• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

sivatan maşallah canım :))))))

bu hakketten göbek bebek daha piyasada yok :)))

amaaaaaaa benimki 2 katı nerdeyse merak etme :9::9::9::9::9:
kızlar 20. haftada ben 38. -40. haftada gibi görünecekmişimmm:9::9:

araştırıyorum sabahtan beri ikiz gebelik sizin göbüş neyse benim 2 katı düşünün halimi

bide boyum 1.58 hakketen yumurtadan kol bacak çıkmış gibi olucammm abuuuu vay halime
evet ben en cok senin icin endi$eliniyorum cnm seninki baya buyumu$tur :1:

canım kişiden kişiye değişiyor...kimi kilo veriyor kimi alıyorr..
takma kafanaa..
ben evliligimin ilkten 5kg aldim ama hepsi bebek olunca uctu gitti,hasta oldum ama simdi aliyorum yavas yavas

ben cok merak ediyorum o bebegi nasıl emziricem nasıl bi duygu onunla nasıl yalnız kalıcam babasıda gidicek işe evde ikimiz kalıcaz ayy hayal gibi akşama kadar soyup giydiririm heralde küçükken bebeklerime öyle yapardım ama yıkıyamam heralde korkarım ya aglarsa cok susturamazsam ya meme emmezse ilk bebek olunca bu endişeler ister istemez oluyo
bende aynen hep ellim telefonda alo anne olacak sanirim :49:

:9::9: kızlar bunları benden çok eşim düşünüyor:9:
biz napıcazzzz gece gündüz onlaarı avutmak zor olacak
senin yanına birilerinin gelmesi lazım diyip duruyor:9::9:

bende amannnnn diyorum hele sağlıcakla alalım kucağımızada dünyaya geldikten sonra elbet bir şekilde akılır:9:
evet tatlim sen 2tane emzirme nasil olacak :44:

çok çok teşekkürler arkadaşlarr ALLAH RAZI OLSUN, KABUL ETSİN İNŞALLAHHHHH oda sevinirrr ....... hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallahhhh:nazar:
insallah cnm :nazar::nazar:

Tabi negatif cikmasi lazim cunku bu testin amaci down sendromu riski var mi yok mu demek
Dun internette de arastirdim yine
Doktoruma haftaya gitmeyi dusunuyorum kismetse
bizlerede haber vermeyi unutma olurmu

merhaba nasılsınız kızlar ? cinsiyet öğrenen varmı aranızda? bende haftaya gidecem dr a ikili test için cinsiyet tahmininde bulunu beki drum
bende istiyorum ama en son 29 $ubatta gittim ve birdahaki rdv 12 nisanda cok ozledim

Ben gelllldddıııııımmmmm

Bugun rejımde gıbıyım ac susuz yaşam savası verıyorum resmen

Bugun ınternetten kendıme mını hamıle kot sortu bıde gomlek sıparısı verdım bayıldım resmen ınsallah allahım gıymeyı nasıp eder
of off senin durumun bir baska cnm ama giyeceksin tabii gobi$inle bakalim dümeler kapanacakmi :1:

Kızlarr birşey sorcam size benim gibi sorun yaşayan varm bilmiyorum ama merak ettim.. İlk hamileliğim cinsiyet hiç farketmiyor benim için kız erkek cok seviyorum ben.. Etrafımdaki herkes kesin kız kız diyor.. Hayır benim takmadıgımda biliyorlar neden öyle diyorlar bilmiyorum:23:
benim ilkten erkekti sonradan kiz demeye ba$ladilar :emir_bebek:

Ks yok bende hiç hamile belirtisi yok hem daha cok erken ayrca güzelleştin diyor herkes bence aynıyım bilmiyorum neden öyle diyolar
evett sen demeki zaten güzeldin :49:

kızlarrrrr aranızda sigara içen varmı hiç merak ediyorum ben içiyordum artık içmiyorum bazen 1 tane öyle bir iki çekip atıyorum ama onda bile vicdanım sızlıyo artık içmiyorum sizdede bunu yaşayan varmı birde ben 12 yaşımdan beri içiyordum zor oluyor ama vicdanım daha ağır basıyor bebeğim için ben bu bebeği zor buldum çünki:emir_bebek::emir_bebek:
sen cok iyi bir annesin hepimiz oyleyiz ama demeki bebek olunca annenin gozu birsey gormuyor

ayyy çalışanları kıskanıyorum valla

bende çalışıyordum ama hamileyim dediğimin ikinci günü yerine birini bulalım dediler bana ve şok oldum o sinirle bebeğimin sevinci bile haram etmiştiler pislikler bana:47::47::47:

daha bebeği görmemişim sadece kanda var olduğunu görmüşüm adamlar doğum iznimi düşündüler ne olcakmış 2 ay izine çıkınca öyle üzüldüm ağladım ki daha yeni yeni kendime geliyorum yıllarca çalışmış biri olarak evde oturmak çok zor

saklayabilirdin dedi herkes ama söylemem lazımdı çünki endokrine gitmem gerekiyordu ve kontrollere mecburen izin almam gerekiyordu o yüzden söyledim ama onlar bunu fırsat bilip işten çıkardılar beni bu halimde
benimde raporum bu hafta son haftaya i$ ba$ina :43: ne guzel sabahlari uyuyordum yaff

okudum canım yaa valla bebek beznin bu kadar zararlı olabileceği hiç aklıma gelmemişti..... aslında mantıklı sağlık her aman önemli , eski usule dönmek??? ama bunu kaç anne yapabilicek bilemiyorum..... :26:
vaktimiz olsa ke$ke de yapsak dimi, aslinda denemek lazim

daha doğrusu şöyle söyleyelim !!!

sadece bebek beziyle bitmiyor maalesef bu işler ondan feragat ettin diyelim artık yaşam alanımızdaki herşey doğaya zararlı
hangisinden kısabilirsinki:31::31::31:
aynen yogurtlar, bezler, mamalarr vs.......

merhaba kızlar...:)

bugün maaşallahınız var gerçekten, sabah bi 5dk bakıp çıktım. amanın nasılda ilerlemiş sayfalar, maaşallah oku oku bitmiyor.
bu arada ben, 2 haftadır görmüyorum bebeğimi, 7 nisanda randevum var, gelsin diye bekliyorum öyleeeee:))))

inşaallah sağlıklı bebişlerimiz:)))
bende 5dk dola$maya ciktim MASALLAHH dedim sayfalar ucmu$ :1::1:

Eki Görüntüle 378423
9+2 yiz ama göbikimiz çıkmaya başladı bizim sizinde böylemi kızlarrr ben 77 ile hamile kadım 1 haftada 75 oldum şimdi iştahım olmamasına rağmen 80 kilo olmuşum yemesemde kilo alıyorum neden acaba ilaçlarım için bişeyler atıştırıyorum o kadar

bu kadar belli olması inanılmaz. biz seninle aynı haftadayız ama benim hiç belli değil öyle. maşallah sana diyelim :)

bu kadar belli olması inanılmaz. biz seninle aynı haftadayız ama benim hiç belli değil öyle. maşallah sana diyelim :)

bilmiyorum belki göbeğimdir ama 4 güne kadar böyle değildi yinede göbeksede bebeksede maşallah valla bana:1::1::1:

dr baba uzun boylumu dedi evet dedim bende uzunum ya bakalım bebek te uzunmu olcak dedi:1::1:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:büyürler kuzucuklarımızzzzz
ben en çokta eşimin tepkisini merak ediyorum 7 haftalıkken görmüştü en son:emir_bebek::emir_bebek: şimdi her organlarıı var ve kıpır kıpırlar diyorum inanmıyor bana :29:

ben geçen hafta gördüm kuzucukları o görmemişti :27::27:

hissediyormusun cnm bebi$lerini ?

arkadaşlar çatlak önlmek için herhangi bır krem kullanmaya baslayan varmı bır suru marka var ama hangısı daha ııyı acaba bılgısı olan varmı

iyi akşamlar kızlar bugün 2 li tarama test sonuçlarını aldım riskli bir durum yokmuş,13 haftanın içindeyiz bide ense kalınlığı hangi testle bakılıyo? bilen var mı?

arkadaşlar çatlak önlmek için herhangi bır krem kullanmaya baslayan varmı bır suru marka var ama hangısı daha ııyı acaba bılgısı olan varmı

ben demin aldim cnm ama henüz kulanmadim karin ve gögüs icin
eczaci krem yerine yag önerdi daha dogal dedi? ama denemek lazim ne kadar erken ba$larsan o kadar yararli olurmu$ dedi

iyi akşamlar kızlar bugün 2 li tarama test sonuçlarını aldım riskli bir durum yokmuş,13 haftanın içindeyiz bide ense kalınlığı hangi testle bakılıyo? bilen var mı?

selam cnm demin bir arkada$da sonuclari almi$ acaba rakamlarini yaza bilirmisin ?? benim bildigim kizlar gecende esne kaligininin normali 9 diyorlardi galiba yanli$sam duzeltin

aktarlar yağ karışımı yapıyormuş ve bi arkadaşımda bi krem almış onu öğrenince yazarım sana en iyisi oymuş dediler

ben şimdiden banyodan sonra bebe yağıyla pehlivanlar gibi yağlanıyorum önlem olsun diye:1::1: gerçi yıllardır sürerim bebe yağını banyodan sonra ama şimdi daha bi özen gösteriyorum

Son düzenleme:
kızlar hani hep bi arkadaşımdan bahsediyodum hamile o da aynı okuldayız.19+larda o..bebeğin kaymasını hissediyormuş o kadar güzel anlatıyordu ki bugün,zamanın hemen geçmesini istedim...böyle vıyk vıyk kayıyor diye...ahhhh ahhh... bir de doktor demiş ki işte bebeğin hıçkırıklarını bile hissedeceksin.. bütün gece hıçkırmış. her birini tek tek hissettim diyor,kimbilir ne güzeldir...

kızlar hani hep bi arkadaşımdan bahsediyodum hamile o da aynı okuldayız.19+larda o..bebeğin kaymasını hissediyormuş o kadar güzel anlatıyordu ki bugün,zamanın hemen geçmesini istedim...böyle vıyk vıyk kayıyor diye...ahhhh ahhh... bir de doktor demiş ki işte bebeğin hıçkırıklarını bile hissedeceksin.. bütün gece hıçkırmış. her birini tek tek hissettim diyor,kimbilir ne güzeldir...

ayyyyyyyyyyyy çok özendim şimdiii:16::16::16::16::46::46::46::46::46:
ne mutlu onaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar:

murat dr mu edammm

belki ilk gittim ya o yüzdendir bu nazikliği:1::1::1::1:

giden arkadaşlar sizde Allaha emanet olun güle güleee

evet canım murat bey..
benim inatçı olduğumu biliyor yaa vurulacaksın başka çaresi yok..
sana davrandığı gibi nazik davranmıyor bana laf dinleyeyim diye :1:

ayy nasil heycanladim bilemesinn zaman durdu benim icinn... bazen diyorum keske daha önce cocuk yapsamdim cok güzel bir$eymi$$ :16::16::16:

$u an yanimda yok cnm annemlerdeyim ama eve gidince yazacam yagin ismini :34:
cok tesekkur ederım ben suan bı krem aldım ama cok nemlendırdıgını dusunmedım acıkcası ve cok kısa surede bıtecek sankı 200 ml ama 1 hafta sabah aksam kullanılırsa anca yeter gıbı yag olarak kullanılan urunler sankı daha cok nemlendırecek ve daha uzun sure yetecek gıbı gelıyor bana

cok tesekkur ederım ben suan bı krem aldım ama cok nemlendırdıgını dusunmedım acıkcası ve cok kısa surede bıtecek sankı 200 ml ama 1 hafta sabah aksam kullanılırsa anca yeter gıbı yag olarak kullanılan urunler sankı daha cok nemlendırecek ve daha uzun sure yetecek gıbı gelıyor bana

olmadi kremin bittince yag denersin cnm boylece hangisi daha kulani$li oluyor bakarsin
bn yag aldim ama endi$emde var elbiseler falan heryer yag olucak diye

Back
X