• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

bizde babamın tarafında var ama sizinki kadar yakın akraba değil yani anne baba ya da babaanne kadar yakın değil :) ne bilim dayı cocukları işte 2 nesil öncesi falan ama o kadar uzak kuşaktan bize de gelir mi ki ? sonucta kan aynı deyip. fazla da ümitlenmek istemiyorum ama :S tatlım yapabilirsen bana özelden atabilir misin usg fotosunu 8 haftalığın ben de sana benim bebişin usgsini yollim ? karşılastıralım bakalım...

burdan ekliyorum tatlım

Eki Görüntüle 379700

sanırım ben kendi kendime heyecan yapmısım :)

tatlım ben özelden yazamaıorum :( belli bi limit lazm heralde :( cnm ya baktım fotoya da yani üstteki alan die düşndüm diğer yeri.ama orası alta göre büyük.aynı büyüklükte olsaydı ümitlenirdim de.. ama belli de oolmaz

günaydın tatlımm nasılsın ?:21:

İyiyim cnm çok şükürr sen nasılsınn...
Geldik sabah sabah yine işe yollara koyulup...
Ne güzel yatıyordum sıcacık yatağımda:)
Kahvaltımı ettim şimdide midem yanıyo...
Ya ben hamilelik reflüsüyüm ne yesem dokunuyo ben mafolucam 9 ay böyle

tatlım ben özelden yazamaıorum :( belli bi limit lazm heralde :( cnm ya baktım fotoya da yani üstteki alan die düşndüm diğer yeri.ama orası alta göre büyük.aynı büyüklükte olsaydı ümitlenirdim de.. ama belli de oolmaz

rabbim sağlıkla versin :) tek olsun :) bu bebişim yaşasın daha ne isterim ki ? geçtiğimiz haziran ayında bir düşük yaptım cünkü bebişim 10 haftalıkken karnımda öldüğünü öğrenmiştik. bu yuzden bu bebişim büyüsün yaşasın sağlıklı olsun daha ne isterim ki :)

İyiyim cnm çok şükürr sen nasılsınn...
Geldik sabah sabah yine işe yollara koyulup...
Ne güzel yatıyordum sıcacık yatağımda:)
Kahvaltımı ettim şimdide midem yanıyo...
Ya ben hamilelik reflüsüyüm ne yesem dokunuyo ben mafolucam 9 ay böyle

Allah yardımcın olsun tatlım. benim de öyle oluyor arada ama henuz cok yoğun bir şekilde başlamadı.

bugün ben iyiyim hatta nedense cok neşeli. sanırım uyandığım gibi havanın güneşli olduğunu gördüğümden olsa gerek :) kıpır kıpırım yani. Rabbim nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allah yardımcın olsun tatlım. benim de öyle oluyor arada ama henuz cok yoğun bir şekilde başlamadı.

bugün ben iyiyim hatta nedense cok neşeli. sanırım uyandığım gibi havanın güneşli olduğunu gördüğümden olsa gerek :) kıpır kıpırım yani. Rabbim nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Maşalah canım maşallahhh:nazar:

Ya bide dolabımı açınca canım sıkılıyor mevsimlik bişeyim yok gibi hepsi kazak:)

kilo almadım ancak pantolonlarımın önü kapanmıyor hamilelik kotu büyük geliyor napıcağımı şaşırmış durumdayım yaaa:5:

Ya bide dolabımı açınca canım sıkılıyor mevsimlik bişeyim yok gibi hepsi kazak:)

kilo almadım ancak pantolonlarımın önü kapanmıyor hamilelik kotu büyük geliyor napıcağımı şaşırmış durumdayım yaaa:5:

:) ben de nisanda alıcam bakalım esofmanım eskidi artık :)) özeniyorum hep :) görcez bakalım

arkadaşlar günaydın.. size dün yaşadığım şoku anlatmak istiyorum.hala şaşkınım.ben 12 haftalık hamileyim.dün dr a gittim 2li test için hemde muayene olayım die.dr umu değiştirdim başka bi dr a gittim bu sefer.ben çok pimpirikli oldugumu söledim dr.a.muayene de ikiz bebek sahibi olacagım ortaya çıktı ve ben şoklardayım.çokk şaşırdık ailece.dün uzun cep görüşmeleri yaptık herkes 2.kez hayrlı olsn diye tlf açtı.kızlar heycanımı şokumu lütfen sizler düşünün.bebeği tek bilirken dr dior ikizler gayet ii :D çalışıyorum çalışma hayatımın bitmesini istemiyorum.bir sürü soru işareti war aklımda.heycanlıyım.Rabbim sağlıklı sıhhatli bebişlerimi kucağıma almayı nasip etsn..:D

kısmetleriyle, yiyecek ekmekleriyle, sağlıkla gelsinler inşallah, ne güzel bir haber :nazar::nazar::nazar:

tatlım keşke eşofman giyebilsem ama çalıştığım için olmuyor işte fermuarım açık geziyorum hep:)

ben kotlarımı ya da pantolonlarımı unuttum artık zaten :D pantolon almayı düsündüğün bir yer var mı ? ben LCW'den düşünüyorum

ben kotlarımı ya da pantolonlarımı unuttum artık zaten :D pantolon almayı düsündüğün bir yer var mı ? ben LCW'den düşünüyorum

cnm ben Lcw den aldım ama büyük geliyor:)36 beden bacaklardan falan baya bol geliyor.1-2 aya ancak olur bana sanırım.beli lastikli pantolonlar oluyo oxxoda ondan bakmam lazım gidebilirsem bak koyayım hatta

gunaydın guzell annısler.
dun doktor amcamıza gıttık bebeıslerımızı gorduk bır hareketlılerkı sormayın eller ayaklar durmuyordu kocaman olmuslar bır tanesı elını kaldırdı parmaklarını saydık resmen o kadar net bellı oluyorlar artık.amcamız bıze bebısler ırı masallah dedı bızde sevındık..
ense olcumlerı de gayet guzel cıktı bır sorun yok allah a sukur.
ıkılı ve uclu test onermıyorum ıkız gebelıklere dedı cunku yanılma payları cok oluyor ılerde detaylı ultrasonda bakıcaz dedı bende yaptırmıcam o yuzden.
cınsıyet konusunda bıseyler gordu ama 1 hafta sonra gel kesın olsun dedı tabı ben dayanamadım su erkek kesın dedım benzıyordu doktorda agzından kacırdı oglan saglıklı dedı sonrada gulup banada oglan dedırdınız dedı haftaya gıdıcem cınsıyet ıcın bellı olur ınsallah.

gunaydın guzell annısler.
dun doktor amcamıza gıttık bebeıslerımızı gorduk bır hareketlılerkı sormayın eller ayaklar durmuyordu kocaman olmuslar bır tanesı elını kaldırdı parmaklarını saydık resmen o kadar net bellı oluyorlar artık.amcamız bıze bebısler ırı masallah dedı bızde sevındık..
ense olcumlerı de gayet guzel cıktı bır sorun yok allah a sukur.
ıkılı ve uclu test onermıyorum ıkız gebelıklere dedı cunku yanılma payları cok oluyor ılerde detaylı ultrasonda bakıcaz dedı bende yaptırmıcam o yuzden.
cınsıyet konusunda bıseyler gordu ama 1 hafta sonra gel kesın olsun dedı tabı ben dayanamadım su erkek kesın dedım benzıyordu doktorda agzından kacırdı oglan saglıklı dedı sonrada gulup banada oglan dedırdınız dedı haftaya gıdıcem cınsıyet ıcın bellı olur ınsallah.

günaydın tatlım :) güzel haberlerin neşeme neşe kattı adeta :) bebişlerinin sağlıklı olmasına inan o kadar çok sevindim ki rabbim gönlüne göre verir inşaAllah :)

[video=youtube;8t14VJ8SI-k]http://www.youtube.com/watch?v=8t14VJ8SI-k&ob=av2e[/video]

bu şarkıda benden sana ve tüm anniş adaylarına olsun tatlısım :)

Son düzenleme:
Günaydın güzel anneler :3:
iş yerinden yazamadığım ve akşamları eve gelir gelmez yattığım için yazdıklarınıza cevep veremesemde tüm sayfaları okuyorum. maşallah bebişlerimiz büyüyor:nazar: biz de ikili testimizi yaptırdık çok şükür risk oranı düşük çktı, hayırlısı.. 8. haftada kanama geçirmiştim 10gün raporluydum. perşembe akşamı tekrar geçirdim tekrar raporluyum evde yatacağım. umarım bebeğim iyidir. bahar geldi ne güzel inşallah güzel bir hamilelik dönemi geçiririz.. hepiniz arkadaşım oldunuz vallahi umarım bebişlerimizin de durumlarını paylaşmak naip olur:32::32::32::32:

merhaba kızlar bende aranıza yeni katılmaya karar verdim .sat ocak 20.11 haftalık hamileyim.
hoşgeldin canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallahhh:16::16::16:
arkadaşlar günaydın.. size dün yaşadığım şoku anlatmak istiyorum.hala şaşkınım.ben 12 haftalık hamileyim.dün dr a gittim 2li test için hemde muayene olayım die.dr umu değiştirdim başka bi dr a gittim bu sefer.ben çok pimpirikli oldugumu söledim dr.a.muayene de ikiz bebek sahibi olacagım ortaya çıktı ve ben şoklardayım.çokk şaşırdık ailece.dün uzun cep görüşmeleri yaptık herkes 2.kez hayrlı olsn diye tlf açtı.kızlar heycanımı şokumu lütfen sizler düşünün.bebeği tek bilirken dr dior ikizler gayet ii :D çalışıyorum çalışma hayatımın bitmesini istemiyorum.bir sürü soru işareti war aklımda.heycanlıyım.Rabbim sağlıklı sıhhatli bebişlerimi kucağıma almayı nasip etsn..:D
:8::8::8::8::8::8::8:oleyyyyyyyyyy bize bir arkadaş daha geldi:9::9::9::9::9: hayırlı olsun canım sağlıcakla alırız inşallahhhhhhh kuzularımızı kucağımıza:16::16:çift yumurta ikizi ise kesenin biri sonradan gelişmiştir :31: benimde ilk kese görmeye gittiğimizde 1 kese vardı doktorum 2. kese görünüyor gibi ama çokkkkkkkkkkk küçük dedi bu gelişmez kaybolur kendi kendine dedi :9: ama kalp atışlarını almaya gittiğimizde 2. bebişiminde kalp atışını aldık:16::16::16: ayrıca ultrason aletiyle o keselere ayrı ayrı odaklanmayınca 2 'si aynı anda görünmüyor ayrı ayrı inceleniyor canım
tekrar hayırlı olsun
birde 2'li test hakkında ne dedi doktorun ikizlere olmuyormuş sanırım bende cuma gidicem muayneye merak içerisindeyim:26:
anaaaa :)) ilk ultrason kağıdınla bunu karsılastırdığın zaman fark görebiliyor musun peki ? bunu sormamın sebebi ( hoş ben ihtimal vermiyorum ama ) benim bebişin kesesinin üzerinde bir kese daha vardıd biraz ayrı duruyordu ama ( sanırım mesane olabilir ) ultrasonu ceken kişi kanaman var mı diye sordu dedim yok hayırdır. herşey yolunda mı dedim ewet yolunda dedi. ondan meraklandım bak şimdi cuma günü de gelmez :p
cnım bebek oluşurken etrafında yalancı kese oluşuyor
doktor ultrasonu gezdirirken başka keselerde var gibi görünüyor
hatta bende 3 kese vardı birinci yalancı keseydi sonradan kayboldu olabiliyor böyle şeyler rahimin tepkisi diyelim buna:23:
8.haftalık kağıta odaklanıyorum.çok karanlık bi kese görüo gibiyim ama diğeri kadr nt değil.ama bi kesenin içinde oldugu resmen belli ama diğer keseye benzettiğimde içinde bişi yok.ama benm aklıma şey takıldı dün heycandan dr a flan bişi soramadımda.kalp atışını gördüğümde ben tekti.yani diğerinin kalp atışını da görmem gerekmezmiydi.? yani yanıp sönen ışık gibi hani kalp atışı.o eski dr da kalp sesini duyamadım cihazı eskiymiş sadece gördüm.demek duyma sansım olsaydı belkide oraya çıkcaktı.ailede warmı ikiz.?varsa kesn ikiz oılur o kadr net konuşabilirim :) babannem ikiz benm.babamın sülalesinde ikiz ve üçüz.genlerdn banada geçmiş:D

ayyyyyyyyyyyyy bende aynıyım yaaaa:47: waikiki den 2 pantolon aldım biri kot biri siyah kumaş :9: değiştirip değiştirip omları giyiniyorum ama şimdide üzerine bişey bulamıyorum aynen benmde hep kazak 1-2 bişey mevsimlik var gerisi hep dar geliyor gömlekler hiç kapanmıyor
ama hamile thoşörtü almakta istemiyorum o biraz komik olur gibi geliyor iş yerinde uygun bişiler bakacaz artık:31:

rabbim sağlıkla versin :) tek olsun :) bu bebişim yaşasın daha ne isterim ki ? geçtiğimiz haziran ayında bir düşük yaptım cünkü bebişim 10 haftalıkken karnımda öldüğünü öğrenmiştik. bu yuzden bu bebişim büyüsün yaşasın sağlıklı olsun daha ne isterim ki :)

amin amin cnm rabbim uzun hayırlı ömürler vrsn

bu arada hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnn:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

ben bugün ceviz yedimmmm 1 aydır tiksiniyordum yiyemiyrdum bugün yiyebildim:8::8::8:çok mutlu oldum ama bebeklerimize çok faydalı ceviz badem hergün sizde tüketiyorsunuz dimi:31::31:
birkaç gündür de süt içebiliyorum sanırım artık bulantılardan tiksintilerden kurtuluyorummmm azıcık kaldı oda geçecek inşallahhh:16::16::16:

lara cım evet ben dra sormadan zaten kendi söledi.2li ve 3lü testleri yapamıoz çogul gebelikte die.sadece diğer gelişinde ayrıntılı şekilde ense kalınlıklarına bakıcaz.allahımıza dua edicez dedi.Rabbim sağlık versn cnm.Çalışıyormusun ? ben aylıgım 3,5 kg aldım sende durumlar nedir?

Back
X