• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

gittik geldik canlar 1 cm açılmam varmış sancılarımın sıklaşmasını bekliyorum evde :52: dr çok iyi dedi 3370 gr olmuş bebeğim, inşallah normal doğum yapacaksın dedi.... bebeğim yakında kucağımda Allahım nasip ederse, heyecan doruktaaa..

süper yaa işte tam hayal ettiğim gibi :nazar: canım bu 1 cm açıklığı yine çatı muayenesi yapar gibi mi kontrol ediyo? bi de şuan sancın var mı?

kızlar bu sabah son alışverişimize çıktık..
herşeyimiz tamam şekerleri sipariş verecektik kapalıydı dükkan :19:
güzel bir terlik bulamadım sadece terliğim kaldı..

bir de hastaneden çıkarken kendime alt eşortman alayım diyorum yeni aklıma geldi..
dışardayken aklıma gelse onu da aradan çıkarırdım..

Canım hadi gözün aydın. Nasılsa eşofmanı da halledersin. Mesele değil o. Şeker de aynı şekilde. Bebeğin de sağlıkla kullansın inşallah cicilerini :emir_bebek:

evet canım şükür ki yerleşmiş, sancıları bekliyoruz bakalım :46: dayanılmaz olunca gel öyleyse dedi doktorum yoksa yatırcaktı beni eğer ben dayanamam deseydim..

inşallah canım darısı sizlerin başına,Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsinnnnnnnnnn:37:

Ay canım akşam sabah gelebilir yani bebecik. Aman sağlık sıhhatle inşallah...:emir_bebek: Kendini de çok takip etme de sonra sancı sanma herşeyi :9: İnsan kendini çok dinleyince de olmuyor çünkü.. Tabi ilk çocuksa. Yoksa zaten biliyorsundurr. Senin için de su gibi bir doğum diliyorum:nazar:

Valla o sevinçle hemen çarşıdan oğlumun dolap askılarını ve bu nazar boncuğunu aldım. Gittim şeker baktım :) Yemekliklerimi aldım eve geldim :) Yemek yaptım birde bu nazar boncuğunu süsledim... Sonra bir baktım ki hiç oturmamışım... Şimdi bir oturdum belim ağrımış :D İnsanın evladı nasıl birşeymiş daha da iyi anladım. Allah kimseyi evladınla sınamasın. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

süper valla okuması bile heyecanlı :nazar:
bende bugün minişime 2 tulum beğendim aldım çok şekerler :nazar:
eksikler tamam allahtan..şekerleri ben bugün sipariş verecektim ama dükkan kapalıydı..
baya yürümüşüm eve geldim her yerim ağrıyor..
yemeğimi yaptım eşimin toplantısı varmış onu beklemeden yatıcam mecburen bütün gece ayaktaydım daha uyumadım..

bazen ben de şaşıyorum kendime çok yorulmama rağmen sesimi çıkarmıyorum sonra bakıyorum bitmişim ama herşeye değiyor minnoşlarımız :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

süper yaa işte tam hayal ettiğim gibi :nazar: canım bu 1 cm açıklığı yine çatı muayenesi yapar gibi mi kontrol ediyo? bi de şuan sancın var mı?

aynen tatlım önce ultrasonda baktı suyu falan iyi dedi sonrada açilma varmı ona bakcam dedi 1 parmak açılman var dedi.. sancım var ama çok hafif böyle rahatsızlık hissi ve adet sancısı şimdilik böyle.. artık ne zaman olur gece mi yarın saba mı daha sonra mı orasını Allahım bilir:1:

19 Eylül Çarşamba........Gecem

20 Eylül Perşembe.......AsudeD

20 Eylül Perşembe.......Benelse

21 Eylül Cuma............Bircan

25 Eylül Salı...............Minataha

26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa

1 Ekim Pazartesi.......Camoka

1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis

1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet

1 Ekim Pazartesi.......Jakobi

1 Ekim Pazartesi.......Edaaammmm

3 Ekim Çarşamba......Artist

yok mu arttıran :1: hala listenın en sonunda ki benım yaaaa :47:

inşallah canım darısı sizlerin başına,Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsinnnnnnnnnn:37:

benim bebişte doğum kanalına girmiş yerleşmiş..
o yüzden çok baskı hissediyorum..bazen düşecekmiş gibi hissediyorum bacaklarımı kapatıyorum :1:
özellikle dün gün aldıktan sonra daha bir korkuyorum her an gelebilir diye..
inş zamanını beklerde elimiz ayağımız dolaşmaz birbirine :nazar:

aminnnnnn canımm..güzel haberlerini bekliyoruz..dikkat et kendine :nazar:

Ay canım akşam sabah gelebilir yani bebecik. Aman sağlık sıhhatle inşallah...:emir_bebek: Kendini de çok takip etme de sonra sancı sanma herşeyi :9: İnsan kendini çok dinleyince de olmuyor çünkü.. Tabi ilk çocuksa. Yoksa zaten biliyorsundurr. Senin için de su gibi bir doğum diliyorum:nazar:

haklısın canım oyalanmaya çalışıyorum işte buralarda eşim gelene kadar düşünmemek için, kendı anneme de söylemedim kayınvalidem yanımda çok isterdim yanımda olmasını ama imkansız.. ilk bebek olucak inşallah, darısı isteyenlerin başına sağlıkla sıhatla

Canım hadi gözün aydın. Nasılsa eşofmanı da halledersin. Mesele değil o. Şeker de aynı şekilde. Bebeğin de sağlıkla kullansın inşallah cicilerini :emir_bebek:

sağol canımm...
eşortman alacağım yerle şeker alacağım yer yan yana ikisini aynı anda hallederim inş..
terlik konusuna gelince şart değil aslında evde kullanılmamış çok terliğim var evden de ayarlarım ama eşim tutturdu ortapedik rahat olsun diye..
o yüzden bakıyorumm..

üstümüzdeki yükte kalktı çok şükür :nazar:
bebişlerimiz sağlıkla gelsinler herşeyleri hazır ne de olsa :nazar:

süper valla okuması bile heyecanlı :nazar:
bende bugün minişime 2 tulum beğendim aldım çok şekerler :nazar:
eksikler tamam allahtan..şekerleri ben bugün sipariş verecektim ama dükkan kapalıydı..
baya yürümüşüm eve geldim her yerim ağrıyor..
yemeğimi yaptım eşimin toplantısı varmış onu beklemeden yatıcam mecburen bütün gece ayaktaydım daha uyumadım..

bazen ben de şaşıyorum kendime çok yorulmama rağmen sesimi çıkarmıyorum sonra bakıyorum bitmişim ama herşeye değiyor minnoşlarımız :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Aynen canım. Bir bkıyorum bütün gün neler yapmışım hiç anlamamışım ama akşam çıkıyor acısı. Belim kitlenip kalıyor. Bebişler için gerçekten herşeye değer. Yorgunluk, uykusuzluk... Artık ne varsa çekeceğiz :emir_bebek:

Aynen canım. Bir bkıyorum bütün gün neler yapmışım hiç anlamamışım ama akşam çıkıyor acısı. Belim kitlenip kalıyor. Bebişler için gerçekten herşeye değer. Yorgunluk, uykusuzluk... Artık ne varsa çekeceğiz :emir_bebek:

bende öylee ama sonra acısı fena çıkıyor ayaklarımı kıpırdatamıyorum :1:
kalçam çok ağrıyor yatakta dönemiyorum..
bebişlerin aşkı olmasa katlanıcak gibi değil ama onlar herşeye değer dediğin gibi :nazar:
ben şimdiden uykusuz gecelerimi düşünüyorum :ssz:

doktorumun eli hafif allahtan daha önceden muayene olmuştum ben ona.. bakalım yaa doktor beni ne şekilde yönlendiricek kendisi hiç bişey demedi şu olur bu olur sizin doktorlar ne güzel ilk önce normali destekliyor.. bi tek beni sezeryana yönlendirebilir diye bi endişem var yoksa eli hafif maşalla:D

ay canım..inşallah bizimkininde eli hafiftir:) bakalım görücez nasıl bir şey olucak? ben doktor değiştridim canım daha önceki doktor sez yanlısı idi. bebek büyük olucak normal zor doğar filan diyip duruodu, moralim bozuluodu benimde. ama bu normal doğuma yönlendirio. bakalım ilerleyen haftalarda neler olucak inşallah değişmez fikri:)
kızlar bu sabah son alışverişimize çıktık..
herşeyimiz tamam şekerleri sipariş verecektik kapalıydı dükkan :19:
güzel bir terlik bulamadım sadece terliğim kaldı..

bir de hastaneden çıkarken kendime alt eşortman alayım diyorum yeni aklıma geldi..
dışardayken aklıma gelse onu da aradan çıkarırdım..
canım maşallah bitirmişsin herşeyini..gününde yaklaştı , ne güzel bebişine kavuşmana az kaldı. benim daha eksikler var, malum güne de daha vakit olunca ağırdan alıyorum:) benimde terliğim yok, nasıl bulup alıcam bilmem, şişliklerden ayaklarım palet gibi oldu:9: erkek terliği filan alıcam heralde:9: ama eşofman çok mantıklı canım, bende alayım aklımda olsun.
gittik geldik canlar 1 cm açılmam varmış sancılarımın sıklaşmasını bekliyorum evde :52: dr çok iyi dedi 3370 gr olmuş bebeğim, inşallah normal doğum yapacaksın dedi.... bebeğim yakında kucağımda Allahım nasip ederse, heyecan doruktaaa..

ayy canım...allah yardımcın olsun..:18: açılman inşallah hızlı ilerler canımda çatır çatır normal doğurursun..darısı başıma canım yaa..

Son düzenleme:
Hanımlar merhaba,
3 gündür giremiyorum foruma, var mı doğuran arkadaş?

Bende size ç.tesi gününden beri başıma gelenleri anlatayım, dualarınızı eksik etmeyin. Allah hepimize erken veya miadından sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.

Evet, ç.tesi randevum vardı. Gittik, nst'ye girdik. Oğlum fılfır fılfır içimde. Kalp atışları oynadıkça yükseliyor, çok iyi. Sancı rakamlarına bakıyorum 40,60,100 falan görüyorum ama bende bir saflık sormayın gitsin. Hiç birşey hissetmediğimden olsa gerek. Doktora göstermek için bekliyoruz kapısında. Eşim seni şimdi direk doğuma alırlarmış diyor, ben daha dur odası yok bebeğin diyorum. Artık aramızda yatırırız diyorum. Gülüyoruz. İçeri girdik, benim soğuk kanlı doktorumun nst çıktısını görünce suratı düştü biraz. "Hemen muayene edeceğim." dedi, "Senin düzenli sancıların var." Eşimle şoka girdik tabi, çatala çıktım. Muayene etti, "Açılma yok ama yumuşamış rahim ağzın" dedi. "35+3 erken daha bebek doğumu için" dedi, "en azından 37 haftalık olmalı, şu an olursa sezaryen olur zaten" dedi, erken doğumlarda sezaryen yapılıyormuş. 3-4 günün dahi öneminden bahsetti. Hemen yatış işlemleri başlattı. Elimize verdi bir kağıt ve ben kendimi serum takılırken buldum. Bebeğin ciğeri için iğne yapıldı. Hızlı bir serum yedim. Nst'ye bağlandım, nispeten daha iyi çıktı. Doktorun kontrol etti, ebelere, hemşirelere talimat verdi. Ama akşam yine sancılarım yüksek çıktı, gece 3 de doktorum arandı. İlaç tedavisine başlandı. 24 saat serum kolumda, iğneler, ilaçlar... O kadar bunaldım ki, Pazar günü nst sonucu iyi çıkınca çıkmak istedim. Sadece 1 saat uyuyabildim, oğlumuda uyutmadılar zaten. Her nst de uyandırıldı. Kaç kere girdim nst'ye artık saymayı bıraktım bir süre sonra. Bu sabah tekrar hastaneye gittim, nst'ye bağlandım. Allah'a şükür iyi çıktı. 2 gün sonra tekrar gideceğim. İlaç kullanıyorum şu an. Rahim kasılmaları için. Doktorum 37 haftalığıa kadar bebeği içeride tutmaya çalışıyor.
Sanırım oğlum miadını doldurmayacak.
Allah'a şükür sağlığı yerinde ama. 2.900 gr çıktı. Kilosu çok iyi. Hatta ben gününü doldurursa 4 kiloyu geçecek diye hesap ediyordum.
Allah'tan hakkımızda hayırlısı. Şimdi kanama, su, sancı bekliyorum. Gerçi ilaç kullandığım zaman zarfında olacağını pek sanmıyorum. İlacıda 37 haftalığıa kadar kullanabileceğim en fazla, çünkü ilaç rahmi yoruyormuş. Doktorum "daha fazla veremeyiz" dedi. 7-8 gün sonra bu bekleyişler, heyecan dahada artacak artık bende.

Hepimiz için hakkımızda hayırlısı...

merhaba bende 27. haftamda aynı durumu yaşamıştım. 4 gün hastanede yattım. şuan 36. haftamızdayız ve bizim beyefendinin gelmeye hiiiçç niyeti yok :) merak etme gönlünü ferah tut, yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum, kendini fazla dinleme sadece bebeğinin hareketlerini kontrol et ve çok yorulma... her şeyin hayırlısı.. sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil tabi bu arada hazırlıklara da başlamalısınız :)

canım maşallah bitirmişsin herşeyini..gününde yaklaştı , ne güzel bebişine kavuşmana az kaldı. benim daha eksikler var, malum güne de daha vakit olunca ağırdan alıyorum:) benimde terliğim yok, nasıl bulup alıcam bilmem, şişliklerden ayaklarım palet gibi oldu:9: erkek terliği filan alıcam heralde:9: ama eşofman çok mantıklı canım, bende alayım aklımda olsun.

evet canım çok şükür darısı başına inşallah :nazar:
benim ayaklarım hiç şişmedi 20. haftadan beri 0 tuz kullanıyorum nerdeyse bu sayede önledim çok şükür..
terliğini çok büyük alma doğumdan sonra hemen inmeye başlıyormuş..
ben ortapedik alıcam sezeryan olduğu için ilk ayağa kalktığında başın dönebiliyormuş ayağım rahat olsunmuş..eşim sağolsun araştırra araştıra prof oldu başıma :1:
eşortmanı tavsiye ederim belini lastikli düşünüyorum dikişi acıtmasın diye çok ince alma nerde okusam çok üşüdük diyorlar doğumdan sonra..
mevsimlik alıcam üstüne de bir badi ve ince bir hırkayla çıkarım diyorum hastaneden..allah nasip eder inş canımm hepimize :nazar:

kızlar bende bugun sancı var gırıp cıkıyor haberınız olsun ne olur ne olmaz :27:..korkuyor muyum? hayır,bakmışsınız listede sizi sollamışım :60: listenin en sonundan en başına geçmişim number one :46::46::46::46::46::46:

kızlar benım gobegımın ust kısmı kasılıp sancı yapıyo,ayaklarının oldugu yer dogum sancısı asagıda olmuyor mu bu ne demek acaba?????????????????????

yardımmmmmmmmmmmmmmm

selam herkesciklereeeee
doktordan geldik tosun paşanın rahatı yerinde :nazar::nazar::nazar:ben doğurmak istediğim için artık büyük bir umutla nst de sancı çıkarmı bekledim ama yokkkk dr daha senin 3 haftan var dedi sezeryan olsa bile en erken 10 gün sonra olur dedi ve benim hevesim kursağımda kaldı ay çok sıkıldım yahuuuuuuu bu arada oğluşum 3700 gr geldi:nazar::nazar::nazar:4 kiloya emin adımlarla ilerliyoruz :nazar::nazar:haydi hayırlısııııı

selam herkesciklereeeee
doktordan geldik tosun paşanın rahatı yerinde :nazar::nazar::nazar:ben doğurmak istediğim için artık büyük bir umutla nst de sancı çıkarmı bekledim ama yokkkk dr daha senin 3 haftan var dedi sezeryan olsa bile en erken 10 gün sonra olur dedi ve benim hevesim kursağımda kaldı ay çok sıkıldım yahuuuuuuu bu arada oğluşum 3700 gr geldi:nazar::nazar::nazar:4 kiloya emin adımlarla ilerliyoruz :nazar::nazar:haydi hayırlısııııı

satlarımız aynıymıs,bende hep bır umut oo sancın var hemen alalım der dıye gırıyorum ama nerde:)))bakalım perembe gıdıcem yıne belkı cıkar:)))))

senı 1 hafta sonra mı cagırdı yıne...

satlarımız aynıymıs,bende hep bır umut oo sancın var hemen alalım der dıye gırıyorum ama nerde:)))bakalım perembe gıdıcem yıne belkı cıkar:)))))

senı 1 hafta sonra mı cagırdı yıne...

evet aynıyız seninle bakalım aynı günmü doğurucaz:))))) evet canım 1 hafta sonra çağırdı beni daha doğrusu haftaya perşembe gidicem bende senin gibi

Back
X