2012 Ekim Anneleri

mrb kızlar bende şimdi nst den geldim herşey yolunda cumartesi ve pazartesi tekrar geleceksiniz çarşamba doğum dedi özel oda istedik hayırlısı artık:3:
asude maşallah canım yavrun kucağındaymış darısı başımıza inşallah ben elseden haber varmı:26:

biraz önce asude mesaj yolladı msjı aynen yazıyorum kızlarrr gözümüz aydın bebeğimiz dünyaya geldi

canım yarım saat oldu çıkalı süper geçti 4250 gr doğdu oğlum ,şimdi emziriyorum ,en kısa zamanda arayacağım,çıktığı gibi işedi her yere :)

herkese kombine yaptırmanızı öneriyorum hem epidural hem spinal bir arada süper bişey,hiçbirşey hissetmiyosun ,hemen kucağına alabiliyosun
İlk ağlamasını duymak mutlulukların en güzeli

darısı hepinizin başına inşallahhh

asude annemizin ilk mesajı böyle...konuşunca detayları yazarım :16::16::16:
çook şükür kavuştu mis kokulusuna maşallah kilosuda çok güzel:nazar:
darısı bizlere olsun :16:

bellonaya filan baktınızmı , ondada güzel modeller vardı hemde uygundu , birde zararlı madde kullanılmıyor bebek için olduğundan

baktım canım sadece bitane beşik modeli vardı eşim beğenmedi
dolabını alalım dedik 45 gün sonra gelir dedi vazgeçtik bizde
belis te bebek odası markası canım ondada yoktur heralde zararlı madde dimi:44:

çook şükür kavuştu mis kokulusuna maşallah kilosuda çok güzel:nazar:
darısı bizlere olsun :16:

baktım canım sadece bitane beşik modeli vardı eşim beğenmedi
dolabını alalım dedik 45 gün sonra gelir dedi vazgeçtik bizde
belis te bebek odası markası canım ondada yoktur heralde zararlı madde dimi:44:
Ben belis ten aldım belis misil bebek odasi - Google'da Ara bu odayı... Tamamen bebek odasi yapıyorlar...

Ohh maşallah Asude'cim almış milli sporcusunu kucağına maşallah,maşallah,maşallah tosuncuğa:nazar:
Benelse darısı sana hayatım sende mutlaka doğum yapmışsındır de haber yok ki daha.
Azracım sanada maşallah hayatım,az mı korkular yaşadın bak sonuna geldin çok şükür
Carmentta sizede maşallah hayatım bak ne güzel sorunsuz ilerliyor artık

Allah kimseyi bu yolda çaresiz ve yarı yolda bırakmasın inşallah, Rabbim bizleride tamamına erdirsin inşallah

biraz önce asude mesaj yolladı msjı aynen yazıyorum kızlarrr gözümüz aydın bebeğimiz dünyaya geldi

canım yarım saat oldu çıkalı süper geçti 4250 gr doğdu oğlum ,şimdi emziriyorum ,en kısa zamanda arayacağım,çıktığı gibi işedi her yere :)

herkese kombine yaptırmanızı öneriyorum hem epidural hem spinal bir arada süper bişey,hiçbirşey hissetmiyosun ,hemen kucağına alabiliyosun
İlk ağlamasını duymak mutlulukların en güzeli

darısı hepinizin başına inşallahhh

asude annemizin ilk mesajı böyle...konuşunca detayları yazarım :16::16::16:
oyyy masallah asudeD bebisine:nazar::nazar::nazar: tombis tombis dogmus, ne guzel simdi kuaginda:16: Allah anali babali buyutsun, darisi artik bizim basimiza:21:

Herkeze Slm tekrar asudenin gözü Aydın mAsallah tosun pasa doğurmuş :)) bende doktordan geldim kızlar 3000 kg olmuş oğlum boyu 50 cm gayet iyiymis şuyum filan Dr 49 a gelmeden doğruyalım seni ins çok çok yürü dedi yine tabiki :) nst ye girdim çok zevkliydi uzun uzun kalp atışlarını dinlemek ama çok oynadı benin ki sancı çıkmadı henüz ( ayrıca nst ücretsiz mis bizim hastanede.) ebeyle görüştüm odama baktım orta ne çok büyük ne kucuk.banyosu filan gayet temizdi hastanedn bez havlu vs veriliyormuş onlarda öğrendim ayy az kaldı ins bakalım dua edin kızlar su 10 guN bitmeden sancilanip doğurayım 40 i doldurmadan hem bebişim de cok büyümeden çıksın kolay doğurayım ;))

Bebikinin iyi olmasina coook sevindim,guzel haber icin tesekkurler,bugun guzel haberler geliyo masallah:nazar:

Canımmmmm çooookkkk teşekkür ederim :54::54:Allah hepimize bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Artık patır patır dökülürüz ve hep sevinçli haberler duyarız inşaallah:32::32::32::32::32:

:nazar::nazar:KIZLAR SIZE SOZ VERMISTIM RESIM YUKLIYCEM DIEEE BUDA BENIM KUCUK KUZUMMM

buda sarık oldugumuzda arabada doktora gıderken

buda hastanede yatarken, kan alınırken yuzunu kapadı kuzum sankı yeter artık kan almayın canım cok acıyor der gıbııı....:25:

url=http://bit.ly/c25MCx]
d73ct.jpg
[/url]

Son düzenleme:
kızlar mail gelmiş grupanyadan ilgimi çekti , böyle bir ürün varmış :26: daha neler görücez acaba
Grupanya! - Bonie Family Planning cinsiyet belirleme kiti 299 TL yerine 89,90 TL!

Ay çok enteresan gerçekten.. Daha neler çıkacak :) Böyle icatlar çoğaldıkça bizde daha çok şey araştırıp, daha çok bilgilenmek durumunda kalıyoruz. Çünkü her alanda yeni gelişmeler var. Hem çok güzel birşey hem de bir buzdolabının çalışma talimatı bile astronomik bilgiler içeriyor sanki... Bazen yaşamak daha basit olmalı diyorum. Bunlara harcadığımız zamanı bilimie ayırıp dünyayı kurtarmalıyız diyorum :9:

balım Allah bağışlasın..maşallah çok tatlı..oyy güler yüzlü bide ..öptüm gıdığından :16::16::16:

KIZLAR SIZE SOZ VERMISTIM RESIM YUKLIYCEM DIEEE BUDA BENIM KUCUK KUZUMMM

buda hastanede yatarken, kan alınırken yuzunu kapadı kuzum sankı yeter artık kan almayın canım cok acıyor der gıbııı....:25:

d73ct.jpg
[/url]

Allahım bu ne tatlı bişey böyle yaa. yerim seni ben

KIZLAR SIZE SOZ VERMISTIM RESIM YUKLIYCEM DIEEE BUDA BENIM KUCUK KUZUMMM

d73ct.jpg
[/url]

Maşallah pek güzellmiş annesine çekmiş olmalııı Şeker Allah bahtını da güzelll kılsın inşaallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

balım allah bağışlasın..maşallah çok tatlı..oyy güler yüzlü bide ..öptüm gıdığından :16::16::16:

allahım bu ne tatlı bişey böyle yaa. Yerim seni ben

maşallah pek güzellmiş annesine çekmiş olmalııı şeker allah bahtını da güzelll kılsın inşaallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlarr ınanın dunyanın entatlıı varlıklarııı hele bır kucagınıza alınn sızın tenınızı hıssetsın kucagınızda uyumak ıstıycek bızımkısı masallah gece oturuyor gunduz uyuyor bırr de habıre gulucuk atıyor emerken uyurken uyanıkkennn dıyorum esıme bu kız cok cılvelı olup canlar yakacak dıyede yapmazzz benım kızım dıyor :d 15 dk sonraa tekrar emecek bakalım cımcımeyı uyandıra bılırsem tabııı haa bırdeee bızım kız babacı olucak galıba sımdıden babaylaa ask yasıyorlar

kızlarr ınanın dunyanın entatlıı varlıklarııı hele bır kucagınıza alınn sızın tenınızı hıssetsın kucagınızda uyumak ıstıycek bızımkısı masallah gece oturuyor gunduz uyuyor bırr de habıre gulucuk atıyor emerken uyurken uyanıkkennn dıyorum esıme bu kız cok cılvelı olup canlar yakacak dıyede yapmazzz benım kızım dıyor :d 15 dk sonraa tekrar emecek bakalım cımcımeyı uyandıra bılırsem tabııı haa bırdeee bızım kız babacı olucak galıba sımdıden babaylaa ask yasıyorlar

maşallahhh canım çok guzel bir kız rabbım sağlıkla büyümesini nasip etsin

DOGUM YAPAN ARKADASIMIZIN GOZU AYDIN MASALLAHH TOSUNCUGAA INSALLAH SAGLIKLI AILESIYLEE UZUN BIR OMRU OLUR:nazar:

Canim Allah bagislasin Allah anali babali buyutsun tekrardan cok tatli maasalla yerim ben onun gozlerini :16::nazar:
Darisi basimiza insaallah bizlerde boyle paylasiriz kuzularimizi o gunler gelsin bir an once :16:

DOGUM YAPAN ARKADASIMIZIN GOZU AYDIN MASALLAHH TOSUNCUGAA INSALLAH SAGLIKLI AILESIYLEE UZUN BIR OMRU OLUR:nazar:

Back
X