• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

selam kızlar nasılsını dr dan geldik herşey yolunda çok şükür 21 eylül saat 10da sezeryan olucam nasipse...yanlız bir tek şeye kafamı taktım geçen hafta bebek 36+3te yani 3kilo 12 gr çıkmıştı bu hafta yine 36haftalarda ve 2948gr çıktı dr da bana sakın kilo falan verdiğini düşünme doppleri çok ii dedi anlamadım bu haftalarda ultrason fazla ölçümü tutturamıyo dedi ultrasonuda kaliteli yani anlamadım şuan bebek 38haftalık 39dada almış olucam dedi ama canım sıkılmadı değil...doğumda toplam 3500 tutuyo:(((

canım doktorun haklı.37-38den sonra tutmadığını veya kilo aralıklarının çok olduğunu duydum ben de.. hayırlı uğurlu olsun.. kolayca gelsin geçsin 21 eylül inşallah..

selam kızlar nasılsını dr dan geldik herşey yolunda çok şükür 21 eylül saat 10da sezeryan olucam nasipse...yanlız bir tek şeye kafamı taktım geçen hafta bebek 36+3te yani 3kilo 12 gr çıkmıştı bu hafta yine 36haftalarda ve 2948gr çıktı dr da bana sakın kilo falan verdiğini düşünme doppleri çok ii dedi anlamadım bu haftalarda ultrason fazla ölçümü tutturamıyo dedi ultrasonuda kaliteli yani anlamadım şuan bebek 38haftalık 39dada almış olucam dedi ama canım sıkılmadı değil...doğumda toplam 3500 tutuyo:(((

kuzum hıc canını sıkma yanılma payı olabılıyo ban 2800 gr dendı 3500 doğdu ölmde az bı oynama bıle durumu tamamen degıştırebılıyo

En güzel anneler ve en tatlı bebekleri hepinize oğlumdan birer maşallahhh :emir_bebek::nazar:

asudeD:nazar: frhnrfhn+:nazar:, mercim+:nazar:, leyli2212:nazar:, yaren2007:nazar:, cimeka+:nazar:, Kedersiz+:nazar:, gadis:nazar:, camoka+:nazar:, ozlem86keser:nazar:, sevcanyk:nazar:, mavibattaniye+:nazar:, jakobi:nazar:, meltemizmir:nazar:, bircan:nazar:, Masumiyet+:nazar:

yalnız olmadığıma sevindim:27:
Benim sadece korkudan değil ama içinde bulunduğum şartlar da sez. Yönlendirdi:ssz:
Hayırlısı olsun canım:7:

senın sartlar nedır tatlım
valla ben ne yalan söyleyeyım benımkı sadece korkudanmı bı problemde yoktu
ama korktum cok korktum en korktum:18::18::18::18:
Yanlışlıkla doğururum falan dıyede 38.haftada sezeryan oldm kötumu oldu cıx
cok rahat gectı sonrasıda hemen sutum geldı kalktım ayaga
ay ben catı muayneden bıle korkuyorum gecen arkadaşım oldu gözumude korkuttu

En güzel anneler ve en tatlı bebekleri hepinize oğlumdan birer maşallahhh :emir_bebek::nazar:

asudeD:nazar: frhnrfhn+:nazar:, mercim+:nazar:, leyli2212:nazar:, yaren2007:nazar:, cimeka+:nazar:, Kedersiz+:nazar:, gadis:nazar:, camoka+:nazar:, ozlem86keser:nazar:, sevcanyk:nazar:, mavibattaniye+:nazar:, jakobi:nazar:, meltemizmir:nazar:, bircan:nazar:, Masumiyet+:nazar:

bütün teyzeleri oğlunu öptüüü:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

mutluluktan dört köşe olmuştur şimdi tonton oğlumuz:nazar::nazar:

kızlar ben bişi sorucam.benim sağ tarafımda böle günde 3 4 kez 3 4 saniye aralıklarla pıt pıt die tekme atar gibi bişi oluo ama tekmede değil gibi böle gözle görülüyo elle dokunduğundada hissedebiliyosun nedir bu anlamadım aynı durumu hisseden varmı

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum normalde özel hastaneye gidiyorum ben fakat çoğu kişi devlete gitmem için ısrar ediyor özellerde sezeryan yönlendiriyolar sorun yokken boşuna kesilme diye bende geçen hafta ve bugün devlete de gittim acaba doğumu mu devlette mi yapsam çok kararsız kaldım birde gittim hastane de normal doğum 1250 biraz da pahalı geldi kafam nasıl karıştı ya :14::14:

kızlar ben bişi sorucam.benim sağ tarafımda böle günde 3 4 kez 3 4 saniye aralıklarla pıt pıt die tekme atar gibi bişi oluo ama tekmede değil gibi böle gözle görülüyo elle dokunduğundada hissedebiliyosun nedir bu anlamadım aynı durumu hisseden varmı

bebişin hıckırıyo tatlım

Dışarıya doğru çıkıntı oluyor mu göbişinden:1:sanırım ayağını dayıyo annesi:1:bana da oluyor ya ayaktır diyorum ya da dirsek:emir_bebek:

senın sartlar nedır tatlım
valla ben ne yalan söyleyeyım benımkı sadece korkudanmı bı problemde yoktu
ama korktum cok korktum en korktum:18::18::18::18:
Yanlışlıkla doğururum falan dıyede 38.haftada sezeryan oldm kötumu oldu cıx
cok rahat gectı sonrasıda hemen sutum geldı kalktım ayaga
ay ben catı muayneden bıle korkuyorum gecen arkadaşım oldu gözumude korkuttu

seninle aynı korkuları yaşamakla beraber
benim hastane bana 2 buçuk saat uzaklıkta ve hastanem normal doğum için pek istediğim gibi değil üstelik normal doğuma doktorumun geleceği de şüpheli bi sorun yaşamamak için sez dedim doktorum da anında ok dedi

maşallah sana :nazar:inşallah benim sütüm de hemen gelir:nazar:

seninle aynı korkuları yaşamakla beraber
benim hastane bana 2 buçuk saat uzaklıkta ve hastanem normal doğum için pek istediğim gibi değil üstelik normal doğuma doktorumun geleceği de şüpheli bi sorun yaşamamak için sez dedim doktorum da anında ok dedi

maşallah sana :nazar:inşallah benim sütüm de hemen gelir:nazar:

anladım cnm ablamında 1.5 sattı normal doğum yaptı ama nerdeyse olda doğum yapıcaktı yolda cok hızlı gelıştı erken doğumdu ve oda ıkıncıyı senın gıbı karar verdı ondan dolayı sezeryan yaptı

hayırlı geceler herkese!! kızlar bişey sorcam göğüs kremi henüz almadım ama hangisini almalıyım bilmiyorum.. Lansinoh mu Medela mı??

Back
X