2012 Ekim Anneleri

kızlarrrrr şimdi asude ile konuştum:52::52::52: sesi gayet iyiydi yatışı yapılmış serum takılmış bi de lavman yapılmış
saatini bekliyo
hepinize çok slmı varrrr

bi de şu notu iletmemi istedi lavman yaptırsınlar diyo hemşireler doğumdan sonra çok rahat edersin demişler

dualarımıza devam edelim kızlar bebişimiz doğduğunda tekrar arıcak beni haber veririm size :52:

ayyy çokk heyecanlı bebğimiz geliyooooooo :52:

günaydınnnn ay bugun çok heyecanlı doğum yapan arkadaşlarımız güzel haberlerle gelicekler işallah kollarında bebişleri ohhh mis gibi dünyanın en güzel kokusunu duyucaklar.. darısı biz bekleyenlerin başına.. benim de aklıma geldikçe çok heyecan yapıyorum derin derin nefes almaya başlıyorum doğuma hazırlık:32:

kızlarrrrr şimdi asude ile konuştum:52::52::52: sesi gayet iyiydi yatışı yapılmış serum takılmış bi de lavman yapılmış
saatini bekliyo
hepinize çok slmı varrrr

bi de şu notu iletmemi istedi lavman yaptırsınlar diyo hemşireler doğumdan sonra çok rahat edersin demişler

dualarımıza devam edelim kızlar bebişimiz doğduğunda tekrar arıcak beni haber veririm size :52:

ayyy hadi sağlıkla inşallahhh bide doğurduk iyiyiz haberlerini alalım :16::16::16:

saatini bekliyo
hepinize çok slmı varrrr

ayyyy çok heyecanlı Allah yardımcıları olsunn..
dualarım onlarlaa :nazar:
bizden de çokkkk slm :16:
bekliyoruz tosun paşayı :nazar:

Benelse ve asude dualarımız sizinle..sağlıkla kavuşun bebişlerinize inşallah...

bizim de bugün kontrolümüz var.nst falan istedi dr.muz.artık bizim de tarihimiz kesinleşir herhalde:18:

Edaaaaa kiz nerdesin!
Bu saatte senin bulantiyla birlikte buralarda olman gerekiyorduu,nasil yalniZ birakirsin beni:9:
Sensiz tek basina bulantinin bir anlami yok:33:

:1: :1: :1: :1: :1:

alıştık dimi birbirimizi görmeye :1:

annemdeydim cnm yaa eşim görevdeydi tek kalmamak için oraya geçtim..
aslında nette vardı ama annem kardeşimle birlikte oturup sohbet ettik açamadım neti..

seni yanlız bırakmışım kusura bakma canım yaaa :16:

ayyy hadi sağlıkla inşallahhh bide doğurduk iyiyiz haberlerini alalım :16::16::16:

inşallah canım
Benelseden haber alan yok mu? O sanirim daha erken girecekti doguma:26: Sanirim kavusmustur yavrusuna suanda:16::nazar::emir_bebek: Neden bir tuaf oldum ben ya:5:

ya ben de çok merak ediyorum ulaşabilecek kimse yok mu acaba onun doğum olmuştur bence gece yatış yaptı hastaneye sabah erken olmuştur diye düşünüyorum ama haber yok hala:44:

ayyyy çok heyecanlı Allah yardımcıları olsunn..
dualarım onlarlaa :nazar:
bizden de çokkkk slm :16:
bekliyoruz tosun paşayı :nazar:

hepinizin çoookkkk slmı olduğunu söyledim hayırlı haberlerini alınca yazarım hemen :16:

Benelse ve asude dualarımız sizinle..sağlıkla kavuşun bebişlerinize inşallah...

bizim de bugün kontrolümüz var.nst falan istedi dr.muz.artık bizim de tarihimiz kesinleşir herhalde:18:

hadi bakalım senin de güzel haberlerini bekliyoruz ekleyelim listeye :49:

kızlar herzamanki gibi gece bacağımın arasına yastığımı alıp yattım wc ye her kalktığımda bir boşluk hissediyorum yastığım yok arıyorum yok uyuyorum tekrar arıyorum yine yok ışığıda açmıyorum kızım fırlayıp yataktan yanımıza gelecek üstüste yatıcaz diye neyse artık yastıksız yatamayınca kalktım aramaya birde baksam kocacım kendi bacağının arsına almış benim yastığı:1:çekiyorum vermiyo bide :1:yastık yırtılacak zar zor çıkardım aldım tam uyuyacaktım:37: ki saat 6:30 uyanma saati verdim yastığı sarıldı uyudu şaşkın kocam bugün tatili şimdi kaldırıcam anlatsam inanmaz:53:

canim ayni olayi bizde dun yasadik,bizim kocisler rahatlarina pek duskunler masallah:):)dun bana YASTIGIMI versene diyor,napcan dedim bacagimin arasina koycam,sen hamilemisin dedim ama oyle cok rahat oluyor diyor:)al hamile bebgin rahat etsin dedim guluyor:

Günaydın Hanımlar...

henüz uyandım aslında uyur uyanık bir gece geçirdim, nihayet sabah oldu...
Son dakika belki yazamam evden çıkarken o heyecanla diye kalktığım gibi ilk önce sizlere yazmak istedim :16:

Hepinizden Allah razı olsun özellikle son 1 hafta sizlerin desteğiyle daha çabuk geçti,,güzel dileklerinizi hiç eksik etmediniz :49:
Burda aylardır herşeyi paylaştık,,bu paylaşımlarımız olmasıydı eminim ki 38 hafta bu denli çabuk geçmezdi...

Bugün benim ve BenElse nin sizlerin dualarınıza ihtiyacımız var,,biliyorum ki kalpleriniz bizimle olacak :16:

Daha yazardım ama olayı damara verip ağlamak istemiyorum tabii sizleri de ağlatmak istemiyorum :1: hatta bakın coyotee başladı bile ağlamaya,, camoka deseniz zaten hiç susmaz :1: oğlumla hepinizi çok öpüyoruz :54: Allahın izniyle inş. sizlere güzel ve hayırlı haberlerimiz gelir kızlar :nazar::nazar:

Allahıma emanetsiniz sizler ve bebekleriniz....

Haa son olarak sonda nasılmış gelince anlatırım,,malum o küpe deliği kadar yerden o hortum nasıl giriyor acaba ölçerim artık :27:
Birde sayfaları çok doldurmayın gelince bana okuması zor olmasın :1: Bu hayatta sevmediğim 3 şeyden biri ütü yapmak diğeri geçmişi okumak :1:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

:1: :1: :1: :1: :1:

alıştık dimi birbirimizi görmeye :1:

annemdeydim cnm yaa eşim görevdeydi tek kalmamak için oraya geçtim..
aslında nette vardı ama annem kardeşimle birlikte oturup sohbet ettik açamadım neti..

seni yanlız bırakmışım kusura bakma canım yaaa :16:

Oooh ne guzel sohbet muhabbet,biz burda tek basimiza kusalim eda hanim:19::19:
Heheh saka canim yaa,ne guzel,guzel vakit gecirmissin,ben nobetimi tuttum gene:1:

Oooh ne guzel sohbet muhabbet,biz burda tek basimiza kusalim eda hanim:19::19:
Heheh saka canim yaa,ne guzel,guzel vakit gecirmissin,ben nobetimi tuttum gene:1:

borcum olsun bir başka günde sen yokken ben tutarım artık nöbeti :1: :1: :1:

ne de olsa bize her akşam topik yolu görünüyor :1: :1: :1:

günaydın kızlar, doğumu olan arkadaşlara kolay bir doğum diliyorum vee biran önce darısı da başımıza olsun :) kızlar ya benim 3 gündür inanılmaz gaz sancım oluyor geceleri, patlayacak gibi hissediyorum sürekli karnım gurul gurul ve oğlum dasanki tedirgin oluyo eskiden geceleri hiç hareket etmezdi artık o da kıpır kıpır.. bu gaz durumu sizde de varmı? gece defalarca uyanıyorum ve boynum ter içinde, dün gece ankarada hava baya soğudu ona rağmen camları açmadan uyuyamıyorum.. oof nasıl geçecek bu kalan zaman çok fenaa :(( bu arada cicilerimizi yıkadık mis oldu, çantamı da geceliğimi alır almaz yıkayacağım, bu arada bu hafta tchiboda ev elbisesi var önden düğmeli, ben gecelik yerine her zaman evde giyebileyim diye ondan alacağım galiba, inceleyin bi siz de belki hoşunuza gider;).. bir de benim göğüslerim çok büyümediler zaten küçüktüler o yüzden direk emzirme sütyeni almak istemiyorum, kalıplı ama balensiz emzirme sütyeni bulanınız oldumu hiç?

günaydınn kızlar...inş hayırlısıyla ewlatlarını alırlar kucaklarına heyecan yaptım.bende gün sayıorum gecmek bılmıo son 4 gün.sezeryan olcam korkum yok sadece bebegımı göricem die heyecan war ayyyy napıcam o an bilemiorum sewindirik oldum bak yine :1:

canim ayni olayi bizde dun yasadik,bizim kocisler rahatlarina pek duskunler masallah:):)dun bana YASTIGIMI versene diyor,napcan dedim bacagimin arasina koycam,sen hamilemisin dedim ama oyle cok rahat oluyor diyor:)al hamile bebgin rahat etsin dedim guluyor:

benimkide sabah aramış dün gece ne güzel uyudun hiç wc ye falan kalkmadın demesin mi:52: ahh canım dedim demekki sen çok derin bir uykudaydın en az 4 kere wc ye gittim ben dedim:52::52::52: gece hastaneye gitsem haberi olmayacak adamın yaa

Back
X