Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mide bulantisi,bas donmesiiiii....Kiiiz yoksaa
Ben de pzts marmara forumdan bakicam emzirme styeni.pek bilgim yok,bilgili olanlar soylesin.
Tatlim benim ayaklarim tam2 numara buyudu,pofidik ayaklarla gidicez doguma![]()
Tatlim benim ayaklarim tam2 numara buyudu,pofidik ayaklarla gidicez doguma![]()
sabah taaa Bursadan görünen ayakların mı bebeğemm![]()
canım acaba idrar tahlili falan yaptırmak gerekiyomudur sen yaptırdınmı korkuyorum..
Evet o bandirma vapuru gibi
Kiz senin yolun istanbula dusmez mi hic ilerde?biz burda bulusup duruyoruz,bebiklerle de bulusucaz Allah nasip ederse.
Yarin gittigimde sorucam dr.a.canim.sana da yazarim ne dedigini.
canım benim kendi annemler Suadiye de oturuyor..yazın memlekete gidiyorlar kışın İstanbul da oturuyorlar...nasip olursa şimdi planımız şuannemler ayın 20 si gibi haca gidecekler sonra kurban bayramından sonra döndüklerinde benim yanıma gelecekler Bursaya ve burada mevlüt yapacağız veee sonra oğluşumla beraber ananemiz ve dedemizle İstanbula geçeceğiz, akrabalarımız orda olduğu için ananemiz bize orda da mevlüt yapacak
![]()
oraya geleceğim zaman yazarım ve mutlaka görüşelim seninle ve diğer kızlarla![]()
merhaba kızlarcım bu gün devlet hastanesine gittim.Nst ile tanıştım ilk kez.doktorum beni doğum polikliniğine gönderdi evet resmen oraya ilk adımımı atmış oldum.KOCA PUNTOLARLA DOĞUMHANE YAZIYORDU.kapılar kilitli tek tek içeri alınıyosun.sıra bana geldi içeri girdim soğuk loş ışıklı bir ortam.bayağı uzağımda ameliyat önlükleri asılıydı bizim giyeceğimizsonra beni sancı odasına aldı hemşire.nstye bağladı.orada bir kızcağız vardı 19 yaşındaymış mide bulantısı ile gelmiş açılması varmış ağrısıda başlamış yanii doğumu başlamış bekliyodu yazık.wc ye gidip geldi biraz kanamam var dedi hemşireye oda normal dedi.sonra çatı muayenesi yapmışlar acıdı dedi.korkma dedim olacak o kadar.belki bu gün doğumu olur Allah yardımcısı olsun.bizim nstmiz güzel çıktı doktor öyle dedi yani çok güzel dedi.bizden bu kadar öpüyorumm
![]()
Aaa guzeel
Evet gorusuruz insallah,bebiklerimizi severiz
Gerci o zamana kadar ayaklarim kuculur geri sanirim,bu super halini goremezsin ama olsun,simdi gorsen nazarin falan deger![]()
kızlar ben hastaneden geldim bugün öğleden sonra,kızım 2600 kg ve 48 cm dünyaya geldi.tam 36 haftayı doldurmuştuk.çok şükür sağlığımız yerinde,küveze filan girmedi kızım.bu arada adı mina olacak inşallah.ayrıca keseyi açtıklarında hiç su gelmemiş,gerçekten suyum yokmuş yani.duygularımı ve yaşadıklarımı payaşırım daha geniş bir vakitte,onu izlemeye doyamıyorum,darsı hepinizin başına
bu arada balım dan haber varmı?
Laplace doğurmuş
balımdan haber yok
kontrole gidenler dönenler maşallah bebişlerimize
ben de 17 sinde gidicem kontrole hem rapor işimiz halletcem hem de büyük ihtimal gün vericek doktorum
eee sıra kimde şimdi kim doğurcak![]()
canım bak senin haftanın özelliği olarak söylüyor asagıda...
ödem ve şişliğiniz varsa yüzüğünüzü cıkarabilirsiniz diye:)
demmekki normal ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım...