2012 Ekim Anneleri

canım bebek odası takımı ucuzumuza geldi ama burdan beşikle dolabı 1500 e alıyoduk orda şifonyer ve yatağıda içinde 1350 falan ama diğer ürünlerini inceledim gerçekten pahalı gittigidiyordan alıyorum yastığı canım. burdada başka mobilyacı yok öyle bebek odası satan netten alalım dedik bizde

anladım canım ama ben mağazada gördüm ucuzuda var pahalısıda , yani şunu demek istiyorum ufak bişey değil alacağınız şey o yüzden görerek almak en iyisi veya illaki netten alman gerekiyorsa tanınan markaları al derim şahsen

bendede geçen bir ara oldu , ben o gün markette fazla kalmıştım klimasından üşütmüşüm , ayaklarımda çıplaktı , malum hemen gaz yapmış , birdaha olmadı dikkat edince , ayağını ve göbeğini sıcak tut canım , sütyene gelince bende emzirme sütyenlerini sevmedim o pencerelileri , e-bebekten aldım markası elija , önden açılan balensiz telsiz , tam istediğim gibi yani , bi bak istersen ben çok beğendim

Canim bende kom dan aldim emzirme sutyenini balensiz pamuklu oldukca rahat hem kaliteli oluyor kom un urunleri 35 tl miydi ne fiyati bir de emzirme atleti aldim onlari yikadim koydum cantama hazir ettim :34:

Simdide kizin oto koltugunun ic kilifini yikiyorum elde ilik su da icine dalin sivi deterjan koydum mis gibi kokuyor geri kalan yerleri bezle silecem icim rahat etmedi yikamadan :50:

anladım canım ama ben mağazada gördüm ucuzuda var pahalısıda , yani şunu demek istiyorum ufak bişey değil alacağınız şey o yüzden görerek almak en iyisi veya illaki netten alman gerekiyorsa tanınan markaları al derim şahsen

belis marka canım burda gördük sipariş vercektik nette de fiyatlarına bakalım bi dedik orda daha uygun olunca fiyatı netten mi alsak diye düşündük işte burdaki mobilyacı çok fazla söyledi fiyatı bizde vazgeçtik

biraz önce asude mesaj yolladı msjı aynen yazıyorum kızlarrr gözümüz aydın bebeğimiz dünyaya geldi

canım yarım saat oldu çıkalı süper geçti 4250 gr doğdu oğlum ,şimdi emziriyorum ,en kısa zamanda arayacağım,çıktığı gibi işedi her yere :)

herkese kombine yaptırmanızı öneriyorum hem epidural hem spinal bir arada süper bişey,hiçbirşey hissetmiyosun ,hemen kucağına alabiliyosun
İlk ağlamasını duymak mutlulukların en güzeli

darısı hepinizin başına inşallahhh

asude annemizin ilk mesajı böyle...konuşunca detayları yazarım :16::16::16:

oleyyy çok sevindim carmentta .. 52 cm maşallahhhh senin tulumlar zor sığıcak gibi oğluşuna:D nst de sancın kaç çıktı canım benim bi ara 25 oldu ama doktor sancın var felan demedi.. normal mi bekliyosunuz sizde doğumu?

Canımmmmm Allah razı olsun. Ben de çok sevindim.:32::32::32: Evet hele ki o yeni doğanlar; hastane çıkışları falan sadece bir iki kez giyebilecek galiba.:44::44: Sancımın kaç çıktığını bilmiyorum canım. :44::44:Doktor iki kez sancın göründü dedi. Ben nst'ye bağlıyken hemşire yanımdaydı; sancın var mı diye sordu bana. O an ben çok ağrı hissetmiyordum; çatı kemiklerim sızlıyordu sadece. Ama hemşire öyle sorunca sancı gördüklerini anladım. Normal doğum istiyorum canım:34::34::34:

Canim bende kom dan aldim emzirme sutyenini balensiz pamuklu oldukca rahat hem kaliteli oluyor kom un urunleri 35 tl miydi ne fiyati bir de emzirme atleti aldim onlari yikadim koydum cantama hazir ettim :34:

Simdide kizin oto koltugunun ic kilifini yikiyorum elde ilik su da icine dalin sivi deterjan koydum mis gibi kokuyor geri kalan yerleri bezle silecem icim rahat etmedi yikamadan :50:

en iyisini yapmışsın canım bende yıkanabilir herşeyi yıkadım silinebilenleride sirkeyle sildim , 1-2 gün sirke kokuyo ama sonra geçiyo , sirke zirai ilaçları bile arındırıyorya o yüzden öyle yapıyorum , komda önden açılan görmedim ben sütyen ama kom iyi markadır zaten , ben sütyenlerimi aldımda emzirme atleti yerine alttan çıtçıtlı emzirme badyleri var ondan bakıyorum şimdi , çünkü ben çok çabuk üşütüyorum kendimi , normaldede alttan çıtçıtlı bady giyiyordum , şimdi bebek olunca dahada dikkat etmem lazım malum :nazar::emir_bebek::nazar: ben üşütürsem bebişede geçer :50:

biraz önce asude mesaj yolladı msjı aynen yazıyorum kızlarrr gözümüz aydın bebeğimiz dünyaya geldi

canım yarım saat oldu çıkalı süper geçti 4250 gr doğdu oğlum ,şimdi emziriyorum ,en kısa zamanda arayacağım,çıktığı gibi işedi her yere :)

herkese kombine yaptırmanızı öneriyorum hem epidural hem spinal bir arada süper bişey,hiçbirşey hissetmiyosun ,hemen kucağına alabiliyosun

:nazar::nazar::nazar::nazar:Ay kıyamam ya:54::54::54::54: Maşallah ne güzel oğlu kucağında şimdi; kendi de sağlıklı. Allah bize de nasip etsin

bendede geçen bir ara oldu , ben o gün markette fazla kalmıştım klimasından üşütmüşüm , ayaklarımda çıplaktı , malum hemen gaz yapmış , birdaha olmadı dikkat edince , ayağını ve göbeğini sıcak tut canım , sütyene gelince bende emzirme sütyenlerini sevmedim o pencerelileri , e-bebekten aldım markası elija , önden açılan balensiz telsiz , tam istediğim gibi yani , bi bak istersen ben çok beğendim

Saol cnmmm e bebek e bi gittigimde deneyim umarim guzel olur.. Ayaklarim surekli ciplak yaniyorum diger turlu benim de kesin oyledir ama cok rahatsiz edici:((

Ayyy maasallah tosun pasaya bak sen ne guzel kilosu :nazar::nazar::nazar:
Cok sevindim Asudeme Allah anali babali buyutsun saglikla bir omur insaallah :16:
Demek kombine yapmislar hadi bakalim bir secenek daha cikti camokacim :52:

en iyisini yapmışsın canım bende yıkanabilir herşeyi yıkadım silinebilenleride sirkeyle sildim , 1-2 gün sirke kokuyo ama sonra geçiyo , sirke zirai ilaçları bile arındırıyorya o yüzden öyle yapıyorum , komda önden açılan görmedim ben sütyen ama kom iyi markadır zaten , ben sütyenlerimi aldımda emzirme atleti yerine alttan çıtçıtlı emzirme badyleri var ondan bakıyorum şimdi , çünkü ben çok çabuk üşütüyorum kendimi , normaldede alttan çıtçıtlı bady giyiyordum , şimdi bebek olunca dahada dikkat etmem lazım malum :nazar::emir_bebek::nazar: ben üşütürsem bebişede geçer :50:

Canim aldigim sutyen pencereli onden acilmiyor emzirme icin ozel acilanlardan yoksa baglati yeri yine sirtta

belis marka canım burda gördük sipariş vercektik nette de fiyatlarına bakalım bi dedik orda daha uygun olunca fiyatı netten mi alsak diye düşündük işte burdaki mobilyacı çok fazla söyledi fiyatı bizde vazgeçtik

bellonaya filan baktınızmı , ondada güzel modeller vardı hemde uygundu , birde zararlı madde kullanılmıyor bebek için olduğundan

Camoka tesekkur ederiz,cok sevindim,masallah tosuncugumuza:nazar:
Asu simdi ucuyordur,kuzusu kucaginda:nazar:
Darisi basimizaaa...

Masumcum sen bebegi hastaneden cikarirken neyle tasiyacaksin?oto koltuguyla mi?ben oyle dusunuyodum millet diyo ki olur mu,oyle tasinmaz cart curt,simdi puset mi almamiz lazim?:26:Anlamadim.

Benim oğluşum da 52 cm. Pekii biz bu bebişleri nasıl sığdırcaz o tulumların içine???:44::44::34::34:

ben tek 1 tane tulum almıştım zaten diğerleri hep patikli alt ve üst ve hastane çıkışı ama patiklileride pek giyemicez sanırım :26: annem boşa dememiş fazla bişey almayın die , napalım bizde netten sipariş veririz 3-6 aylıkları hemen :)) tek iyi olsunlarda pamuklara sarar büyütürüz kuzucukları :nazar::emir_bebek::nazar:

biraz önce 2013 nisan annelerinin yazdıklarına az göz attım göbüşler belli olmaya başlıyo falan diye yazmışlar tuhaf oldum. ne garip bişey bizde bi zamanlar öyle diyorduk hareket etmeye başlaması falan şimdi ne zaman doğacak diye sabırsızlanıyoruz.

Benim oğluşum da 52 cm. Pekii biz bu bebişleri nasıl sığdırcaz o tulumların içine???:44::44::34::34:

gerçekten de nasıl sığacaklar bilmem,benim kız hem tombiş hem de 53 cm..

asu oğluşunu aldı kucağına,çok şükür,Allah hepimize de göstersin.

camoka usg de kaçtı kilosu asunun oğlunun??

Back
X