• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

kesiyi bende duydum canım genelde doğum öncesi işi kolaylaştırmak adına hemen hemen her dr atıyormuş yaa benim korkularım başladı şimdi 14 eylül kontrolümüz var nts ye gireceğim sancı çıkarsa alttan muayene edecek ondan korkuyorum çünki bi kere smire testi yaptırmıştım spekulum denen aleti haşırt diye sokmuştu dr allahtan ona gitmiyorum şimdi bide ben dr hep tek gidiyorum perine masajı varmış gşdşnce onu sorucam yada kuzenemi sorsamki yaa

Ayniyiz senle:))bende 14 de gidicem sanci cikarsa muayene edicek:))))

kızlar bana biri tatlı pasta tarifi verebilirmi?eşim çok tatlı sever yine tatlı soruyor hiç uğraşacak halim yok ama kıyamıyorum uzun zamandır market tatlılarıyla isare ediyor geçen günde kek yaptım çöktü ilk defa kolay yapımlı pasta yada tatlı tarifi olan vereblirmi?

Degisik bisey var;krem santi yapiyosun bir paket sogumasi icin dolaba,cikolata sosu yapiyosun onu da oda sicakliginda sogutuyosun sogudugundan emin ol.krem santinin icine 10 tane halleyi kucuk lokmalar halinde bol karistir,cam kaseler buyukce karisimdan biraz koy ustune dilimlenmis muz koy,uzerine de cikolata sosu:))) ben yapmadim daha arkadasim yapti bana bayildim,cokta hafif....

ne yazıyosan artık o topiğe :1:

ya bu net beni çıldırttı sürekli düşüyorum netten

asu msjı sen at canım ben yazarken kopuyo bazen yarım kalıyo

ben attım atmasına da bekliyorum armut gibi sen cevap yazarsın diye :1: neyse sıkı tutun düşme :27: ne iğrençti ama :9:

ooo coyote hanım pardon emel sayın hanım :32: bize bir mavi boncuk döktürsenizde sayfamız şenlense :6:

ooo coyote hanım pardon emel sayın hanım :32: bize bir mavi boncuk döktürsenizde sayfamız şenlense :6:

Ayyy gecmis okumaktan anca sona gelebildim asu hanimmm:1:
Bak parmaklarimi da emel sayin gibi yapiyorum,meshur el hareketivardir ya onun:24:Ben aslinda bir cok unlunun karisimiyim asu,surat emel sayin,bacaklar ronaldo,eller umit usta,ayaklar hmmm:31:Bulamadim xanirim boyle ayak kimsede olamaz:52::52:

Bak parmaklarimi da emel sayin gibi yapiyorum,meshur el hareketivardir ya onun:24:Ben aslinda bir cok unlunun karisimiyim asu,surat emel sayin,bacaklar ronaldo,eller umit usta,ayaklar hmmm:31:Bulamadim xanirim boyle ayak kimsede olamaz:52::52:

her bakımdan çok meşhur gördüm seni :23:

sana bakarken gözlerim taaa burdan kamaşıyor bebeğemm:49:

ayy coyotecim guldurdun beni, eller umit usta deyince:1: benimde öyle olmaya basliyor, parmaklarim oldu dolma gibi:1:

asu senin oğlişin odasına bakarken bişe gördüm hep sormak istediğim bişeydi
ana kucağının içinde sanki yumuşak minder gibi bişey var onu kendin mi yaptın yoksa aldın mı
nerden bulabilirim benim anakucağının içi sert bebiş rahat edemez:ssz:

kız sen meşhur mu oldun :1::1:

kizlar ne marka ve model anakucagi aldiniz? isimerini yazabilirmisiniz? ben fisher price den ismarlamistim nette, ellerinde kalmamis ekimde gelecekmis, bende istemedim gec olcak diye, tiny love gymini diye bi anakucagi vardi onu ismarladim umarim memnun kalirim.

asu senin oğlişin odasına bakarken bişe gördüm hep sormak istediğim bişeydi
ana kucağının içinde sanki yumuşak minder gibi bişey var onu kendin mi yaptın yoksa aldın mı
nerden bulabilirim benim anakucağının içi sert bebiş rahat edemez:ssz:

ben yaptım canım onu sende yapabilirsin yada yumuşak olsun diye yastık falan koyarsın almana gerek yok illa ki

Yarın sabah doktora gidicez randevumuz 9.10 da annem gelcek birlikte gitcez. Dr 37 haftaya kadar arac kullanabilirsin demişti yarın kendim kullancam ama Dr sorucam yeniden...

Back
X