2012 Ekim Anneleri

yarın doğum yapacak olan kayabebe ve bircan arkadaşlarımıza hayırlı doğumlar diliyorum

yarın iki bebişimiz daha gelicek :16::16::16:

sağlıkla gelsinler :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

bu arada benelseden haber alan var mı:26:

bugün net sürekli gitti giremedim öğleden sonra:ssz::ssz:
ondan haber yok henüz,gözümden kaçmadıysa tabi..
Annenin ellerine saglik cok guzel olmus:16:

teşekkür ederim canım.. aşağıya doğru bol tülü var,en son onu da iliştireceğiz...

kızlar selam bugun doktora sadece kultur testı sonucu ıcın gıtmıştim ki doktor nst istedi nst de sonuç kasılmalarım var cıktı doktor müşade altına aldı serum verdıler sonra tekrar nst ye gırdım kasılmalar yıne vardı yanıma normal doguma gelmiş kadından daha cok sancı çıkıyodu :) şimdi pre-par diye ılaç verdi onu kullanıcam yarın tekrar muayeneye cagırdı çok korkuyorum kızlarr yaaaa...

korkma tatlım onu doktorlar durdurabiliyorlar sakın stres yapma hem artık doğsa bile yaşar kuzucuklarımız tabiki gününü doldurup doğsa daha mutlu oluruz ama herşeyin hayırlısı olsun

KAYABEBE VE BİRCAN kolaylıkla, sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah.

BENDE DUA İSTİYORUM KIZLARCIM.HAREKETİMİZ DÜNDEN BERİ YAVAŞLADI:44:ASLINDA CUMARTESİ DOKTORA GİDECEKTİM AMA YARIN GİDİYORUM KORKMAYA BAŞLADIM VEE GEÇEN SENE 21 EYLÜL GÜNÜDE BEBEĞİMİ KAYBETMİŞTİM.KORKUYORUM ALLAH'IM KORKULARIMI YERSİZ KIL İNŞALLAH:43:

asude gözün aydın canım,çok sevindim ya darısı bizlere inşallah,çok güzel bir duygu onu kucaklamak onca aydan sonra değilmi?ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin....

balım maaşallah sübhanallah:nazar:kızına ALLAHIM esirgesin kıyamadım bakmaya melek daha o ya..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

KAYABEBE VE BİRCAN kolaylıkla, sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah.

BENDE DUA İSTİYORUM KIZLARCIM.HAREKETİMİZ DÜNDEN BERİ YAVAŞLADI:44:ASLINDA CUMARTESİ DOKTORA GİDECEKTİM AMA YARIN GİDİYORUM KORKMAYA BAŞLADIM VEE GEÇEN SENE 21 EYLÜL GÜNÜDE BEBEĞİMİ KAYBETMİŞTİM.KORKUYORUM ALLAH'IM KORKULARIMI YERSİZ KIL İNŞALLAH:43:

korkma canım,aklına kötü şeyleri eski yaşadıklarını getirme..hareketler azalabilir artık,tamamen durmadıysa bence sıkıntı yok....benimkinin hareketleri de sürekli kasma kasılma burma şeklinde..çarşambayı bekleyeceğim..allah korusun... güzel haberlerle gel inşallah..bence şu saatten sonra en fazla doğurursun,ve artık normal zamanları..

Son düzenleme:
maşallah yüzbinkere :nazar: hayırlısıyla kurtul inşallah.bende yarın doktora gidiyorum teyzesi hareketimiz yavaşladı cumartesi gidecektim bir gün öne aldım.

Canim hic korkma dua et,Allah a sigin,bizde dua edicez tabi bol bol.gecen seneyi at aklindan hemen,freddy nin laneti mi kiz bu
Meyvesuyu denedin mi,bir de ben ne zaman stres yapip takilsam hareketi azaldi mi diye daha bi az oynuyo,canim insallah seninde oyledir ve bosuna uzulmussundur:nazar::nazar::nazar:

korkma canım,aklına kötü şeyleri eski yaşadıklarını getirme..hareketler azalabilir artık,tamamen durmadıysa bence sıkıntı yok....benimkinin hareketleri de sürekli kasma kasılma burma şeklinde..çarşambayı bekleyeceğim..allah korusun... güzel haberlerle gel inşallah..bence şu saatten sonra en fazla doğurursun,ve artık normal zamanları..

inşallah dediğin gibi olur az önce eşime söyledim bu strese daha fazla dayanamayacağım olmadı doğuravereyim artık dedim.sezeryanla alıversinler dedim konuşmadan oturuyoruz öylece inşallah Rabbim yollarımızı tamamlamayı nasip etsin hepimize

Canim hic korkma dua et,Allah a sigin,bizde dua edicez tabi bol bol.gecen seneyi at aklindan hemen,freddy nin laneti mi kiz bu
Meyvesuyu denedin mi,bir de ben ne zaman stres yapip takilsam hareketi azaldi mi diye daha bi az oynuyo,canim insallah seninde oyledir ve bosuna uzulmussundur:nazar::nazar::nazar:

herşeyi yedim içtim teyzesi arada kıpırtı var ama pek bi durağanlaştı.uyuyo galiba diye düşünüyorum.aslında evet haklısın kafayı takınca duruyolar resmen.bu hamişliğimde yeminle tansiyon hastası oldum ne zaman doktora gitsem acaba ??? diye diye tansiyonum hep yüksek çıkıyor.

evet canım ben pazartesi sorucam doktoruma kombine yapıyonuz mu diye :9::9:
burası urfa belki olmaz da sen yaptırabilirsin :9:

Balımmmm maşallahhhh kızına allah nazarlardan saklasın kızımın adaşını :16::16::16:

Aslinda konusmustum doktorumla o da spinal iyi diyordu ne bilim simdilik oyle kaldi belki ameliyata girerken anestezi uzmaniyla baska sekline de karar verebiliriz belli olmaz

işin şakası bir tarafa ben sadece size duyurmayı planlıyorum,o komşu teyzelerden bizim sokakta da var,hem de bir tane değil.

neden zor olurmus saga sola duyurunca dogum anlamadım :1: şimdi millet malum siteden geri sayım basladı dıye iletisine yazıp en sonundada tarihi saati hastane adını iletisine yazıp çatır çatır doguruyor valla,insanlarda iletilerinin altına güzel dileklerde bulunarak yorum yapıyor,devir değişti :34:duyduk duymadık kalmıyor

19 Eylül Çarşamba........Gecem....Doğurdu

20 Eylül Perşembe.......AsudeD...Doğurdu

20 Eylül Perşembe.......Benelse...Doğurdu

21 Eylül Cuma............Kayabebe

21 Eylül Cuma............Bircan

25 Eylül Salı...............Minataha

26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa

27 Eylül Perşembe......Saturnn

1 Ekim Pazartesi.......Camoka

1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis

1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet

1 Ekim Pazartesi.......Jakobi

1 Ekim Pazartesi.......Edaaammmm

3 Ekim Çarşamba......Artist

kızlar herkese selam asucumdan guzel haberler gelmıs çok sevındım darısı bize inşallah..bugun kontolumuz var demıstık..nst ye baglandık kalp atıslarımız ıyı,sancımda çıkmadı..oğlum 3100 gr olmuş boyuda 48 cm miş.herşey yolunda dedı,çok şükür yuzunu yıne saklamıs iç organlarıma gömmüş,boynunda kordon varmıs öyle deyınce ben meraklandım tabı,doktorda önemli degıl bu dedı hep olur kı haberınız bıle olmaz olağan bır durum dedı ama ben tedırgın oldum,çıkarken bır daha sordum bir şey olmaz dedi :26:bir durum olsa alalım hemen derdı heralde dimi ??bu konu hakkında bılgım yok bilgisi olan var mı:26:,3 ekımde alıyoruz dedı tekrar..şu 12 günüde sağ salim atlatıım inşallah ....:52::52::52:

neden zor olurmus saga sola duyurunca dogum anlamadım :1: şimdi millet malum siteden geri sayım basladı dıye iletisine yazıp en sonundada tarihi saati hastane adını iletisine yazıp çatır çatır doguruyor valla,insanlarda iletilerinin altına güzel dileklerde bulunarak yorum yapıyor,devir değişti :34:duyduk duymadık kalmıyor

ben de sebebini bilmiyorum ki:9: diyorlar işte.. insanoğlu,çeşitli çeşitli inanışlar var halk arasında...

kızlar herkese selam asucumdan guzel haberler gelmıs çok sevındım darısı bize inşallah..bugun kontolumuz var demıstık..nst ye baglandık kalp atıslarımız ıyı,sancımda çıkmadı..oğlum 3100 gr olmuş boyuda 48 cm miş.herşey yolunda dedı,çok şükür yuzunu yıne saklamıs iç organlarıma gömmüş,boynunda kordon varmıs öyle deyınce ben meraklandım tabı,doktorda önemli degıl bu dedı hep olur kı haberınız bıle olmaz olağan bır durum dedı ama ben tedırgın oldum,çıkarken bır daha sordum bir şey olmaz dedi :26:bir durum olsa alalım hemen derdı heralde dimi ??bu konu hakkında bılgım yok bilgisi olan var mı:26:,3 ekımde alıyoruz dedı tekrar..şu 12 günüde sağ salim atlatıım inşallah ....:52::52::52:

Benim doktorum bir bebeğin gebelik esnasında kordona dolanarak kaybedilmesi ihtimalinin uçak kazasında ölme ihtimaliyle aynı olduğunu söyledi. Kordon dolanması sadece uzun süren normal doğum sırasında problem yaratabilirmiş.

:nazar::nazar:KIZLAR SIZE SOZ VERMISTIM RESIM YUKLIYCEM DIEEE BUDA BENIM KUCUK KUZUMMM

buda sarık oldugumuzda arabada doktora gıderken

buda hastanede yatarken, kan alınırken yuzunu kapadı kuzum sankı yeter artık kan almayın canım cok acıyor der gıbııı....:25:

url=http://bit.ly/c25MCx]
d73ct.jpg
[/url]

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah canım çok güzel Allah esirgesin bayıldım miniğine Allah şansını bahtınıda güzel etsin inşallah :16::16::16:

Benim doktorum bir bebeğin gebelik esnasında kordona dolanarak kaybedilmesi ihtimalinin uçak kazasında ölme ihtimaliyle aynı olduğunu söyledi. Kordon dolanması sadece uzun süren normal doğum sırasında problem yaratabilirmiş.

Ayy iyi ya bende çok korkuyordum bu kordon ısinden normal doğumda genelde olabiliyor

selam kızlar asudecim allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah banada dua edin yarın doğumum inşallah:)))sabah 10da giricem...

Back
X