2012 Ekim Anneleri

kızlar dün gece nişanım geldi :52: :52: :52:

hastaneden şimdi geldik..açılmam yok ama sancım çıktı..çatı muaynesi oldum :47:

bekliyoruz..sanırım ben 1 ekimden önce sezeryene alınıcam..
sancılarım var uzanıyorumm..

Edammm az kaldı o zaman bebişine kavuşmaya:4::4::4: Hadi hayırlı uğurlu olsun:32::32: kendini çok yormadan yürü istersen doğuma kolaylık olur:34::34:

19 Eylül Çarşamba........Gecem....Doğurdu:emir_bebek:

20 Eylül Perşembe.......AsudeD...Doğurdu:emir_bebek:

20 Eylül Perşembe.......Benelse...Doğurdu:emir_bebek:

21 Eylül Cuma............Kayabebe Bugün:49:

21 Eylül Cuma............Bircan Bugün:49:

25 Eylül Salı...............Minataha

26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa

27 Eylül Perşembe......Saturnn

1 Ekim Pazartesi.......Camoka

1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis

1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet

1 Ekim Pazartesi.......Jakobi

1 Ekim Pazartesi.......Edaaammmm

3 Ekim Çarşamba......Artist

Son düzenleme:
ben cimekanın linklediği siteden aldım kapı süsü , bebek şekeri ve sepetini , çarşamba akşamı aldım , fiyatları normal ne ucuz ne pahalı ve kapıda ödeme yapabiliyorsun , 1 haftada hazırlanıyormuş şekerler , bekliyoruz bakalım , site şu
ELİFCE NİKAH ŞEKERİ - BEBEK ŞEKERİ
aaaaa,aldın mı?ben daha veremedim siparişi...seninkiler gelince haber verir misin beğendin mi diye??
süper olmuş bravo annene yaa , bizde herşeye para verelim böyle :50: battı kocacığım zaten Allah yardımcımız olsun artık , annenin ellerine sağlık
yaptı valla:nazar::nazar: hem de ne kadar kolay ve upucuz,hap yap para kap dedikleri şey bu olsa gerek..
öncelikle bugün doğum yapacak arkadaşların ALLAH yardımcısı olsun. kolaylıklar nasip etsin İnş. sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar.

haftaya kontrole gittiğimizde doktoruma sorucam ama sizede bi danışayım dedim. benim saçlarımda ırsi olarak çok beyaz var. hamile kalmadan önce röfle yaptırıyordum sürekli. tam röflemin dip boyasını yaptıracağım zaman hamile olduğumu öğrendim :) şuan tahmin edersinizki saçların berbat durumda. oğluma zarar gelmesin die hiç boyatmadım. doğumumda sezeryan olacak haftaya cuma gün verecek doktorumuz. acaba diorum sezeryana girmeden bir gün önce saçlarıma röfle yaptırsam bi zararı olurmu? çevrenizde hiç bu şekilde yaptıran varmı?
röfleyi bilmem de benim arkadaşım son 3 ay 4-5 kere saç rengini değiştirdi komple:9::9:herhalde bunalımdaydı.doktor tamam yaptır demiş,bitkiselmiş,kuaförün önünde bahçede açık havada boyamışlar falan.. ama bence de riske atmaya değer mi??benim hiç bilgim yok, kokusu saçtan hemen çıkıyor mu bu malzemelerin?? yani bebeği omzumuza yaslayacağız,ona koku gelir mi bilemem..
kızlar dün gece nişanım geldi :52: :52: :52:

hastaneden şimdi geldik..açılmam yok ama sancım çıktı..çatı muaynesi oldum :47:

bekliyoruz..sanırım ben 1 ekimden önce sezeryene alınıcam..
sancılarım var uzanıyorumm..

hadi bakalım edammmm,gözün aydın...bence de 1 ekime kalmaz gibi seninki..habersiz bırakma...

Oğlusum12 senin mesajlarında boş boş kareler oluyor,şu aşağıdaki tiplerden yapıyorsun herhalde ama neden çıkmıyor ki??

Son düzenleme:
merhaba kızlar dun moralım cok bozuldu esımın ıhalesını 10 ekıme ertelemısler bızde dr umla 10 ekımde karar kılmısdık sımdı esım doguma gelemıyor ıhale ertelenelı 1 hafta olmus esım uzulmeyeyım dıye solememıs bende cok ıstıyordum gelmesını bole bısey hesapda hıc yokdu.bırde kaynımın dugunu vardı esım onuda erteletdı oda bıraz benım ıcım ıcın oldu esım dogumda bırde onlarla ugrasmak ıstemedı. sımdı ıhaleyı bırakıp gelsem kardesımle abımler annemler dunyan lafını ederler dedı.gercekdende kaynım benı aradı madem doguma gelıcek abım benım dugunumu nıye erteletdı dedı. esım suan zaten ıhaleden dolayı gelemıyor ben dr um la konusup ayın 15 sezeryan olursam esım gelebılır ama bu dugun ısınden dolayı bıraz kafası karısık. bugun esımle tekrar konuscam dogum bu oglumda yetısemedı barı kızımızda yanımda olsun.dun cok uzuldum valla okadar agladım kı bugunde nesem hıc yok..

evet coyotem emel sayınım kesınlıkle sana katılıyorum,kızlar bu kadar sabretmıssınız az daha sabredın boyatmayın bencede boyada amonyak var yaa,% 100 bıtkısel boya ıle boyayan arkadaslarım olmustu benım ama ben onların bıtkısellıgınede ınanmıyorum,boya neysede röfle daha kötu oryal ile açacak falan..:20::20::20: cık az daha sabredın derım ben :45:

kesinlikle boyatmıyoruz kızlarcım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik benim saçlarım söylediğim gibi çok uzundu vee annem kestirme dedi diye hiç kestirmedim şimdi belimi geçti pekde gürleşti açıkcası yazık boyanmayınca kasım ayından beri:52: bende kuaförle konuştum organik boya konusunu adam alacağı 400-500 tl yi bile hiçe sayıp organik boyalar bile kimyasal dolu kesinlikle boyamam senin saçını dedi, aman dedim zaten boyatmayı düşünmüyorum istemem ben gezerim böyle :49:

Gunaydin Arkadaslar
Her gun yeni haberlerle uyaniyoruz maasallah
Edammm hadi gozun aydin nisanin gelmis doruk pasa 1 Ekimi beklemeyecek galiba Annesine kavusmaya can atiyor demek ki :16:
Kayabebe ve Bircan sabah kalkinca ilk onlar geldi aklima hayirlisiyla dogumlarini gerceklestirmislerdir insallah :nazar:

Bizimde 10gunumuz kaldi kizimla kavusmamiza daha erken gelmek istemezse tabi :9:

Oğlusum12 senin mesajlarında boş boş kareler oluyor,şu aşağıdaki tiplerden yapıyorsun herhalde ama neden çıkmıyor ki??

Hahah cok guldum canim ya,ben hic dikkt etmedim cikiyor saniyorum,asagidaki tipler bende cikmiyor,bu benim tlf yuklu bir ozellikten olan sekiller ama ben cikarabildigimi saniyordum:))))

Asagidaki tipler niye bende yok ki ya da ben mi gormuyorum???

merhaba kızlar dun moralım cok bozuldu esımın ıhalesını 10 ekıme ertelemısler bızde dr umla 10 ekımde karar kılmısdık sımdı esım doguma gelemıyor ıhale ertelenelı 1 hafta olmus esım uzulmeyeyım dıye solememıs bende cok ıstıyordum gelmesını bole bısey hesapda hıc yokdu.bırde kaynımın dugunu vardı esım onuda erteletdı oda bıraz benım ıcım ıcın oldu esım dogumda bırde onlarla ugrasmak ıstemedı. sımdı ıhaleyı bırakıp gelsem kardesımle abımler annemler dunyan lafını ederler dedı.gercekdende kaynım benı aradı madem doguma gelıcek abım benım dugunumu nıye erteletdı dedı. esım suan zaten ıhaleden dolayı gelemıyor ben dr um la konusup ayın 15 sezeryan olursam esım gelebılır ama bu dugun ısınden dolayı bıraz kafası karısık. bugun esımle tekrar konuscam dogum bu oglumda yetısemedı barı kızımızda yanımda olsun.dun cok uzuldum valla okadar agladım kı bugunde nesem hıc yok..

canım seni anlıyorum üzülme lütfen herşeyde inanki vardır bir hayır.bende belki senin gibi olacağım eşimin gece nöbeti olduğu bir zamanda ya diyorum sancım başlarsa eşim izin alıp hastaneye gelene kadar bebeğim zaten çoktan doğmuş olur, yani ona en ihitiyacım olduğu zamanda evde sancıyla,kanamayla:18: nasıl hemen taksi çağırıp nasıl kafamı toplayıp hastaneye gideceğim bilmiyorum annem yanımda kalacak ama onuda benim yönlendirmem gerekli cepte kayıtlı numaralar hariç arama yapmayıda bilmiyor, yani allah korusun ambulans çağır desem arayamaz bile...Allah yardımcımız olsun varsın herşey yolunda gitsinde eşin yanına sonradan gelsin.eşinin kardeşide biraz anlayışlı olsun yaww nişanlısı kaçmıyoya

KAYABEBE ve BİRCAN Rabbim kolaylıkla bebeğinizi kucağınıza aldırsın inşallah.

EDAMM canım hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında.bide ben nişanı hep okumama rağmen pek anlayamıyorum anlatırmısın biraz???

bu gün doktora gidiyoruz teyzoşlar endişeliyim hareketimiz azaldı bide 21 eylül'ü sevmiyorum ben meleğimi benden almıştı:43: dua edin bize olurmu???

EDAMM canım hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında.bide ben nişanı hep okumama rağmen pek anlayamıyorum anlatırmısın biraz???

bu gün doktora gidiyoruz teyzoşlar endişeliyim hareketimiz azaldı bide 21 eylül'ü sevmiyorum ben meleğimi benden almıştı:43: dua edin bize olurmu???

Sakin kotu seyler dusunmeeee canim benim,Alllaha emanet bu yavrular de ve kafadan at o kotu anilari,hersey guzell olacak insallah de.:29:

Doktordan gelince hareket azalması konusunda ne diyecek onu da paylaşır mısın? benimkininde hareketleri çok azaldı.. dün hemşire kalbini dinledi gayet iyi.. yerinin kalmadığını ve artık fazla hareket etmeyeceğini söyledi.. bakalım senin doktorun ne diyecek.. tabi benim bebişimde kordon dolanması da var.. bütün dualarım seninle :) merak etme gönlünü ferah tut negatif düşünceleri aklına getirme..

tatlım niye üzülüyosun zaten sezeryan olacaksın 2 3 gün ertelet doğumunu sıkma canını yahu ay çok duygusalız kızlar yaa bende herşeye ağlamaya başladım

gunaydınlar kıslar hava serinleyince mis gibi uyumusuz depo yapıorum wücuduma 3 gün sonra hayatım tamamen deısecek die dewamlı uyuom :1:

19 Eylül Çarşamba........Gecem....Doğurdu:emir_bebek:

20 Eylül Perşembe.......AsudeD...Doğurdu:emir_bebek:

20 Eylül Perşembe.......Benelse...Doğurdu:emir_bebek:

21 Eylül Cuma............Kayabebe Bugün:49:

21 Eylül Cuma............Bircan Bugün:49:

25 Eylül Salı...............Minataha

26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa

27 Eylül Perşembe......Saturnn

1 Ekim Pazartesi.......Camoka

1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis

1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet

1 Ekim Pazartesi.......Jakobi

1 Ekim Pazartesi.......Edaaammmm

3 Ekim Çarşamba......Artist

ayyyy sıralamaya göre ben warım inanmıorum böle görünce heyecan yaptımmmm yine :52:

kızlar bebek şekerlerine ne yazdıracaksınız ismi dışında :26::26:değişik bir şey yazmak istiyorum fikri olan var mı? bu sıralar "Bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun " moda,buna benzer bir şeyler arıyorum,hadi bakalım çalıştırın kafaları bekliyorum :1::1:

kızlar bebek şekerlerine ne yazdıracaksınız ismi dışında :26::26:değişik bir şey yazmak istiyorum fikri olan var mı? bu sıralar "Bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun " moda,buna benzer bir şeyler arıyorum,hadi bakalım çalıştırın kafaları bekliyorum :1::1:

hoşgeldin aşkımızın meywesi :9: nasıll ? :1:

kızlar merhabalar uzun zamandır giremiyorum allah nasip ederse ayın 27 sinde perşembe günü sabah 8 de sezeryana gireceğim allah hepimizin yardımcısı olsun içinizde doğum yapan varmı bilemiyuotrum ama sizi unutmadım annemlerde net olmadığından size bilgi veremiyorum

Doktordan gelince hareket azalması konusunda ne diyecek onu da paylaşır mısın? benimkininde hareketleri çok azaldı.. dün hemşire kalbini dinledi gayet iyi.. yerinin kalmadığını ve artık fazla hareket etmeyeceğini söyledi.. bakalım senin doktorun ne diyecek.. tabi benim bebişimde kordon dolanması da var.. bütün dualarım seninle :) merak etme gönlünü ferah tut negatif düşünceleri aklına getirme..

tabiki paylaşırım hayatım.sağolasın tatlım

Back
X