• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

2 gündür ütü masası bana, ben ona bakıyodum :1: Kalktım hallettim şükür. Gerçi halletsek nolcak haftasonunda yine bütün hepsi kirlenmiş tekrar yıkanmış olcak :ssz:

bana 1 haftadır bakıyoo ütü masası :27:

Acilleri ütüleyip çıkıyorum , ama birikenleri halletmem lazım .. Motive oluyim diye ütü masasına yeni kılıf aldım , bebişimin cicileride yıkanıcak ütülencek .... çook çalışmam gerekiyoo çokkk :6:

kızlar bu boğulma önleyici yastıklardan herkes aldımı

ben henüz almadım ama çok gerekli aziz bebede gördüm alacağım, ben daha küvette almadım :1: avm de çalıştığım için burnumun dibinde ya mağazalar almak kolay geliyor erteliyorum daha ne kadar ertelenebilir orası ayrı :27:

ben henüz almadım ama çok gerekli aziz bebede gördüm alacağım, ben daha küvette almadım :1: avm de çalıştığım için burnumun dibinde ya mağazalar almak kolay geliyor erteliyorum daha ne kadar ertelenebilir orası ayrı :27:

doğumun başladımı aklına gelir :) aman canım benimde var daha almadığım bi sürü şey

hangısınden alacaksın yastıgı çok fonksıyonlu olanı mı yoksa sadece yan yatırma yastıgınımı??

hangısınden alacaksın yastıgı çok fonksıyonlu olanı mı yoksa sadece yan yatırma yastıgınımı??

çok fonksiyonlu değildi sanırım, ayıcıklı yan yatış yastığıydı çok fonksiyonlu nasıl oluyor inan hiç bilmiyorum araştıramadım henüz çalışmaktan :ssz: son 5 :46:

iyi akşamlar kızlarcım yazmıştım cuma günü hastanede yatıp çıkmıştım ishal,bulantı,istifra nedeni ile ama cumartesi sabahı zor ettim daha kötü oldum tekrar hastanede yattım bu gün çıktım 13-14 serum yedim, antibiotikler yedik oğluşumla,sınırsız nstye girdik çok şükür oğluşum ii bende iyiyim ama bu seferde hastane çok sıcaktı terlediğimden olsa gerek nezle oluyorum Allah'ım bunada şükür birde tansiyonum yükseldi 1 gün ama şimdi normale döndü kontrol edeceğim sürekli herşey sorunsuz gidiyodu ama sonlara yaklaştıkça bunlar geldi başımıza herşeyde vardır bir hayır.kendinize çokk dikkat edin yemenize,içmenize, sıfır tuz, bol sıvı unutmayın.kucak dolusu sevgiler.

Kızlar selamlar hepinize,
umarım sağlıklı şekilde hepiniz bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Darısı benim de başıma inşallah. :34:Biz de istiyoruz ancak henüz hamile kalamadım. Şimdilik sadece sizin hazırlıklarınızı okuyup ben de olsam böyle yaparım ederim diyebiliyorum.

Bir de annemle birlikte bebek kurabiyeleri hazırlıyoruz. Düşünürseniz uygun fiyata sizlere de hazırlayabiliriz. Hem mevlüt hem de hastanedeki misafirleriniz için..

Örnekleri aşağıda bulabilir, bizimle irtibata geçebilirsiniz:

Tatlı Mucizeler: Hoşgeldin Bebek Kurabiyelerimizden Seçmeler....
Tatlı Mucizeler: Hoşgeldin bebek kurabiyelerimiz

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlarcım yazmıştım cuma günü hastanede yatıp çıkmıştım ishal,bulantı,istifra nedeni ile ama cumartesi sabahı zor ettim daha kötü oldum tekrar hastanede yattım bu gün çıktım 13-14 serum yedim, antibiotikler yedik oğluşumla,sınırsız nstye girdik çok şükür oğluşum ii bende iyiyim ama bu seferde hastane çok sıcaktı terlediğimden olsa gerek nezle oluyorum Allah'ım bunada şükür birde tansiyonum yükseldi 1 gün ama şimdi normale döndü kontrol edeceğim sürekli herşey sorunsuz gidiyodu ama sonlara yaklaştıkça bunlar geldi başımıza herşeyde vardır bir hayır.kendinize çokk dikkat edin yemenize,içmenize, sıfır tuz, bol sıvı unutmayın.kucak dolusu sevgiler.

Cok gecmis olsun canim :nazar:

adet sancısı gibi mi oldu hep sancıların? bende de var sancılar ,korkuyorum da sancıları ayırt edememekten. perşembe gidelim bakalım çıkçak mı sancımız

adet sancısı gibi cnm ayrıyeten sertleşme oluyo bebek bi yere doplanıyo orayı şişiriyo oda kasılma oluo galiba bende tam bilmiorum.ama doğum sancısını anlıcağımızı söylüyor herkes şiddetinden anlarmışız.

Allah biliyor ya içimden hiç geçmiyor 40. haftayı bekleyeceği minnoşumun 38-39. haftalarda doğururum gibi geliyor çatır çatır doğurucam bu gidişle doktorum ısrarla normal doğurmamı istiyor çünkü :52::52::52:

Hanımlar sevi bebenin çok amaçlı yan yatış yastığı geldi içinden de kırmızı sıcak su torbası çıtı. Şimdi yatağın kılıfı söküldü fakat yatağın üstündeki yan yatma süngerlerinin kılıfları çıkmıyor onları napıcam siz yıkadınız mı? :26::26::26:

cnm ben de aldım o yastıktan.çok kullanışlıymış herkes öyle diyor bakalım.evet çıkmıyor süngerlerinin kılıfları ama yıkamaya da korktum onları..aslında yıkamasak da bişey olmaz direk değmeyecek tenine çünkü..

cnm ben de aldım o yastıktan.çok kullanışlıymış herkes öyle diyor bakalım.evet çıkmıyor süngerlerinin kılıfları ama yıkamaya da korktum onları..aslında yıkamasak da bişey olmaz direk değmeyecek tenine çünkü..

Yatak kilifi cikiyor onu yikarim digerlerini yikayamayacam ozaman acaba alan kizlar ne yapti onlara da bir akil danisayim :26:

mertugcum cok gecmis olsun canim, bebisin ve senin iyi olmaniza sevindim:nazar:

kizlar yaaa hepinizin dogum tarihleri belli oldu nerdeyse, bu topikte normal dogum yapicak tek benmiyim:1: 22 ekim... bizleride takip edin dogumdan sonra :1:

yaaaaaaaa:53: 2 gun daha bekleyın :45:benımkıde 3 ekım bırlıkte doguralım :46: beni yalnız bırakmayın :43: 9 ay bekledınız 2 gün daha bekleyın bacılar :52::52::52:
valla camokaya danışmam gerek..
Allah biliyor ya içimden hiç geçmiyor 40. haftayı bekleyeceği minnoşumun 38-39. haftalarda doğururum gibi geliyor çatır çatır doğurucam bu gidişle doktorum ısrarla normal doğurmamı istiyor çünkü :52::52::52:

Hanımlar sevi bebenin çok amaçlı yan yatış yastığı geldi içinden de kırmızı sıcak su torbası çıtı. Şimdi yatağın kılıfı söküldü fakat yatağın üstündeki yan yatma süngerlerinin kılıfları çıkmıyor onları napıcam siz yıkadınız mı? :26::26::26:
evet onların kılıfı çıkmıyor ve ben yıkamıcam..sadece kılıfını yıkarım. o da belkiiiiiiiiiiiiiiii...
asu 20 eylül de başka telefonları açmıcam :1:
seni beklicemm bennn :1:

pırtlattım de bana yeter :1:

camoka ne dersin??? 1 mi 3 mü??

bu arada benim yan yatış yatağımın yastıkları cırtlı... kılıfı sabit...dikişli olunca çok zor olmaz mı,çünkü ben alt açma olarak ta kullanıcam

mertuğ geçmiş olsun canım bende grip oldum çok kötüyüm yarın haftası hala geçmiyor içmediğim yemediğim şey kalmadı öksürükten göğsüm acıyo perşembe benimde nstm var bakalım grip işine doktor ne diyecek genel anestezi olmuyormuş bende korkuyorum:2::2::2:

mertuğ geçmiş olsun canım

cimekacım cumartesi net tarih veririm heralde bakalım doktorum ne derse o:16:

karnım çok büyümüş biraz önce yürüyüşten geldik bittim yani
otururken bile zorlanıyorum:ssz:

Back
X