2012 Ekim Anneleri

doğuma giderken kimse duymasın diye birşey varmış,o zaman zor olurmuş deniyor buralarda..bu mümkün mü ya,valla ben yayın yaparım herkese,hastanede annem eşim ben olacağız sadece,ama belediyeden ilan veriririm ben o heyecanla:9::9::9:

doğrudur bu canım banada hep öyle dua ediyolar kimseler grmeden duymadan Allahkurtarsın diyolar ama yan apt.bir dedikoducu teyze var ki 24 saat pencerede oluyor:52: senin ki ilandan benimki gözcülerden mümkün olmayabilir:52:

günaydın kızlar..inşallah herkes iyidir..şöyle bi göz attım sorun yok gibi:)
asude, benelse allah yardımcınız olsun..hayırlısı ile bebişlerinize kavuşuyorsunuz bugün..darısı başımıza inşallah..
kayabebe ve brican yarında siz kavuşuyosunuz miniklerinize..allah kolay doğumlar nasip etsin..

ben dün öğlen işyerinde çok kötü oldum, malum grip.izin alıp eve geldim yattım. doktora filan bile gitcek halim yoktu. bu sabahta eşimin toplantısı vardı henüz doktora gidemedik. öğlen gidicem. bu halde gerçi ilaç filanda kullanamam ama boğazım iptel yutkunamıyorum, nefes bile zor alıyorum:(:( :14:akşamdan beri ıhlamur vs jaynattım tam cadı kazanı, bardak bardak içtim ama pek bi etkisi olmadı henüz:( normalde bu hafta işyerinde son haftamdı,pazartesiden itibaren çalışamazımı alıcaktım ama erkenden çıkmak zorunda kaldıım, masamı eşyalarımı bile toparlayamadım:( dua edin inşallah toparlarım kızlar, kafam kalkmıo yataktan resmen:( inş bebeğime geçmez enfeksiyon vs en çok ondan korkuyorum.:26:

canım çokk geçmiş olsun biliyorum dün işyerinde güvenlikçiye otları aldırıp içecektin, bende geçen haftadan beri senin gibiyim bana ii gelen bir kaç şeyi yazayım belki bir faydası dokunur.ben doktora gittim ciğerlerimi uzun uzunn dinledi ciğerlerin temiz dedi bol bol su içeceksin ve meyve yiyeceksin burnunada su çekeceksin hap ilaç yok dedi:50: bende 3 gece nefes alamadığım için uyuyamadım sonra geceleri sıcak duş alıyorum brnu öyle bir açıyorki, bütün tıkanıkların gidiyor, burnunuda çok sümkürme:17: iice tıkanıyor.bol bol meyve ye, ılık sütlü çorba yap iç, birde 1 elmayı dörte bölüp çeyrek limonla kaynattım, içinede kabuk tarçın attım boğazımı çok yakmadan yavaş yavaş içtim.terlemeye çalış ama sakın üşütme sık sık fanilanı değiştir.geçmiş olsun bebeklerimize geçmez tatlım çümkü onlar artık kendilerini koruyorlar

doğum yapacak arkadaşlarımdan v doktora giden arkadaşlarımdan hayırlı haberler bekliyoruz inşallah.dünden beri hareketleri azaldı oğluşumun panik yapmak istemiyorummm ama biraz daha bekleyip sağlık ocağına gideyim diyorum saat 3 gibi:44:

son olarakta süt içeyim şimdi

doğrudur bu canım banada hep öyle dua ediyolar kimseler grmeden duymadan Allahkurtarsın diyolar ama yan apt.bir dedikoducu teyze var ki 24 saat pencerede oluyor:52: senin ki ilandan benimki gözcülerden mümkün olmayabilir:52:

işin şakası bir tarafa ben sadece size duyurmayı planlıyorum,o komşu teyzelerden bizim sokakta da var,hem de bir tane değil.

günaydın kızlar, doğumu olan arkadaşlara kolay bir doğum diliyorum vee biran önce darısı da başımıza olsun :) kızlar ya benim 3 gündür inanılmaz gaz sancım oluyor geceleri, patlayacak gibi hissediyorum sürekli karnım gurul gurul ve oğlum dasanki tedirgin oluyo eskiden geceleri hiç hareket etmezdi artık o da kıpır kıpır.. bu gaz durumu sizde de varmı? gece defalarca uyanıyorum ve boynum ter içinde, dün gece ankarada hava baya soğudu ona rağmen camları açmadan uyuyamıyorum.. oof nasıl geçecek bu kalan zaman çok fenaa :(( bu arada cicilerimizi yıkadık mis oldu, çantamı da geceliğimi alır almaz yıkayacağım, bu arada bu hafta tchiboda ev elbisesi var önden düğmeli, ben gecelik yerine her zaman evde giyebileyim diye ondan alacağım galiba, inceleyin bi siz de belki hoşunuza gider;).. bir de benim göğüslerim çok büyümediler zaten küçüktüler o yüzden direk emzirme sütyeni almak istemiyorum, kalıplı ama balensiz emzirme sütyeni bulanınız oldumu hiç?

ayyy zaman zaman o gaz sancısı bendede oluyo 3 gün filan sürüyo karnım taş gibi dolanıyorum ve hiç bi çözüm bulamıyorum ... Allaha şükür bi kaç gündür iyim doktorum hemoroit yüzünden 3 tane ilaç verdi sanırım onun faydası oluyo diye düşünüyorum...

südyen konusunda benim gögüsler çok büyüdü 100 oldular :37: hiç sevmedim bu hallerini... balensiz buldum ama küçük bedenler içindi 85- 90 arası yani bana göre küçük ... öyle bi numaraysa seninki bi araştır bakalım, bulabilirsin belki..

işin şakası bir tarafa ben sadece size duyurmayı planlıyorum,o komşu teyzelerden bizim sokakta da var,hem de bir tane değil.

Bende o teyzelerden yok ama sagolsun arkadaslarim bak kesin ara diyo,aramazsam darilirlar,arasam kapida kuyruk olacak,dr kovar zaten,altin gunu gibi dolusmussunuz diye

Merhaba Kızlar, doktordan döndüm. Yaklaşık bir ay önce bir sorun oluşmuştu. Bebeğimin beynindeki su seviyesi artmıştı ve bu baya bir sorun oluşturacaktı eğer değer daha da artarsa. 2 hafta önce değer ne artmış ne azalmıştı ama bugün güzel haber aldım doktordan. Değer düşmüş:32::32::32::32: Doktor artık hiç bir sorun yok dedi.:46::46::46::46: Bebeğim de doğum pozisyonunu almış. 2 kilo 840 gr olmuş; boyu da 52 cm:32::32: Uzun boylu olcakmış oğlum:34::34:
Nst'de sancım da çıktı. Bakalım nolcak ne zaman gelecek??? Çok merak ediyorum:51::51::51:

teşekkür ederim canım:54:
bizde ilke bebe diye bi siteye baktık hatta bebekodasıda beğendik ordan daha önce hiç duydunuzmu bu siteyi kızlar?
çokta uykun bebek odası burda mağazadan daha uyguna satıyor

ben biliyorum onun real mağazasını , hatta salı günü uğradım daha ama hiç tavsiye etmem çok kazık , dediğin sevi bebe çok fonksiyonlu yastık 59 tl mağazalarında , 52 ye internete koymuşlar , felisin dediği gibi 35 ede satan var gitti gidiyorda , güvenilirliğini bilemem ama çok kazık olduklarını biliyorum :1: ve sırf uyuzluğumdan böyle kazıkçı yerlerden bişey almıyorum mecbur kalmadıkça

Merhaba Kızlar, doktordan döndüm. Yaklaşık bir ay önce bir sorun oluşmuştu. Bebeğimin beynindeki su seviyesi artmıştı ve bu baya bir sorun oluşturacaktı eğer değer daha da artarsa. 2 hafta önce değer ne artmış ne azalmıştı ama bugün güzel haber aldım doktordan. Değer düşmüş:32::32::32::32: Doktor artık hiç bir sorun yok dedi.:46::46::46::46: Bebeğim de doğum pozisyonunu almış. 2 kilo 840 gr olmuş; boyu da 52 cm:32::32: Uzun boylu olcakmış oğlum:34::34:
Nst'de sancım da çıktı. Bakalım nolcak ne zaman gelecek??? Çok merak ediyorum:51::51::51:

oleyyy çok sevindim carmentta .. 52 cm maşallahhhh senin tulumlar zor sığıcak gibi oğluşuna:D nst de sancın kaç çıktı canım benim bi ara 25 oldu ama doktor sancın var felan demedi.. normal mi bekliyosunuz sizde doğumu?

ben biliyorum onun real mağazasını , hatta salı günü uğradım daha ama hiç tavsiye etmem çok kazık , dediğin sevi bebe çok fonksiyonlu yastık 59 tl mağazalarında , 52 ye internete koymuşlar , felisin dediği gibi 35 ede satan var gitti gidiyorda , güvenilirliğini bilemem ama çok kazık olduklarını biliyorum :1: ve sırf uyuzluğumdan böyle kazıkçı yerlerden bişey almıyorum mecbur kalmadıkça

canım bebek odası takımı ucuzumuza geldi ama burdan beşikle dolabı 1500 e alıyoduk orda şifonyer ve yatağıda içinde 1350 falan ama diğer ürünlerini inceledim gerçekten pahalı gittigidiyordan alıyorum yastığı canım. burdada başka mobilyacı yok öyle bebek odası satan netten alalım dedik bizde

felisim cnm yaaaa fl yi kaçlaa çarpıncaa bebeğin boyu ortayaaa çıkıyorduuuu:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

kızlar biz de bugün doktordan geldik.herşeyimiz yolundaymış.inşallah normal doğum olacağı için biz de tarih yok :) her an herşey olabilir. asude ve benelse kavuştular bebişlerine.umarım herşey yolundadır.

Kizlar herkese gunaydin, gerci saat kac oldu ama biz anca kalktik:1: uyanir uyanmaz ilk aklima gelen ASUDEd ve BENELSE oldu:16: camoka yazmis asudeD nin hastanede oldugunu, benelse den haber yok galiba, hadi bakalim hayirla bi atlatsinlar:nazar:
kiz camoka bize haber ver asudeD ile konusunca:34:

felisim cnm yaaaa fl yi kaçlaa çarpıncaa bebeğin boyu ortayaaa çıkıyorduuuu:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

bizim dr artık ekrana sığmadığı için boy ölçüsünü veremiyoruz dedi. sizinkiler nasıl ölçüyor acaba? ben de merak ediyorum boyu nasıl diye. kilosunu veriyor sadece.

günaydın kızlar, doğumu olan arkadaşlara kolay bir doğum diliyorum vee biran önce darısı da başımıza olsun :) kızlar ya benim 3 gündür inanılmaz gaz sancım oluyor geceleri, patlayacak gibi hissediyorum sürekli karnım gurul gurul ve oğlum dasanki tedirgin oluyo eskiden geceleri hiç hareket etmezdi artık o da kıpır kıpır.. bu gaz durumu sizde de varmı? gece defalarca uyanıyorum ve boynum ter içinde, dün gece ankarada hava baya soğudu ona rağmen camları açmadan uyuyamıyorum.. oof nasıl geçecek bu kalan zaman çok fenaa :(( bu arada cicilerimizi yıkadık mis oldu, çantamı da geceliğimi alır almaz yıkayacağım, bu arada bu hafta tchiboda ev elbisesi var önden düğmeli, ben gecelik yerine her zaman evde giyebileyim diye ondan alacağım galiba, inceleyin bi siz de belki hoşunuza gider;).. bir de benim göğüslerim çok büyümediler zaten küçüktüler o yüzden direk emzirme sütyeni almak istemiyorum, kalıplı ama balensiz emzirme sütyeni bulanınız oldumu hiç?

bendede geçen bir ara oldu , ben o gün markette fazla kalmıştım klimasından üşütmüşüm , ayaklarımda çıplaktı , malum hemen gaz yapmış , birdaha olmadı dikkat edince , ayağını ve göbeğini sıcak tut canım , sütyene gelince bende emzirme sütyenlerini sevmedim o pencerelileri , e-bebekten aldım markası elija , önden açılan balensiz telsiz , tam istediğim gibi yani , bi bak istersen ben çok beğendim

kızlar benim 3 gündür ağrılarım çok oluyo yaa. kasılmalar deseniz haddi hesabı yok. geceleri sabah etmek çok zor.bi an önce doğsun istiyorum artık yaa

Back
X