2012 Ekim Anneleri

gunaydın kızlar nasılsınız ?

hepinize hayırlı cumalar...

asudeD tatlım maşaAllah bebişine... doğum tarihiniz de belli olmuş... iyice heyecan basmıştır şimdi seni...

bizim de belli olsa artık keşke...

artık haftalar kaldı ama iyice sabırsızlanıyorummm :1: :1: :1:

sağolasın canım benim :38: zaten 1 takım hastane çıkışı aldım hep tulum aldım sevemedim bir türlü o hastane çıkışlarını :31:

aynen canım bayılıyorum tulum giyen bebeklere aldım bende bir sürü eşim kızıyor başka model aymayı bilmiyormuşuz gibi diye.ayy yerim ben çüçük pisilerimizin patilerini oyyy

heyecan yaptım :52: bitirelim bu işi mi :52: :52: ağlayasım geldi benim yine ya :30:

maşallah kuzucuğa :nazar:

sağolasın canımcım :48:
eşim birde demez mi daha önce olmaz mı diye :52: doktorumuzda dedi onu oğlunuzla görüşün :52:

duy bunları asu duyyy:21::21:
olabilir canım neden olmasın :9::9:
düşünelim biraz babasına danışayım :9:
müsait bi zamanda cevabımızı veririz:9::9:
bilezik de hazırmış :32:

babası teşkilat dışına vermez o kızı boşuna uğraşma :ssz: yolarım seni hanım beni hanımefendi çizgimden kaydırma :27::52::52:

asudeD tatlım maşaAllah bebişine... doğum tarihiniz de belli olmuş... iyice heyecan basmıştır şimdi seni...

dur bakalım senden önce ben varım şekerim, şekerlik:1: istermisin seninki 29 ekimde doğsunda pek anlamlı kılsın bütün doğum günlerini:49:

evet canım heyecan dorukta :1: kız doğurmadan bir görüşemedik Bursa da :31:

aynen canım bayılıyorum tulum giyen bebeklere aldım bende bir sürü eşim kızıyor başka model aymayı bilmiyormuşuz gibi diye.ayy yerim ben çüçük pisilerimizin patilerini oyyy

tulum daha rahat olacak bence canım bebeklerimizin beli falan da açılmaz yatarkende kucağımızda da rahat edecek kuzularımız tulumlarıyla :34:

Kızlarr biz doktordan geldik :21: oğlumu gördüm çok şükür güzel haberler getirdik sizlere...boyumuz, kilomuz, plesenta ve suyumuz gayet iyiymiş :nazar::nazar::nazar:

Yine 2 hafta öndeyiz karın, baş,uyluk kemiği ölçümlerimiz önde ve doktorumuzun dediğine göre bütün ölçümler 37+2 yi destekliyormuş:nazar::nazar::nazar: zaten anne ve babaya bakınca boylu ve iri bir bebek olması kaçınılmaz dedi :1:
Aslında artık gelse de olur gayet iyi durumda kilosu ve gelişimi:nazar: ,endişeniz olmasın dedi :nazar::nazar::nazar::16:
10 eylülde tekrar gideceğiz ve bir aksilik olmazsa 20 eylül perşembe en geç biz bu işi bitirelim dedi doktorumuz :nazar::emir_bebek:

Rabbime hamdolsun güzel haberler getirdik sizlere yavrumuzdan :16: darısı tüm arkadaşların başına...
maşallah cnmm çok sevindim güzel haberlerle gelmişsinnn

sağolasın canım :48: aslında bugüne kadar hiç kilo yazmadım dikkatini çektimi bilmiyorum annemin etkisinde çok kalıyorum galiba :1: kilomuz 3.320 :nazar::nazar::nazar:
oo maşallah benim paşamıda geçtinizzzz:23::23::23::23:
aaa 1.79 kızz o nee yanlış yazmışım :52:

yok anam yok ana oğul benle oğlumu ezer bu hatun:52::52:

hazır hazır cnm merak etme benimkiler duruyo 2 3 tanesini satar senin kıza göre alırız emzik kutusuda neymişşş alırım ben gelinime sen danış bi eşine bende çıtlatayım babamızın kulağına olur derlerse görüşürüz bidaha müsait bi zamanda

eşim birde demez mi daha önce olmaz mı diye :52: doktorumuzda dedi onu oğlunuzla görüşün :52:

babası teşkilat dışına vermez o kızı boşuna uğraşma :ssz: yolarım seni hanım beni hanımefendi çizgimden kaydırma :27::52::52:

ayyyy arada kaldım dostlarrr:9::9::9::9:
bizim kız daha doğmadan kapımızda görücülerrr :9::9::9:

ay ben napıcam bu kızla:9::9:

babası duymasın :9:
bana biraz müsade edin gelmeyin üstüme ayollll :1::1::1:
düşüneyim biraz:44::44:

dur bakalım senden önce ben varım şekerim, şekerlik:1: istermisin seninki 29 ekimde doğsunda pek anlamlı kılsın bütün doğum günlerini:49:

yok kuzum o kadar geçe kalacağını sanmıyorum... dönmeye baslamıs dr.umuzun demesine göre :) ki bizim için anlamlı olan tarih ya 21 ekim benim doğum günüm ki istemem aynı gün olsun... ya da 22 ekim evlenme yıl dönümümüz... rabbime dualarım hep kendine özel bir günde doğması :1: hepsi bir anda cıkmasın yani :1: :1:

asucum sen şimdiden gelinin çeyizine laf edersen o gelininde en son gelceği yer bir derdim var topiği kaynanam eşyalarımı beğenmiyo kaynanam bana laf söylediii yazık gelineee deriz bizde burdann (allah korusun ) :))))))))))))))))

maşallah cnmm çok sevindim güzel haberlerle gelmişsinnn

oo maşallah benim paşamıda geçtinizzzz:23::23::23::23:

yok anam yok ana oğul benle oğlumu ezer bu hatun:52::52:

çok şükür canım size güzel haberler getirdik:16:

senin oğlunu ısırırım ben ısırır:nazar:

öyle oldu gerçekten :26: kısmet olursa görüselim müsait olduğumuz bir vakitte isterim gerçekten...

olmadı bebelerimizle bulusuruz :1:

inşallah canım inşallah buluşuruz :34:

asucum sen şimdiden gelinin çeyizine laf edersen o gelininde en son gelceği yer bir derdim var topiği kaynanam eşyalarımı beğenmiyo kaynanam bana laf söylediii yazık gelineee deriz bizde burdann (allah korusun ) :))))))))))))))))

Ben kötü kaynana olucam vermem oğlumu kimselereeeeeee vermemmmm vermemmmmm:27:
Kaynanadan yana çok şanslıyım şükürler olsun ama bilemedim bu bende ki kötü kaynana içgüdüsü nerden geldi :9:

kalçam ağrıyor sızlıyor :ssz: yürüyemiyorum bugün :ssz:

karın bölgemde ağrı var bugun alt tarafa vuruyor ağrısı resmen :25: dönmeye mi çalısıyor bıdık napıyor bilmiyorum ki...

kızlar bir de ben esim gececiyken rahat uyuyamıyorum. sanki evde birileri dolasıyor gibi geliyor bazen... kötü rüyalar görüyorum ve cok gerçekçi geliyor size de oluyor mu böyle

camokaaa senin hamsiye ezilirr yevrum bu asudenin oğlunun yanındaa
sen kızını en iyisi bana ver:52::52::52::52:

benim oğlanda şişkoooo banada vermez o zaman bu camoka kızını seninki anası gibi fit olursa süper benimki anası gibi olcak kesinn şişko ama ben zayıflatırım oğlumu beraber rejim yaparız senin hazırmı altın bilezik bakalım kıza göz dikiyon hemen brck

yok kuzum o kadar geçe kalacağını sanmıyorum... dönmeye baslamıs dr.umuzun demesine göre :) ki bizim için anlamlı olan tarih ya 21 ekim benim doğum günüm ki istemem aynı gün olsun... ya da 22 ekim evlenme yıl dönümümüz... rabbime dualarım hep kendine özel bir günde doğması :1: hepsi bir anda cıkmasın yani :1: :1:

kısss şekerlik şimdi yine bak senden önce ben varım diyeceğim:52: 21 ekim 2009 da sözümüz oldu bizimde.söz verdik eşimle bir ömür boyu:16::16::16:

bebeşimin doğum tarihide 22 ekim görünüyor teyzeciği.ama dediğin gibi ne zaman gelirler onu bilemeyiz sağlıkla gelsinlerde tek.

çok şükür canım size güzel haberler getirdik:16:

senin oğlunu ısırırım ben ısırır:nazar:

düşünsene cnm şuan doğsa gelmek istese normal bi bebek artık yaa maşallahhh çok heyecanlandımmm:nazar:
oyy oğlum eziş büzüş resmini bi görsen varya ağız burun bi tarafta:1:sıkışmış yavrumm

Back
X