afiyet olsun yarasınnnniyigeceler cnm.ben ogluma yemek yediriyorum.arada bir buraya bakiyorum.
hadi bana bu kadar yeter sabah iş var yatıyım artık yarın görüşürüzzzzzzzz
iyigeceleerrrrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun yarasınnnniyigeceler cnm.ben ogluma yemek yediriyorum.arada bir buraya bakiyorum.
merhaba kızlar bende aranıza yeni katılmaya karar verdim .sat ocak 20.11 haftalık hamileyim.
Çatlak konusunda herkes bir şey söylemiş. Evet çatlak genelde ırsı bir şey. Ama annemde çatlak var diye sakın sakın vücudunuzu nemlendirmeyi bırakmayın. Vücudu nemlendirmek çatlakları azaltıyor hatta önüne geçiyor. Doğum yapmış kadınlara sorduğumda "göbeğime sürdüm bacağım, belim, kalçamın çatlayacağını düşünmediğimden sürmedim. şimdi göbeğimde yok, diğer yerlerimde çatlak var" diyorlar.
Demek ki çatlakları önlemek adına sürdüğümüz şeylerin çaydası var. Tabi ki birden kilo almamak da önemliymiş.
kızlarrrrrrr yardımmm kaşıntıdan ölüyorummm.göğüslerim haliyle büyüdü eski iç çamaşırlarıma zor giriyor yalnız göğsümün alt kısımları çok kaşınıyor hart hart parçalıcam nie oluyo bu kaşıntı neyle geçircem kaşıntıyııı.
merhaba kızlar bende aranıza yeni katılmaya karar verdim .sat ocak 20.11 haftalık hamileyim.
yağlı krem mi sürecez canım benim cildim çok kuru sıkıntı olacak o zaman bana ne zaan başlanmalı krem sürülmeye?
Kizlar erkek bebegi olanlarda gobek daha cabuk sivrilip ortaya cikarmis yukarda olurmus kiz bebeklerde daha gec ortaya cikip kendini belli edermis bakalim atalarimiz dogru soylemismi zamanla tecrube ederiz gunaydin herkese
günaydın tatlımm...
sağlıkla gelsinler de :) kız erkek farketmez. bunun yanında bir de dr.lar dilerim cinsiyetleri doğru görürler. cok duydum öylesini :) 7. aya kadar kız demişler sonra erkeğe dönmüş falanya da tam tersi. ondan bişi almaya da korkar insan
![]()
Bende alisverise saldiracak gibi hissediyordum ama simdi pek aklima alisveris gelmiyor. Tabi kiz erkek farketmez saglikli hayirli evlat olsunlar insallah ama merak ediliyor iste karnini sevip bebikle konusurken bile ne diycemi bilemiyorum kizimmi diyim oglummu diyim simdilik bebikim diyorum :)
arkadaşlar günaydın.. size dün yaşadığım şoku anlatmak istiyorum.hala şaşkınım.ben 12 haftalık hamileyim.dün dr a gittim 2li test için hemde muayene olayım die.dr umu değiştirdim başka bi dr a gittim bu sefer.ben çok pimpirikli oldugumu söledim dr.a.muayene de ikiz bebek sahibi olacagım ortaya çıktı ve ben şoklardayım.çokk şaşırdık ailece.dün uzun cep görüşmeleri yaptık herkes 2.kez hayrlı olsn diye tlf açtı.kızlar heycanımı şokumu lütfen sizler düşünün.bebeği tek bilirken dr dior ikizler gayet iiçalışıyorum çalışma hayatımın bitmesini istemiyorum.bir sürü soru işareti war aklımda.heycanlıyım.Rabbim sağlıklı sıhhatli bebişlerimi kucağıma almayı nasip etsn..
![]()
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım...
daha önce ultrasona girdiğinde tek görünürken simdi iki tane mi dedi onu anlamadım ? şaşırdım gerçekten :))) tek beklerken iki tane olması birden ayrı bir havaya sokar insanı sanırım![]()
Saol cnm tşkr ederim evt evt en son 8.haftamda muayeneye gittim ben.o eski dr bana 1 ay snra gel dedi.herşey yolunda dedi.benm zaten diğer bi dr a gitme düşncem wardı.dr u dğiştirym orada da 2 li testimi yaptıryım die düşünürken.dr 2 tane dedi.şok oldumhatta dr sen kaç aydır muayene olmuosn dier dr nası bilemedi dedi
köyde yaşıo gibi hissettim kndimi.ama nerden bilcektim ya
dr bile bilemezken. 1 tane diye bilirken 2 tane olması çokkkkk şaşırtıcı.
![]()
anaaaa :)) ilk ultrason kağıdınla bunu karsılastırdığın zaman fark görebiliyor musun peki ? bunu sormamın sebebi ( hoş ben ihtimal vermiyorum ama ) benim bebişin kesesinin üzerinde bir kese daha vardıd biraz ayrı duruyordu ama ( sanırım mesane olabilir ) ultrasonu ceken kişi kanaman var mı diye sordu dedim yok hayırdır. herşey yolunda mı dedim ewet yolunda dedi. ondan meraklandım bak şimdi cuma günü de gelmez![]()
8.haftalık kağıta odaklanıyorum.çok karanlık bi kese görüo gibiyim ama diğeri kadr nt değil.ama bi kesenin içinde oldugu resmen belli ama diğer keseye benzettiğimde içinde bişi yok.ama benm aklıma şey takıldı dün heycandan dr a flan bişi soramadımda.kalp atışını gördüğümde ben tekti.yani diğerinin kalp atışını da görmem gerekmezmiydi.? yani yanıp sönen ışık gibi hani kalp atışı.o eski dr da kalp sesini duyamadım cihazı eskiymiş sadece gördüm.demek duyma sansım olsaydı belkide oraya çıkcaktı.ailede warmı ikiz.?varsa kesn ikiz oılur o kadr net konuşabilirim :) babannem ikiz benm.babamın sülalesinde ikiz ve üçüz.genlerdn banada geçmiş![]()