• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

O zaman bir de mesaj yazdığın panonun üst kısmında, başlık butonunun altında sütunlar var. İlk sutun ve sağdan 3. sırada yüz resmi var bizde. Sende de görünüyorsa oradan da yapabilirsin.

benim orası tamamen boş deniye deniye bulmaya calısıcam saol canım

Herkeslere merhaba güsel anneler umarım hepiniz iyisinizdir,bebişlerinizle beraber tabiki:)))
Bugün bi baktım göbeğimde kopkoyu bir çizgi oluşmuş göğsümün altından kasıklarıma kadar iniyor çok enteresan geldi banaaa sanki bu kadar erken çıkmazmış gibi geldi.Allahım daha nelere görücezzzz nerle değişecek vücudumuzda :)))

banada herkes erkek diyo kimse kız demedi suana kadar ama ben anladım ki onların erkek deme amacı erkege alışim kız gelirse bana sürpriz olsun diye cünkü cok istiyorum kıs (hayırlısı tabi ) bişey daha sorucam canım bu smiley leri nası yapıosun bende hiçbiri cıkmıyo gözükmüyo

banada herkes erkek diyordu canım ben kız dır yaa diyodum ama bugün dr erkek gibi dedi:9::9::9::9: sağlıklı olsunlarda farketmez

kızlar buarada dr a gittim bugün bebiş Allahıma çok şükür iyiydi büyümüş nasıl kıpır kıpırdı :nazar::nazar: nasıl heycanlandım dr cinsiyet tahmininiz var mı dedim yaklaştırdı erkek gibi dedi ama 15 gün sonra gel kesin söyleyim sana dedi ikili testimizde 1 hafta sonra çıkacak inşallah oda güzel olur :16::16::16::16::16:

kızlar buarada dr a gittim bugün bebiş Allahıma çok şükür iyiydi büyümüş nasıl kıpır kıpırdı :nazar::nazar: nasıl heycanlandım dr cinsiyet tahmininiz var mı dedim yaklaştırdı erkek gibi dedi ama 15 gün sonra gel kesin söyleyim sana dedi ikili testimizde 1 hafta sonra çıkacak inşallah oda güzel olur :16::16::16::16::16:

Maşallahhhhh.:nazar: Ben de heyecanla bekliyorum bebişimi görmeyi. Test sonuçların da güzel çıkar inşallah. :34::nazar::emir_bebek:

Herkeslere merhaba güsel anneler umarım hepiniz iyisinizdir,bebişlerinizle beraber tabiki:)))
Bugün bi baktım göbeğimde kopkoyu bir çizgi oluşmuş göğsümün altından kasıklarıma kadar iniyor çok enteresan geldi banaaa sanki bu kadar erken çıkmazmış gibi geldi.Allahım daha nelere görücezzzz nerle değişecek vücudumuzda :)))

canım benim bildigim doguma yakın zamanda cıkan bi cizgi o hatta adıda liera çizgisimi neydi köylerde o çizginin koyuluguna bakılıp dogumun yaklastıgı yorumu yapılırmıs sende biraz erken cıkmıs =))

ben bu konuda çok şükür şanslıyım bitanem 7. haftadan 10. haftaya kadar bulantım çok oldu ama hiç kusmadım sadece öğürdüm ve su geldi bir kaç defa.. 10. haftadan şimdiye kadar da çok az bulanıyo inşallah buradaki herkesin geçer artık bulantıları..
yemek yiyebiliyorum evet çok şükür Rabbime sadece yağlı şeyler de kötü oluyorum, kokularda ama tatlıyı çok canım çekiyor :D ve 2 kilo almışım ben çok zayıftım inşallah fazla almam ;) kendimi kontrol ediyorum ama tabikide tatlı konusunda yoksa yanarım :)

ayyy ne güzel allah banada o günleri nasıp edecekmı acaba :(( 12 haftalık hamıleyım berbat durumdayım 3,5kılo vermışım, yemeğe hasretim sagdece domates tuzlayıp bıraz yıyorum yakında domates doğurmazsam ıyıdır :))

gözünaydın canım maasallah bebişine ve sana

İnşaallah sonuçlar çok çok güzel çıkar. Ben de dün dr'a gittim dr erkek dedi :emir_bebek:Erken değil mi yalnız ya ben çok şaşırdım! Bi de ben kız bebeklerin kıyafetlerini çok seviyorum ya erkekler için o kadar güzel şeyler yok.

İnşaallah sonuçlar çok çok güzel çıkar. Ben de dün dr'a gittim dr erkek dedi :emir_bebek:Erken değil mi yalnız ya ben çok şaşırdım! Bi de ben kız bebeklerin kıyafetlerini çok seviyorum ya erkekler için o kadar güzel şeyler yok.

inşallah canım...hadi yaaa erkekler geliyor desene :16::16: bende çok şaşırdım canım ben pembiş patik bilem almıştım :9::9: artık kızı olana hediye ederim:1::1: hep kız kıyafetlerine falan bakıyordum artık erkeklerinkine bakarızzzz:1::1:

sağol canım aminnnn :16::16: beklemek çok heycanlı yaaa sen ne zaman gideceksin bebişini görmeye ?

teşekkür ederim canım benimmmm:16::16:

Ben bu hafta sonu görücem inşallah :) Tam bir aydır görmedim bebişi. İlk gittiğimde 6. haftaydı kalp atışlarını dinlemiştim. Şimdi bakalım ne durumda. :49::55::emir_bebek:

merhabalar herkese maşallah bi kaç sayfa okudum keyifler yerinde benimde bugün tam 13 hafta bitti ve 5 kg almışım çok üzgünüm niye hızla kilo aldığımı çözemiyorum:14::14::14:ne yapsam ne etsem acaba benimki şimdiden kilo alan arkadaşlar varmı aranızda?hep evdeyim ve hareketsizim arada yemeklerden sonra uyuyorumda acaba ondanmıdır çok ekmek tatlı yemiyorum ne olabilirki bi fikrin olan varsa lütfen paylaşırmı benimle ilk kızımda sadece 6 kilo almıştım söyleye söyleye nazarmı ettim kendimi acaba:nazar::37:

$11+4(02.04.2012) (2).webp $11+4(02.04.2012) (3).webp $11+4(02.04.2012) (4).webp $11+4(02.04.2012).webp Kızlar bende dun gıttım.buda benım mınık oglum..:nazar::emir_bebek::nazar:

Back
X