• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

mge tatlım dünden beri bakıyorum yazdıklarına annem doğuramadınmı daha bolbol yürü merdiven in çık yanında biri olsun kızım gir ılık suya otur duşta iş yap ne bilim yaa sancın yoksa oturma yerinde doğur inşallah sağsalim hurma ye inşirah suresini oku her yediğin hurmaya ay tatlım yap bişilerde al bebişini kucağına gücü kalmaz insanın yahu

valla doğuramıyorum.. sacılarım sıklaşmıyo ılık duşu geçtim artık gnde 3 4 defa sııcak suya gryrm yokkk... sezeryana grmek istemiyormm ben ya.. dn bütün yerleri gezdimde annemler ağlıo artık halime canım artık çok acıyo bu akşam düğün var canım acısada oynıcam belk doğururum:D

Mqe canım senin suyun gelmemiş miydi? Nasıl dr. hala izin veriyor çocuğun içeride kalmasına ? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Azalma mı vardı sadece suda :)

kaçırma var ama bebeğin suyu iyi diyo hangi doktora gdrsm giym bişi ypmıyo hastahanee yatırıp serummm vermekten başka... iflahım kurudu .. doğsa bi.....

kaçırma var ama bebeğin suyu iyi diyo hangi doktora gdrsm giym bişi ypmıyo hastahanee yatırıp serummm vermekten başka... iflahım kurudu .. doğsa bi.....

suyu kaçırdığını nerden anlıyorsun kokusu falan varmı suyun?

hyr cnm doktor muayne ediyo sarı kokusuz su vajinadan akıo ama az ... bebeğin suyu çok oldğndanda müdahale etmediler

canım benimde hep sarı akıntı oluyor çamaşırımda acaba suyumda azalmama oluyor dedim ama bebek baya hareketli olduğu için içim rahat şimdi.

15 eylül 1986 saat:13:15 de ben doğmuşum pazartesi günü annem hiç unutmaz aradı ve kutladı canım annem benim...:16::16::16:
yeni yaşımda bebeğimi kucaklamak nasip olsun inşallah.....:119::119::119::119::119:
:115:

15 eylül 1986 saat:13:15 de ben doğmuşum pazartesi günü annem hiç unutmaz aradı ve kutladı canım annem benim...:16::16::16:
yeni yaşımda bebeğimi kucaklamak nasip olsun inşallah.....:119::119::119::119::119:

mutlu yıllar canım
pazardan 5 kilo kırmızı biber aldık sabah onları attım fırına allah nasip ederse yeriz inşallah vkit geçirmeye uğrşıyorum pazartsi nst var ve böbreğim çok ağrıyo bakalım ultrasonla bakar inşallah bende tarihimi belirlerticem inşallah gününü bileyim değilmi peşin peşin uçukladım zaten tam 38 bitince alın diyeceğim:17:

canım benimde hep sarı akıntı oluyor çamaşırımda acaba suyumda azalmama oluyor dedim ama bebek baya hareketli olduğu için içim rahat şimdi.

yok cnm bu bildiğin su gibi geliyo doktor muayne etti baktı suyunda sızma var ama korkulucak bişi değil dedi akıntım biraz yoğn geliyodu hele şimdi baya çok var

mutlu yıllar canım
pazardan 5 kilo kırmızı biber aldık sabah onları attım fırına allah nasip ederse yeriz inşallah vkit geçirmeye uğrşıyorum pazartsi nst var ve böbreğim çok ağrıyo bakalım ultrasonla bakar inşallah bende tarihimi belirlerticem inşallah gününü bileyim değilmi peşin peşin uçukladım zaten tam 38 bitince alın diyeceğim:17:

zaten doktorlar sezayen olunca 38+4 te alıyorlar azzrraacım :34: az kaldı bıraz daha sabredelım..benimde bugun haftamı doldurdugum gun gebelik suresınce cok sevdım cumatesılerını :1: 36+0 ım bugun ..çok şükür:49:

yok cnm bu bildiğin su gibi geliyo doktor muayne etti baktı suyunda sızma var ama korkulucak bişi değil dedi akıntım biraz yoğn geliyodu hele şimdi baya çok var

merhabalar arkadaşlar bende hamileliğimin 36.haftasındayım.ilk gebeliğim acaba doğum belirtileri neler olur?bebeğiniz için neler aldınız?Bide isim bulmakta zorlanıyoruz.hayırlısıyla tüm arkadaşlar bebeklerini kucağına alır.çok heyecanlıyım.bebeğimi merak ediyorum..

mutlu yıllar mercim...yeni yaşında bebeğini kucaklamak nasip olsun inşallah.:119::119::119::119::119:

merhabalar arkadaşlar bende hamileliğimin 36.haftasındayım.ilk gebeliğim acaba doğum belirtileri neler olur?bebeğiniz için neler aldınız?Bide isim bulmakta zorlanıyoruz.hayırlısıyla tüm arkadaşlar bebeklerini kucağına alır.çok heyecanlıyım.bebeğimi merak ediyorum..

hayırlı olsun bebeğin canım sende ekim annesisin desene.başlıca doğum belirtileri;
bebeğin aşağı inmesi yerleşmesi
suyun aniden gelmesi(bol miktarda)
adet sancısına benzeyen ağrılar
kasılmaların olması(5 dk aralıklarla)
ishal
kanlı sümüksü vajinal akıntı(nişan)

ben bebeğe hastane çıkışı,çıtçıtlı badiler(uzun kollu,kısa kollu,kolsuz),penye tulumlar,kadife tulumlar,zıbın,çorap,battaniye,port bebe,ana kucağı,beşik(ablamızınki),puset(ablamızınki),biberon,emzik,bezi,şampuanı,küveti,sabunu,kış bebeği olacağı için yelek,hırka,kundağı,uyku seti,yorganı,alt açması,anne çantası,nevresim takımları,pişik kremi,pudrası,bebek yağı,ıslak havlusu,ağız temizleme mendilleri,tülbentleri....aklımdakiler bunlar canım....
bu arada isim bende henüz kararsızım ama babamız koymuş bile BADENUR diyor...senin bebiş kız mı?erkek mi?:76::112:

maşallah kızına :nazar::emir_bebek::nazar: ama artık az kaldı zaten canım az daha sabır

sagol canim,beklemek gercekten ne zor seymis... hepimiz sag salim atlatalim artik insallah :nazar:
bu arada ben NST ye extra ucret vermiyorum, muay. 42TL
15gun sonra yine NST...orada yatmak beklemek cok can sIkIcI ama bebisin kalp sesini duymak cok heyecan verici :nazar:

sonuçlarında iyi çıksın inşallah.
ben nst ye girdiğimde benim kuzu kızım hiçç kımıldamadı :1: kapıda beklerken kıpır kıpırdı. dr.sonucumuza baktı nst tekrarı istedi :1: toplamda 1 saatimiz nst de geçti ve çok sıkıcıydıııı. her hafta isteniyor mu nst?
bende çok sıkıldım hamilelikten heleki geceleri kabus gibi artık :5:

Amin canim hepimizin super ciksin insallah sonuclar bundan sonra...
NST ye girmeden evvel bir kasik Nutella yedim,karnimda bicirik gum gum :nazar:
Benim bir dahaki NST 15 gun sonraymis,tabi o zamana kadar dogurmazsam :49: :34:
Bu aralar yeni adetim uykumda aglamak,zaman yakalstikca depresyon ve panik atak tavan...

Merhaba tatlı anneler,
foruma yazamasamda 33. haftama kadar her sayfayı tek tek okuyordum. ben de bir ekim annesiydim ancak 33. haftamda kızımı kucağıma aldım. 33. hafta başında sularımın gelmesiyle acilen hastaneye kaldırıldım ve 4 gün yattıktan sonra sancılarımın başlamasıyla kızım dünyaya geldi. 3 hafta yoğum bakımda kaldı küçük doğduğu için. Ancak çok şükür bir kaç gündür evimizdeyiz. Kısaca sizinle durumu paylaşayım dedim. Umarım herkes vaktinde ve sorunsuz bir doğum gerçekleştirir. Herkese sevgiler...:21:

Merhaba tatlı anneler,
foruma yazamasamda 33. haftama kadar her sayfayı tek tek okuyordum. ben de bir ekim annesiydim ancak 33. haftamda kızımı kucağıma aldım. 33. hafta başında sularımın gelmesiyle acilen hastaneye kaldırıldım ve 4 gün yattıktan sonra sancılarımın başlamasıyla kızım dünyaya geldi. 3 hafta yoğum bakımda kaldı küçük doğduğu için. Ancak çok şükür bir kaç gündür evimizdeyiz. Kısaca sizinle durumu paylaşayım dedim. Umarım herkes vaktinde ve sorunsuz bir doğum gerçekleştirir. Herkese sevgiler...:21:

gözün aydın canımmm Allah sağlık sıhhat versin minik bebeğinee

valla cnm bende anlamaya çalışıorum bnm böbrek taşım var düşmek üzere sancılarım onun sancılarıyla karıştığı için pek bilemyrm :)

nice yıllara canım iyki doğmuşsunn:16::16::16::16::46::46::46::46::46:

Back
X