• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Keşke ben bire bir konuşabilsem. Şu ana kadar doktora gözükmedim desem. :1:
Burada ultrasonu doktorlar çekmiyor. 3 aydan önce de doktora görünemiyorsun. haftaya 3. ayımı dolduracağım. İnşallah isteyeceğim.

Ay Simuz, sen de mi İngiltere'desin??? :)))) Ben Londra'dayım ve ancak dün çok şükür bebeğimizi ve de ebemizi görebildik :)
Ama nasıl bir rahatlama size anlatamam kızlar! Eşim de dalga geçiyor gerçekten hamileymişsin, diye :) Nasıl şirin, nasıl tatlı görünüyordu ultrasonda...
2li test için kan verdik, ense plisi ölçüldü, çok şükür normal. İdrar ve anemi vs için kan testlerini yapıyorlar. 16. haftada da şeker yükleme testi istediler. Ona gideceğiz.

Kızlar, çok şükür bebişimi gördüm ya, sağlıklı görünüyordu ya, dünyalar benim oldu...

Darısı herkesin başına. Şu 2li testin sonucu da bir gelse. Daha da rahatlasak....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Ay Simuz, sen de mi İngiltere'desin??? :)))) Ben Londra'dayım ve ancak dün çok şükür bebeğimizi ve de ebemizi görebildik :)
Ama nasıl bir rahatlama size anlatamam kızlar! Eşim de dalga geçiyor gerçekten hamileymişsin, diye :) Nasıl şirin, nasıl tatlı görünüyordu ultrasonda...
2li test için kan verdik, ense plisi ölçüldü, çok şükür normal. İdrar ve anemi vs için kan testlerini yapıyorlar. 16. haftada da şeker yükleme testi istediler. Ona gideceğiz.

Kızlar, çok şükür bebişimi gördüm ya, sağlıklı görünüyordu ya, dünyalar benim oldu...

Darısı herkesin başına. Şu 2li testin sonucu da bir gelse. Daha da rahatlasak....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Değilim canım. Orta Asya'dayım. :1: Burada ultrasonu doktorlar çekmiyor ne kadar saçma di mi? Üstelik ultrason cihazını biraz oynatıyor donduruyor, biraz oynatıyor donduruyor. Ölçüm alıyor ama ben bebeği hareket ederken hiç göremedim. Hatta ultrason ekranına bakıyorum diye çok şaştılar. Çünkü burada çok hamile var ve kimse öyle çok merak etmiyor. Erken yaşta evleniyorlar, en az 4 çocuk yapıyorlar.
Haziranda Türkiye'ye gideceğim inşallah. Şöyle güzel bir muayene olurum. :31:
Hayırlı olsun canım. İnşallah her şey yolunda gider. :nazar::nazar: Ultrasonda görmek gerçekten farklı bir şey. İnsan hamile olduğunu hissediyor.

Bu kadar okuyan var nerdesiniz kizlar,niye konusmuyorsunuz,birazdan gitcem zaten buralardan:8:

Öğleden beri ancak bi oturayım dedim. Bakalım daha gelen giden olmasın diye dua ediyorum ama tutmaz bu dua :)) Bugün cuma olduğu için yoğunluk var.:47:
Demek merak etmiyorlar bebişlerini. Ya biz mi abartıyoruz yoksa onlarda mı sevgi denen şey yok.:52:

Kizlar peki randevudan ne kadar once yemek lazim cikolatayi?yiyince hemen mi oynuyor bunlar yoksa kana karismasi mi lazim bi kac saat once mi yemeliyim?bu cok onemli,ona gore yiycem,lutfen bilenler soylesiiiinnn...
canım 10 dk önce bile yesen olurrrr,çünkü hormon durumları...bebeğin kanıyla veya bizim midemizle alakası yok...
[yarın kontrolüm var,dua edin benim için...çok meraktayım.aklıma olumsuz şeyler de geliyor.. çünkü hashimoto tiroid+ polikistik overim var. düşük riskini artıran durumlar.. Allahtan hayırlısını istiyorum ..Allaha emanet...

Cimeka bendede haşimato tiroidi var seni en iyi anlayan benim :) ama gozumun onunde iki haşimatolu arkadasım dogurdu,onları gordukce içim rahatlıyor.başka haşimatolu varmı bilmem galıba ikimiziz :))[/QUOTE]
burada bir de 2.bebeğini bekleyene dennisss arkadaşımız var..sorunsuz gebelik geçirmiş.Allah bize de nasip etsin...:nazar::nazar:
Park beşikler güzel ama ben yan tarafı açılıp yatağa birleştirebileceğim bir beşik tarzı bakıcam sanırım :) Gece ağladığı zaman hemen yanıbaşımda olucak böylece. :)))
aynen,ben de yan tarafını indirip yatağıma birleştirmeyi düşünüyorum...
arkadaslar birsey söylemek istiyorum sakin yanlis anlamayin beni....
bende gecen yil herseyini hazirlamistim kizimin en ince detayina kadar aldim herseyini. öyle bir yatak almistimki ona bakmaya kiyamiyordum. biran önce kizim dogsa diyordum. odasini tam hazirlamistim. kac cesit ayakkabi bile almistim..ilk bebegim degildi. iki oglum var bu ücüncü idi ve kizdi. düsünün mutlulugumu... sonra doguma 2 hafta kala bebegimi kaybettim.. bütün o hazirladiklarim..... kime.... nerde.... doktora giderken odasina baktim iki hafta kaldi diye seviniyordum... o cikistan sonra karnim bos kollarim bombos eve geldim... annemler herseyi kaldirmistilar hicbirsey birakmamistilar. bu aciyi anlatmaya inanin kelime bulamiyorum.. o aldiklarim beni daha kötü etti. demek istedigim bebeklerimiz saglicakla gelsinde sonrasi inanin bos.bir günde alinir hepsi... sizi korkutmak degil niyetim cünkü bende tekrar hamileyim ve tek istedigim saglikli kucagima almak....
rabbim hepinizin bebegini hayirli saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin....
çok haklısın canım,en doğrusu da bu...
iste benimkide buu
kızlar işte bu bebek göbeği,diğerlerinin çoğu şişkinlik...
Kızlar size çatlak için krem tarifi yazıyorum. Belki aranızda ilgilenenler vardır. Bende malzemelerimi aldım bugün hazırlayacam valla her gün göbeğim kaşınıyor. Zaten diğer topikten almıştım bu tarifi doğum yapan bir kız yazmıştı. 12. haftasından itibaren kullanmaya başlamış çatlağı olmamış. Doğal bir tarif olduğu için bende tercih ettim açıkçası.

1 Adet yoğun kıvamlı nivea tarzı krem
E vitamini ampulu ( 5 li ) olarak satılıyor
Eczaneden bir adet karışım kutusu kremi hazırlamak için

zeytinyağı, badem yağı, ceviz yağı, kakao yağı

Zeytinyağının hepsini diğer yağların yarısını ve E vitamini ampulunun hepsini nivea tarzı kremle karıştırıyorsunuz.

Göğüslerden diz kapaklarına kadar sürülmesi öneriliyor. 12. haftadan itibaren kullanmaya başlayabilirsiniz...

Çatlaksız bir hamilelik dilerim :16::16::16:

zeytin yağı ne kadar koyacağız peki??

OHHHHH BEE NİHAyeT OKUDUM SAYFALARI BİTİRDİMM:)))

AMMA ÇOK yazılmışş :) göbişler çok güzell MAŞALLAHHH darısı bana....

bebek mobilyalarına bayıldım ben napıcam bilmiyorum evim dar sayılmasada eşya çok bebek odasına yer yok:( sadece 1 yatak alıcam sanırım...

bulantım 2 gündür azaldı dün ve bugün hiç çıkartmadım bu seferde insan endişeleniyooo .... keşke en başından beri bulanmasaydııııı....................

bu arada arkadaşlar nasıl olsa bebeğim olmuyo artık uğraşmayı bıraktım, kafam dağılsın, başka bi uğraşım olsun dedim, bu yıl üni sınavına giriyim dedimm:)) şimdi hamiş hamiş sınava giricem pazar günü ,ama hiç çalışmadımm dua edinn bu yaşta bebeği sınava sokucammm:)))

Son düzenleme:
ıyı gunler guzel anneler gecmısı bıraz okumaya calıstım ama tabı hepsını okuyamadım hızlsınız bu sabah . arkadaslar cıkolatadan bahsetmıs evet bende duydum ve uyguladım muayneye gırmeden 20 dakıka once falan yedım. ondan mı artık bılemıyecegım doktor bebegın ense kalınlıgını olcmek ıcın tam 10 15 dakıka ıgrastı hıc yerınde durmuyordu.kolunu kaldrıp ellernı gosterdı bıze cok tatlı annesının kuzusu he gobek konusna gelınce benımkıde aldı basını gıdıyo gaz gaz dıyrdum ama bakıyorum herkesde var o zaman bu gaz degıldır bebekler buyuyor :D

OHHHHH BEE NİHAT OKUDUM SAYFALARI BİTİRDİMM:)))

bu arada arkadaşlar nasıl olsa bebeğim olmuyo artık uğraşmayı bıraktım, kafam dağılsın, başka bi uğraşım olsun dedim, bu yıl üni sınavına giriyim dedimm:)) şimdi hamiş hamiş sınava giricem pazar günü ,ama hiç çalışmadımm dua edinn bu yaşta bebeği sınava sokucammm:)))

Hiç çalışmamış olsan da kazanırsın inşallah. Bebiş de ilk sınavında sana uğur getirsin :):46:

Bende çikolata deniyim.Aslında özellikle yemedim cinsiyetini göremeyiz bu seferde die:)

kızlar ama çok hareketsiz geliyo bana yada anlayamıyorum bazen...

doktora soruyorum hemen iyimi die korkuyorum çünkü.Oda iyi dio..normalmi böyle tembel olması:)uyuyoda olabilir dimi o an..

ıyı gunler guzel anneler gecmısı bıraz okumaya calıstım ama tabı hepsını okuyamadım hızlsınız bu sabah . arkadaslar cıkolatadan bahsetmıs evet bende duydum ve uyguladım muayneye gırmeden 20 dakıka once falan yedım. ondan mı artık bılemıyecegım doktor bebegın ense kalınlıgını olcmek ıcın tam 10 15 dakıka ıgrastı hıc yerınde durmuyordu.kolunu kaldrıp ellernı gosterdı bıze cok tatlı annesının kuzusu he gobek konusna gelınce benımkıde aldı basını gıdıyo gaz gaz dıyrdum ama bakıyorum herkesde var o zaman bu gaz degıldır bebekler buyuyor :D

merhaba tuğba gebzede oturduğunu medikalparka gittiğini söylemiştin acaba hangi doktora gidiyorsun memnunmusun doktor ve hastaneden bende gebzede oturuyorumda merak ettim :8:

coyote sen bu smiley leri nerden buluyosun bende hiç çıkmıyo nazar boncuu bile yok

Canim doktora gidecegim icin banyo Yapmam lazim,sonrada bebemi gormeye gidicem hayirlisiyla babasiyla:21:
Smileyler de cevap yazarken mesaj panosunun hemen altinda duruyorlar bende kafama gore konduruyorum

Son düzenleme:
merhaba tuğba gebzede oturduğunu medikalparka gittiğini söylemiştin acaba hangi doktora gidiyorsun memnunmusun doktor ve hastaneden bende gebzede oturuyorumda merak ettim :8:

meraba canım bende ılk defa gıttım medıkalparka daha once nısan tasına gıdıyordum cok uzak oldugu ıcın mecbur buraya gectım doktor olarakda amanullah cagataya gıttım cok guzel ılgılendı hemde benım gebelıgım sorunlu gebelık olarak gecıyor yanı doktoru tavsıye edebılırı.hastane konusuna gelıncede ben sadece 42 tl muayne ucretı odedım testlerde hatta ıkı test ıcın ayrıca bır ucret almadılar

Canim doktora gidecegim icin banyo Yapmam lazim,sonrada bebemi gormeye gidicem hayirlisiyla babasiyla:21:
Smileyler de cevap yazarken mesaj panosunun hemen altinda duruyorlar bende kafama gore konduruyorum:14:

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım bende gözükmüo bu smileyler allaalla yaa bidaha bakimm

meraba canım bende ılk defa gıttım medıkalparka daha once nısan tasına gıdıyordum cok uzak oldugu ıcın mecbur buraya gectım doktor olarakda amanullah cagataya gıttım cok guzel ılgılendı hemde benım gebelıgım sorunlu gebelık olarak gecıyor yanı doktoru tavsıye edebılırı.hastane konusuna gelıncede ben sadece 42 tl muayne ucretı odedım testlerde hatta ıkı test ıcın ayrıca bır ucret almadılar

teşekkürler canım bende yüzyıla gittim bir sefer medikalparkıda merak ediyordum çağatay beyi duymuştum çok iyi bir doktor diye ücret gayet normal bende 35 tl verdim

Back
X