- 12 Temmuz 2006
- 4.228
- 524
- 363
yok canım onlar uçmuş bizim hastanede o kadar uçuk değil rakamlar,,bizde 3500 vereceğiz doğum için ama en azından paketleri uygun...biz Large paket seçtik sadece kapı önüne isim tabelası koyacakları ferforjeleri ve yatak yanına tüllerle yapacakları ferforjeleri geri alıyorlar...diğer bütün kapı süsü, isim tabelası,tül balon, şekerler,sepet,12 bardak şerbet tepiisinde birde foto olayı var doğum anında ve doğumdan 1 gün sonnra...üstelik albüm halinde veriyorlar beğendiğimiz 2 resmi büyütüp çerçeve haline getirip veriyorlar...üstelik bu paket 300 lira...
bugünde söyledim ya canım bence o kadar hastaneye para veriliyor..biraz jest yapabilirler o fiyatlar ne öyleona 1000 lira verene kadar bebeğine harcarsın başka şekilde
sen en güzelini yapmışsın daha güzele beğendiğini yaptırmışsın...
bizde makinemizi yanımızda götüreceğiz hazırladık...her anını çekerizgerçi o an bebeklere bakmaktan aklımıza gelirmi acaba onları çekmek
![]()
Telastan belki cok akil edemeyecez resim olayini ama ben agrili halimle belki mudahale ederim yine biri bizi ceksin diye bilemiyorum birseyler yapicaz artik