• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

canım korkma emin ellerdesin.mutlaka heyecan olacak,sanırım çok kolay da doğumun olacak. sancı hissetmemene rağmen 4 cm açıklığın varmış,bu aslında iyi birşey..çok güzel haberlerini bekliyoruz. küvöze girmesinden korkma,sıkıntı olduğundan değil önlem amaçlıdır..artık bizim de her an herşey olabilir. az önce bir haber aldım benden 2-3 gün önce doğumu beklenen arkadaş doğurmuş az önce. annem de ben en iyisi fazla oyalanmadan geleyim dedi,eee ben de bi zahmet annecim dedim. daha evin temizliği var,ütüm yerleşmem tam olmadı..

heran doğurmayı bekliyorum bende :9: kendimi o kadar adapte ettim ki resmen sancı bekleyip oturuyorum :27:

derin temizlik yapıldı, halılarım yıkandı geldi, eşyalarımız herşeyimiz temiz ütülü

dediğimiz tarihte olursa 20 eylülü doktor da kabul ederse 12 günümüz var :52: :52:

5 cm olmus ve benım arada canımı bıle yakmıycak sancılarım oluyor.ınsallah kolay olucak kızımın kalp atıslarıda ıyıymıs.tv ızlıyorum magazın dogururken bıle dedıkodu bız yokmuyuz bız:3:

Kızlar bugun muayene ıcın hastaneye geldım.doktor catı muayenesı yaptı 4 cm acılman var dedı ve benı yatırdı.hıc sancım yok ama bebegın kafası cıktı cıkıcak dıyolar esımıde eve gonderdım cok korkuyorum.dua edın kızım daha cok kucuk.

Canim hadi gozun aydin olsun ECE kizina kavusmana az kalmis :16: eminim cok saglikli bir sekilde dogacak guzel kizin hem kuvezde kalsa bile artik cok kalmaz buyudu epey Allaha Emanet Olun :nazar: bize de haber ver lutfen :34:

ekim anneleri eylülde pıtır pıtır başladı doğurmaya ,ekime kalmıcaz galiba hiç birimizi

büyümüş artık kuzucuk inşallah sağlıkla gelsin :emir_bebek:

brckdan ses yok doğurdu diye haberde yok demekki daha doğurmadı :)))) eğitim veriyodu yeni elemana bide ilk doğuruyoduuu millet coştu brck hala doğurcak :))))

sakın korkma sen sadece dua et doğumun rahat olsun bebişin en fazla 1 2 gün kalır küvezde bak benimkiler 47 gündür orda çok şükür sağlıkları iyi içini ferah tut arkadaşım bebeğine kavuşacaksın saatler sonra :emir_bebek:

bende diyete başladığımdan beri süper kahvaltı yapıyorum işyerinde burası evim gbii oldu valla ocak felanda olsa yemeği pişirip öyle gtcem eve bende hep içimde kaldı çalştığımızdan eşim kıyamıyo evde kalınca ona kalkıp işe gtmeden kahvaltı hazırlıcam kahvaltısını yaptırıp göndercem o arada kendimde yaparım yoksaa tek başıma asla bişi yemem ben evdee son 1 ayımı gezmeye kısır partilerine ayırıyorum :)))) gezmelerde doğurabilirim yani

kaç gündür canım kısır istiyor benim ya :1: bugün yapayım :56:

5 cm olmus ve benım arada canımı bıle yakmıycak sancılarım oluyor.ınsallah kolay olucak kızımın kalp atıslarıda ıyıymıs.tv ızlıyorum magazın dogururken bıle dedıkodu bız yokmuyuz bız:3:

heyecan yaptım vallahi :52: :52:

brckdan ses yok doğurdu diye haberde yok demekki daha doğurmadı :)))) eğitim veriyodu yeni elemana bide ilk doğuruyoduuu millet coştu brck hala doğurcak :))))

ben dedim brck en sona kalcak diye :60: :60:

heyecandan ben doğurcam şimdi :1:

ben kalkıp bir süpürüp sileyim evi ,doğurursam falan hazır olalım :9:

kaç gündür canım kısır istiyor benim ya :1: bugün yapayım :56:

banada gönderseneeeeeee turşuda olsun yanında millet başlarda aş erer ben sona bıraktım sanırsam bu ara hep bişiler çekiyo canımmm geçende hamur kızartması çektiii hala kokuyo burnumaa kısır hep çekiyo zatenn bayılırım kısıra

heyecandan ben doğurcam şimdi :1:

ben kalkıp bir süpürüp sileyim evi ,doğurursam falan hazır olalım :9:

bacım demedi deme benim rüya çıkacak bu takvimler bitecek bizde hala tık yok olacak işin sonu :))

hayır benim ki babasına benzerse kötü 10 ay kalmış anasının karnında :1:

banada gönderseneeeeeee turşuda olsun yanında millet başlarda aş erer ben sona bıraktım sanırsam bu ara hep bişiler çekiyo canımmm geçende hamur kızartması çektiii hala kokuyo burnumaa kısır hep çekiyo zatenn bayılırım kısıra

patlamış mısır krizine soktu bu cadılar beni de dünden beri :19: zaten sürekli burnuma mısır kokuyor benimde :9:

turşum yok asude gelirken getirir :9: atlayın hadi süpürgelere :10: :10:

bacım demedi deme benim rüya çıkacak bu takvimler bitecek bizde hala tık yok olacak işin sonu :))

hayır benim ki babasına benzerse kötü 10 ay kalmış anasının karnında :1:

ya banane yaaaa :19: :19: 20 eylülde doğurcam işte ben banane banane :19: :19: :27:

bilsem dün akşam çağırırdım kocacım yaptı bize de :56:

asuuu kaç kere dedim şu kocan avcuyla su versin olmadı benimkinin yanından geçsin bi omuz atsınnn bulaştırsın bizimkine maşallah kısır yapmıış bizimki yumurta bile kırmazzz bırak bana kısır yapsınnn maşallahhh bu devirde çok az böylesiii cicim şanslısınnn

patlamış mısır krizine soktu bu cadılar beni de dünden beri :19: zaten sürekli burnuma mısır kokuyor benimde :9:

turşum yok asude gelirken getirir :9: atlayın hadi süpürgelere :10: :10:

ya banane yaaaa :19: :19: 20 eylülde doğurcam işte ben banane banane :19: :19: :27:

patlamış mısır kısır hamur kızartması canı bişey çeken varmı söylesinnn hemen yapakkkk benim kocamda aşeriyooo şimdi aradı canı ev makarnası çekmiş akşam yap diye :))))

slm kızlar dün bende hastahnedeydim muaynne olduk bnmde açılmam var... ve üstelik böbrek taşı mesaneye düşmüş doktorum taş sancısıyla beraber doğumun gerçekleşir bebek çok aşağıda dedi... 37 haftadaymış kızım 2600 üzerinde 49 cm di doğum beklioruz bizde dualarınızı esirgemeyin :) tehlikemizde yokmuş minik kızım erkenciii :)

Masallah sana da kizina da canim :nazar:
Benim de bobregimde 2 tas var,bu tasin mesaneye dusmesinden dolayi herhangi bir agri hissettin mi?

Rutin bebek kontrol ultrasonunda mi ortaya cikti bu durum?

asuuu kaç kere dedim şu kocan avcuyla su versin olmadı benimkinin yanından geçsin bi omuz atsınnn bulaştırsın bizimkine maşallah kısır yapmıış bizimki yumurta bile kırmazzz bırak bana kısır yapsınnn maşallahhh bu devirde çok az böylesiii cicim şanslısınnn

tatlım uzun yıllar bekar yaşamanın verdiği hamaratlık var kocamda önleyemiyorum :9:

inan bazen bende bıkıyorum ama dün turşu yaptım ayy kadın gibi illa burnunu sokacak :1: yemek yaparım gelir başıma yok baharat attınmı yok yanına ne salatası yapacaksın :25: off git otur bee adam diyorum içimden tabii :27:

Son düzenleme:
Kızlar bugun muayene ıcın hastaneye geldım.doktor catı muayenesı yaptı 4 cm acılman var dedı ve benı yatırdı.hıc sancım yok ama bebegın kafası cıktı cıkıcak dıyolar esımıde eve gonderdım cok korkuyorum.dua edın kızım daha cok kucuk.

:nazar::nazar::nazar::nazar: çok iyi ya...millet o 1 cmi 10 saat bekliyor..geliyor minişimiz hadi bakalım...sağlıkla mutlulukla gelsin..

Back
X