• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

günaydın tatlım :) güzel haberlerin neşeme neşe kattı adeta :) bebişlerinin sağlıklı olmasına inan o kadar çok sevindim ki rabbim gönlüne göre verir inşaAllah :)

[video=youtube;8t14VJ8SI-k]http://www.youtube.com/watch?v=8t14VJ8SI-k&ob=av2e[/video]

bu şarkıda benden sana ve tüm anniş adaylarına olsun tatlısım :)

cok tesekkur ederım cnm benım.ınsallah tum anneler guzel haberler duyarlar ınannın ınsanın nesesıne nese katlıyor tum derdınızı sıkıntınızı unutup leyla gıbı gulumseyerek dolasıyorsunuz ortalarda delı gıbı:)

Laracım bende hergün ceviz yemeye çalışıyorum hemen hemen kuru kayısı siyah üzüm sarın tuzlu leblebide yiyorum bazen bulantımı alıyor die..
bademi bıraktım ama bu aralar..sütüde hergün içemiyorum:(annem ev yoğurdu yapıp gönderdi onu yemeye çalışıyorum..
mideme ne yesem dokunuyo ekşiyo midem:(

arkadaşlar günaydın.. size dün yaşadığım şoku anlatmak istiyorum.hala şaşkınım.ben 12 haftalık hamileyim.dün dr a gittim 2li test için hemde muayene olayım die.dr umu değiştirdim başka bi dr a gittim bu sefer.ben çok pimpirikli oldugumu söledim dr.a.muayene de ikiz bebek sahibi olacagım ortaya çıktı ve ben şoklardayım.çokk şaşırdık ailece.dün uzun cep görüşmeleri yaptık herkes 2.kez hayrlı olsn diye tlf açtı.kızlar heycanımı şokumu lütfen sizler düşünün.bebeği tek bilirken dr dior ikizler gayet ii :D çalışıyorum çalışma hayatımın bitmesini istemiyorum.bir sürü soru işareti war aklımda.heycanlıyım.Rabbim sağlıklı sıhhatli bebişlerimi kucağıma almayı nasip etsn..:D

Cook buyuk supriz olmus saklambac oynamis annesi seninle. Bu ultrason makinalari nasil bisey boyle ufacik rahimi tam gostermiyolar hayret bisey

bu aralar cevizden bıkmaya başladım acıkcası son iki haftadır sürekli yemekten bögh geldi resmen :( ama mecbur atıstırıyorum. yoğurt midemi cok eksitiyo tatlım portakal yiyorum o da öyle ama napim mecbur yemeye calısıyorum. bana ekşi elma çok iyi geliyo dilerim bebişe de iyi geliyordur

tatlım bayıldım ben bunlara :) hepsi birbirinden güzeller

benim çalışma hayatım olmadığından diyorum bir tane kot bir tane de ne olur ne olmaz klasik kesim pantolon alayım yeterli olacaktır. bilmiyorum bakalım hele o günler gelsin de :)

evet cnm çok hoşlar şuan hamile pantolonları olmadığı için bunlar güzel olur aslında ama pahalılarr biraz:)

gunaydın guzell annısler.
dun doktor amcamıza gıttık bebeıslerımızı gorduk bır hareketlılerkı sormayın eller ayaklar durmuyordu kocaman olmuslar bır tanesı elını kaldırdı parmaklarını saydık resmen o kadar net bellı oluyorlar artık.amcamız bıze bebısler ırı masallah dedı bızde sevındık..
ense olcumlerı de gayet guzel cıktı bır sorun yok allah a sukur.
ıkılı ve uclu test onermıyorum ıkız gebelıklere dedı cunku yanılma payları cok oluyor ılerde detaylı ultrasonda bakıcaz dedı bende yaptırmıcam o yuzden.
cınsıyet konusunda bıseyler gordu ama 1 hafta sonra gel kesın olsun dedı tabı ben dayanamadım su erkek kesın dedım benzıyordu doktorda agzından kacırdı oglan saglıklı dedı sonrada gulup banada oglan dedırdınız dedı haftaya gıdıcem cınsıyet ıcın bellı olur ınsallah.
:16::16::16::nazar::nazar::nazar:maşallahhhhhhhh çok çok sevindim canım gözünüz aydın darısı başımıza inşallahhhh:8::8:
Günaydın güzel anneler :3:
iş yerinden yazamadığım ve akşamları eve gelir gelmez yattığım için yazdıklarınıza cevep veremesemde tüm sayfaları okuyorum. maşallah bebişlerimiz büyüyor:nazar: biz de ikili testimizi yaptırdık çok şükür risk oranı düşük çktı, hayırlısı.. 8. haftada kanama geçirmiştim 10gün raporluydum. perşembe akşamı tekrar geçirdim tekrar raporluyum evde yatacağım. umarım bebeğim iyidir. bahar geldi ne güzel inşallah güzel bir hamilelik dönemi geçiririz.. hepiniz arkadaşım oldunuz vallahi umarım bebişlerimizin de durumlarını paylaşmak naip olur:32::32::32::32:
geçmiş olsun canım yat dinlen göbük büyüt birazda çalış çalış pöffffff noluyosa sanki:9::9::9:
lara cım evet ben dra sormadan zaten kendi söledi.2li ve 3lü testleri yapamıoz çogul gebelikte die.sadece diğer gelişinde ayrıntılı şekilde ense kalınlıklarına bakıcaz.allahımıza dua edicez dedi.Rabbim sağlık versn cnm.Çalışıyormusun ? ben aylıgım 3,5 kg aldım sende durumlar nedir?

bende çalışıyorum canım
tabi çok huzursuzum acaba çıkıp evimde yatsammı diyorum ama sonrada gittiği yere kadar gitsin diyorum:7::7: en azında 30 haftayı doldurursak doğum parası filan alırız ne biliyim hala karışığım iş konusunda:26:
doktorumda çalışmamda skınca görmedi
hatta başka doktora görünmüştüm oda sakınca görmedi şimdilik devam ediyorum bakalım:34::34:

evet cnm çok hoşlar şuan hamile pantolonları olmadığı için bunlar güzel olur aslında ama pahalılarr biraz:)

pahalılar diyorsun ama LCW'den bir kot almaya kalktığımızda 39,00tl diyorlar onu da hesaba katarsak cok ta pahalı değiller bence :)

bu aralar cevizden bıkmaya başladım acıkcası son iki haftadır sürekli yemekten bögh geldi resmen :( ama mecbur atıstırıyorum. yoğurt midemi cok eksitiyo tatlım portakal yiyorum o da öyle ama napim mecbur yemeye calısıyorum. bana ekşi elma çok iyi geliyo dilerim bebişe de iyi geliyordur

öyle sade yeme canım cevizi sabah kahvaltıda peynirle birlikte ekmeğine sar ye o zaman bıkmazsın bide 2-3 tane yeterli hergün çok fazla yeyipte sonra tiksinme diye söylüyorum

kızlar ben 39.90 a kotu 34.90 ada kumaşı aldım waikikiden
zaten hamile kıyafetleri çok pahalıdır bence bu fiyatlar normal gibi geldi bana
bide yaz hamilesi olacaz şanslıyız tiril tiril elbiseleri alıp alıp giyeriz tabi temmuz ağustosu düşününce pek sanslı sayılmayız ama neyseeee:9:çaktırmayın

Laracım bende hergün ceviz yemeye çalışıyorum hemen hemen kuru kayısı siyah üzüm sarın tuzlu leblebide yiyorum bazen bulantımı alıyor die..
bademi bıraktım ama bu aralar..sütüde hergün içemiyorum:(annem ev yoğurdu yapıp gönderdi onu yemeye çalışıyorum..
mideme ne yesem dokunuyo ekşiyo midem:(

dur canım onlarada yavaştan geçecem cevizle başladım:7::7::7:o tür şeylerin hepsinden tiksinmiştim ya ben çok ilginç:9:
allahtan önceleri bol depo yapmışım yoksa napardık :30:

kızlar ben 39.90 a kotu 34.90 ada kumaşı aldım waikikiden
zaten hamile kıyafetleri çok pahalıdır bence bu fiyatlar normal gibi geldi bana
bide yaz hamilesi olacaz şanslıyız tiril tiril elbiseleri alıp alıp giyeriz tabi temmuz ağustosu düşününce pek sanslı sayılmayız ama neyseeee:9:çaktırmayın

temmuz ağustos gelsin helesi :D

rabbimden hep yaz hamişi olmayı dua etmiştim cok sükür ki dualarım tuttu. sebebi, bebişim doğup 7 8 aylık olduğunda yani kıpır kıpır olmaya basladığı dönemlerde havalar ısınmaya baslamıs olacak gerektiğinde rahatlıkla dısarı cıkartabilicem. aksi takdirde evde tutmak zor olurdu zıpırımı :) bir de annesine çok güzel doğum günü hediyesi geliyor rabbimden inşaAllah :) bakalım 2.sini düsündüğümüz zaman tarihini öyle ayarlamalıyım ki o da babasına doğum günü hediyesi gelsin :D

pahalılar diyorsun ama LCW'den bir kot almaya kalktığımızda 39,00tl diyorlar onu da hesaba katarsak cok ta pahalı değiller bence :)

ay bilmiyorum 70 vermekte pahalı geliyo sanki ama bunu doğumdan sonrada giyerim gerçe sonuçta sadece hamile pantolonu değil.normal kotlarada veriyoruz okadar haklısın:)

temmuz ağustos gelsin helesi :D

rabbimden hep yaz hamişi olmayı dua etmiştim cok sükür ki dualarım tuttu. sebebi, bebişim doğup 7 8 aylık olduğunda yani kıpır kıpır olmaya basladığı dönemlerde havalar ısınmaya baslamıs olacak gerektiğinde rahatlıkla dısarı cıkartabilicem. aksi takdirde evde tutmak zor olurdu zıpırımı :) bir de annesine çok güzel doğum günü hediyesi geliyor rabbimden inşaAllah :) bakalım 2.sini düsündüğümüz zaman tarihini öyle ayarlamalıyım ki o da babasına doğum günü hediyesi gelsin :D

evet bunu bende çok düşünüyorum mevsim olarak çok iyiyiz:nazar::nazar::nazar:inşallahhh sağlıklıca alırız kuvcağımıza vakti zanında bebelerimizi:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çalışan bayanlar sizde bitane siyah hamile pantolunu alıp geçin şimdilik:34::34: günlük üzerine değişik giyersiniz siyah pantolon hep giyiliyor naslsa:9::9: 1 ay sonra seçeneklerimiz çoğalır bence yaz kıyafetleri zamanında

Maşallah bebeğinize:nazar: Şimdi bebeiğiniz sata göre mi değerlendirilecek yoksa önde gittiği tarihe göre mi?

bu konuda ben de çok dertliyim tatlım. SAT'a göre mi dr.dan randevu alıcaz yoksa bebeğin gelişimine göre mi zaten kafam karısık iyice kafam bulanıyor böyle olunca. benim bebişim de 7.hafta gittiğimizde SAT'tan 2 gün önde gidiyordu şimdi nasıldır bilmiyorum 2 hafta sonra randevumuz var bakalım hayırlısı olsun

Hiç bilmiyorum doktora sormadım,hangi tarihe göre değerleneceğini ama benim ki birde geç döllenme olmuştu sat ı yakalıyo :D o zaman sat a göre hesaplicam galiba.. doktora sorarım çünkü birkaç gün sonra kan tahlillerinin sonucunu alcaz, inşallah oda temiz çıkar..

kız kıyamam ben aldım 2 tane hamile pantolonu rahat edeyim diye emanet gibi duruyo ama olsun şu dönem rahatlık önemli sende al bi kaç tane

cnm aldım kotta işte büyük die yakıştıramıyorum kendime genede:)
zaten çok bişi almam kuzenlerin hepsi yeni doğurdu hepimizin fizikleri bir hemen hemen onlar vericekler bana bişilerde.bide uzun tunikler istiyorum taytla.Yaz gelsinde bi.Şuan çok ortada bi dönemdeyiz:)

laracım benim ceviz bile mideme dokunuyo ya:(

cnm aldım kotta işte büyük die yakıştıramıyorum kendime genede:)
zaten çok bişi almam kuzenlerin hepsi yeni doğurdu hepimizin fizikleri bir hemen hemen onlar vericekler bana bişilerde.bide uzun tunikler istiyorum taytla.Yaz gelsinde bi.Şuan çok ortada bi dönemdeyiz:)

laracım benim ceviz bile mideme dokunuyo ya:(

senin mide fena canım ne yesen dokunuyor :26::26::26:buna başka bir çözüm yokmu mesela iyi gelen bir yiyecek onun yanında yersin yiyemediklerini:26:

senin mide fena canım ne yesen dokunuyor :26::26::26:buna başka bir çözüm yokmu mesela iyi gelen bir yiyecek onun yanında yersin yiyemediklerini:26:

bulantılarınız ne alemde kızlar ? benim bir oluyor bir olmuyor deli olcam artık :( istifralarım yememe dikkat ettiğim sürece olmuyor ama ağzımda bir ekşi tat var her daim :( pff

Back
X