Valla allahtan anlayışlı insanlarmış gerçekten... İşte şehir dışı söz konusu olunca maalesef zor. O insanlar da gelmese olmaz. Torunları görmeden olur mu hiç? Ama anneye de eziyet yani.. Bari kalabalık olmasalar. Ay ne bileyim.. Bizimkiler şehir dışında bile olsa çok kalmazlardı biliyorum huylarını. Allah rahmet eylesin kayınpederimi ama oda gelir bir gece kalır giderdi belki... Hiçç rahatsızlık vermezdi. Kayınvalidem ise zaten varı yoğu bir kadının. Yalnız görümcemin çenesi bitirirdi beniDırdırcı maşallah... Bir çene var ooooffff... Susmak bilmez. Kafam şişer... Onu da eşim hallederdi
Şimdi allahtan burada kalmayacaklar. Evlerine gelir giderler.. Geldiklerinde anneme yardım etsinler yeter.. Anneme dedim zaten yardım ettir kendine diye.. Ben yukarıda odamda olacağım. Bir iner bir çıkarım. Keyfime bakarım artık... Bazen çok kalabalık olmayışımıza çok seviniyroum. Yoksa çekemem ben kendi evimde misafir olmayı... Babacığım da gelir gider artık.. Ona zor olacak işte.. Evlerimizin mesafesi çok uzak. Annem kalacak ama o gidip gelecek mecbur...
Benim k.validemlerde şehirdışından gelecek ama Allah'tan evleri var burada.
Ama yinede kalmak isterse hayır demem.
Doğumum bayramdan 9-10 gün önce olacak tahminen, belki diyorum bayramdan sonra gelirler. Benim için çok iyi olur o zaman. Toparlanırım, yanımda kimsenin kalmasına gerek kalmaz. Kısmet tabi, Allah sağlık versin.
Benim de annem yanımda kaldığı sürece babam ve kardeşim yalnız takılacaklar bir süre:) İdare ederler artık.