- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
Caniminici uzdumse kusura bakma,ilerde sizlerin cocuklarinda da benimki gibi uzucu izler kalmasin diye yazmak istedim.esitlik istiyorum kardesler arasinda,esit sevgi esit ilgi esit paylasim,daha anlatsam neler var,eller kollar dolu bir sekilde abiyle birlikte alisveristen donup bana bisey dememislerdi gidiyoruz falan diye,babanneye birakmislardi,donmelerini apartmanin merdiveninde oturup bekledim,bi baktim paketler dolu paketler...heyecanla kucagina kostumm annnee bana ne aldinizz diyee,sana bisey almadik bunlar abinin demez mi!bide diyor ki onun okulu acilacak falan filan...insan bi tokacik dahi olsa almaz mi!bunu kizima alayim diye!ayy his yaptim simdi heee bende,bakin bunlari yapmayin kac yasina geldim,cok sukur yedigim onumde yemedigim arkamda ama hala bir toka diyorum,bari bir toka olsaydi!
Herkeze Hayırlı günler .. Canim Yaa ağlatacaksın beni benim eşimde ortanca buna benzer seyleri hep yasamış canim benim ya annesi ona hamileyken ördugu kazağı abisi ağladı diye ona giydirmiş esim dogunca eskimis halde giymiş duşun böyle k.v anlatınca sınır oluyorum yok o bebekti anlamıyordu onu sandığın üstünde yatırdık öbürünü beşiğinde vs vs hala esimin bilinç altında hunların izleri var