• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

ayyyyy,ne hainlermiş ya...yuh.... ama olsun,biz çalışanlar da evde oturmak istiyoruz bu dönemlerde...en azından ben şu sıralar ev hanımlarına özeniyorum...:16::16:[/QUOTE]

bende çalışmak istiyorum hala daha ama birde son bir haftadır hep halsizim yatmak zorunda kalıyordum bugün iyiyim ama eşimde kızıyo bana bu halinlemi çalışmak istiyosun unut sen çalışmayı diyo ben çok üzülüyorum evde oturduğum için:43::43::43:

ama bak uyanıklık yapıp 1 ay saklasaydın 27 günü doldurup tazminatınıda alırdın:26::26::26::26:
neyse olan olmuş boşver takma kafana:29:

böyle birşey olacağını hemen güle güle diyeceklerini inan tahmin bile etmedim etseydim zaten gardımı alırdım bende ona göre saklardım tabi ama evet olan oldu artık:43::43:

kızlar bence kalçadan kilo almakla alakalı bısey deıl benim boyum 1.80 asla aldıgım kıloyu göstermem orantılı kilo alırım yani son 1 aydır kalcadan kılo alıorum annem diorkı tam sıkıştırmalık oldu bebeklıgın gıbı kesın kızın olacak diyorlardı bana 3 dr ultrasondan baktı benim inatcı bebek göstermedi ama 3 dr da erkege benzetti baska seylerden bakarak yani bence kılo alımıyla alakalı bır olay deıl bence

maşallah canım ne kadar uzunmuşsun :nazar:

merhaba kızlar...:)

bugün maaşallahınız var gerçekten, sabah bi 5dk bakıp çıktım. amanın nasılda ilerlemiş sayfalar, maaşallah oku oku bitmiyor.
bu arada ben, 2 haftadır görmüyorum bebeğimi, 7 nisanda randevum var, gelsin diye bekliyorum öyleeeee:))))

inşaallah sağlıklı bebişlerimiz:)))

benimde 7 nisandaaaaaaaaa:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:hadi arkadaşım hemen geçsin şu zamanda gidip görelim kuzucuklarımızııı:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

merhaba kızlar...:)

bugün maaşallahınız var gerçekten, sabah bi 5dk bakıp çıktım. amanın nasılda ilerlemiş sayfalar, maaşallah oku oku bitmiyor.
bu arada ben, 2 haftadır görmüyorum bebeğimi, 7 nisanda randevum var, gelsin diye bekliyorum öyleeeee:))))

inşaallah sağlıklı bebişlerimiz:)))

merhabaaa

inşallah sağlıkla görürsün bebeğini o günler var ya bi türlü geçmek bilmiyo kontrol günü bir türlü gelmiyor bana da hele ben son gidişimde kıpır kıpır olduğunu gördüm ya hemen bidaha gidip görmek istiyorum hepimizin derdi aynı sabırla bekleyişi aynı inşallah çabuk gelir 7 nisan sana kavuşursun bebişine:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

maşallah canım ne kadar uzunmuşsun :nazar:

edammm bende ölçünce 1,72 çıkıyo ama herkes olamaz sen 1,80 sin diyolar ama benim eşim 1,79 ve benden uzun o yüzden bende 1,75im diyorum kendim için:1::1::1::1:

gittim özellikle en iyi aletlerle ölçtürdüm ordada 1,72 çıktı

Son düzenleme:
ayyyyy,ne hainlermiş ya...yuh.... ama olsun,biz çalışanlar da evde oturmak istiyoruz bu dönemlerde...en azından ben şu sıralar ev hanımlarına özeniyorum...:16::16:

bende çalışmak istiyorum hala daha ama birde son bir haftadır hep halsizim yatmak zorunda kalıyordum bugün iyiyim ama eşimde kızıyo bana bu halinlemi çalışmak istiyosun unut sen çalışmayı diyo ben çok üzülüyorum evde oturduğum için:43::43::43:[/QUOTE]

çok büyük talihsizlik ve haksızlık olmuş. maalesef biz bayanların çalışma hayatları evlilik - çocuk vs ile hep sekteye uğruyor zaten.
ama eşin haklı, sana bu şekilde yaklaştıklarından sonra orada dursaydında stresli olurdun çok. hem eşinde evde ol demiş. ne güzel işte. hamileliğin tadını çıkar güzelce evde.:)
evet, çalışmaya alışınca zor olur ama şu an ki durumun farklı, bebek var bi tane:))))
berabersiniz:))))

benimde 7 nisandaaaaaaaaa:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:hadi arkadaşım hemen geçsin şu zamanda gidip görelim kuzucuklarımızııı:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

ikimizinde 11+1 bu arada:))
ama tabi 1 farkla:))
2 bebeğe karşı bir bebek:))))
inşaallah gelsin bir an önce. neredeyse eve cihaz alıp her gün bakacağım neler yapıyor miniğim diye:)))

ne yapalım sabredeceğiz,haftaya göreceğiz inşaallah. 12. hafta olacak gittiğimizde. büyümüş olurlar sağlıklıca inşaallah:))))

daha doğrusu şöyle söyleyelim !!!

sadece bebek beziyle bitmiyor maalesef bu işler ondan feragat ettin diyelim artık yaşam alanımızdaki herşey doğaya zararlı
hangisinden kısabilirsinki:31::31::31:

evett canımm ya yani nerden kısarsan kıs başka bişiler çıkıyo mutlaka , dünyayı çok kirlettik ve bu kirlettiğimiz dünyada masum bebeklerimizi büyütücez....:31:

birde evelki gün muayne oldum drumuz bana bebeğin eşi rahime yakın o yüzden kanamada olur iğneyle aran nasıl sana aylık iğne verelim dedi kanama önlemi almak için bende hiç sorun değil verin dedim ve hemen çıkınca oldum iğnemi
şimdi onu düşünerek evde oturduğuma üzülmüyorum artık çünki çalışırken masa başıda olsak zaman zaman ağır bişey kaldırmamız gerekebiliyor

evdede bişey yapmamaya çalışıyorum annem sürekli arayıp kontrol ediyor zaten sakın temizlik yapma onu bunu yapma yat dinlen diye:16::16::16::16:canım annem benim:16::16::16::16:

ikimizinde 11+1 bu arada:))
ama tabi 1 farkla:))
2 bebeğe karşı bir bebek:))))
inşaallah gelsin bir an önce. neredeyse eve cihaz alıp her gün bakacağım neler yapıyor miniğim diye:)))

ne yapalım sabredeceğiz,haftaya göreceğiz inşaallah. 12. hafta olacak gittiğimizde. büyümüş olurlar sağlıklıca inşaallah:))))

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:büyürler kuzucuklarımızzzzz
ben en çokta eşimin tepkisini merak ediyorum 7 haftalıkken görmüştü en son:emir_bebek::emir_bebek: şimdi her organlarıı var ve kıpır kıpırlar diyorum inanmıyor bana :29:

ben geçen hafta gördüm kuzucukları o görmemişti :27::27:

edammm bende ölçünce 1,72 çıkıyo ama herkes olamaz sen 1,80 sin diyolar ama benim eşim 1,79 ve benden uzun o yüzden bende 1,75im diyorum kendim için:1::1::1::1:

gittim özellikle en iyi aletlerle ölçtürdüm ordada 1,72 çıktı

çok normal canım seninde boyun çok güzel maşallahh :nazar:
ben 1.68 boyundayım..eşimde 1.81..

birde evelki gün muayne oldum drumuz bana bebeğin eşi rahime yakın o yüzden kanamada olur iğneyle aran nasıl sana aylık iğne verelim dedi kanama önlemi almak için bende hiç sorun değil verin dedim ve hemen çıkınca oldum iğnemi
şimdi onu düşünerek evde oturduğuma üzülmüyorum artık çünki çalışırken masa başıda olsak zaman zaman ağır bişey kaldırmamız gerekebiliyor

evdede bişey yapmamaya çalışıyorum annem sürekli arayıp kontrol ediyor zaten sakın temizlik yapma onu bunu yapma yat dinlen diye:16::16::16::16:canım annem benim:16::16::16::16:

ohhh valla bana hiç iğneyle aran nasıl demiyor..20. haftaya kadar iğne dedi bana mecbur vurulcaksın dedi bi de :19: :19: :19:
sana iyi davranmış genelde hiç sormaz direk yazar :1: :1: :1:

çıkış saati gelmiş kızlarrrrrrrrrrrrr
hadi hepinize hayırlı akşamlarrrrrrrrrr
yarın görüşürüzzzzzzzz:49::49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:büyürler kuzucuklarımızzzzz
ben en çokta eşimin tepkisini merak ediyorum 7 haftalıkken görmüştü en son:emir_bebek::emir_bebek: şimdi her organlarıı var ve kıpır kıpırlar diyorum inanmıyor bana :29:

ben geçen hafta gördüm kuzucukları o görmemişti :27::27:

lara benim eşimde 7 haftalık gördü bu gidişimde göremedi ve ilk kımıldamalarını yanlız gördüm gelince anlattım hadi bee filan diyip duruyo gülüp gülüp:52::52:

keşke her seferinde babacıklarda gelip görebilse ama mama parası için çalışıyolar babalar:1::1:

ohhh valla bana hiç iğneyle aran nasıl demiyor..20. haftaya kadar iğne dedi bana mecbur vurulcaksın dedi bi de :19: :19: :19:
sana iyi davranmış genelde hiç sormaz direk yazar :1: :1: :1:

murat dr mu edammm

belki ilk gittim ya o yüzdendir bu nazikliği:1::1::1::1:

giden arkadaşlar sizde Allaha emanet olun güle güleee

Son düzenleme:
Back
X