Kızlarr biz geldik doktorumuzdan
Herşey yolunda çok şükür,,oğlum yüne yüzünü elleriyle kapamıştı göremedik

doktorumuzda çıkınca göreceğiz artık bu küçük adamı dedi
Pipimize baktı torbaları aşağı inmiş artık yumurtaları görünebiliyor dedi

Seni rahat gördüm dedi doktorum kendini iyi hazırlamışsın dedi...Doğum şeklimiz epidural bi değişiklik yok...Çarşamba akşamı 11 den sonra bişey yiyip içme dedi lavman yapılmayacak dedi..

sondayı sordum sen hissetmezsin ameliyatın ilk dakikalarında takılıyor dedi...Bi aksilik olmazsa şayet cumartesi sabahı çıkmadan flaster takarız kesi yerine odanda ilk duşunu alırsın sonra değiştiririz flasterini ve yollarız seni dedi...evde bi kaç gün sonra tekrar duş alabilirsin dedi..
Odamızı görebilirmiyim dedim..Zaten hastanemizdeki bütün odalar tek kişilik yada suit oda, merak etme yanına kimseyi vermeyiz dedi

bende ıkk mıkk diyerek yok merak ettim sadece dedim

sonra odamızı gördük eşimle
Hemşire bir abla vardı doktorumun ameliyathane hemşiresiymiş onunla konuştum merak ettiğim bazı şeyleri sordum,,ilk sıvı alımından sonra komposto öneriyoruz dedi,, biz zaten vereceğiz ama evden getirecek birileri varsa iyi olur devamlı içersin dedi...tuvalete çıkmada da oldukça rahatlatır dedi...
Bende şimdi cam kavonoza yapacağım ve o sabah giderken götüreceğim,,odamızda ki mini buzdolabına koyarım cumartesi sabah 11 de çıkacağız o güne kadar içerim...
Sonra çocuk doktoru konusunu hallettik...Doğuma girecek olan çocuk doktorunun bizim istediğimiz doktor olmasını isityorduk çünkü daha sonra bebeğimizin aylık kontrollerinde de bu doktora götürmeyi düşünüyorduk...neyse ki doktorla konuştuk saati not aldı ameliyathaneyi aradı beni arayın doğuma girmeden dedi...Bunu halletmiş olduk içimiz daha bi rahatladı
Bizden bu kadar hanımlar