Sakin kotu seyler dusunmeeee canim benim,Alllaha emanet bu yavrular de ve kafadan at o kotu anilari,hersey guzell olacak insallah de.![]()
sağolasın canım ağladım da açıldım, şimdi biliyorum ki herşey Allahtan herşeyin hayırlısı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakin kotu seyler dusunmeeee canim benim,Alllaha emanet bu yavrular de ve kafadan at o kotu anilari,hersey guzell olacak insallah de.![]()
kızlar bebek şekerlerine ne yazdıracaksınız ismi dışında :26::26:değişik bir şey yazmak istiyorum fikri olan var mı? bu sıralar "Bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun " moda,buna benzer bir şeyler arıyorum,hadi bakalım çalıştırın kafaları bekliyorum![]()
''kızlar bebek şekerlerine ne yazdıracaksınız ismi dışında :26::26:değişik bir şey yazmak istiyorum fikri olan var mı? bu sıralar "Bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun " moda,buna benzer bir şeyler arıyorum,hadi bakalım çalıştırın kafaları bekliyorum![]()
Valla o zaman icin bnde bi faydasi yok heralde dedim ama sonra oldugunu anladim suyum geldikten hemen sonra hastaneye gittik zaten 2 saat olmadan dogurdum acilmam cok hizli gelistihurmayı bende duydum ama faydası olmuyor açılmaya diyende var :26: sence ?
ayyy canım yaaa daha bir heyecan yaptım şimdi![]()
![]()
![]()
aaaaa,aldın mı?ben daha veremedim siparişi...seninkiler gelince haber verir misin beğendin mi diye??
yaptı vallahem de ne kadar kolay ve upucuz,hap yap para kap dedikleri şey bu olsa gerek..
röfleyi bilmem de benim arkadaşım son 3 ay 4-5 kere saç rengini değiştirdi kompleherhalde bunalımdaydı.doktor tamam yaptır demiş,bitkiselmiş,kuaförün önünde bahçede açık havada boyamışlar falan.. ama bence de riske atmaya değer mi??benim hiç bilgim yok, kokusu saçtan hemen çıkıyor mu bu malzemelerin?? yani bebeği omzumuza yaslayacağız,ona koku gelir mi bilemem..
hadi bakalım edammmm,gözün aydın...bence de 1 ekime kalmaz gibi seninki..habersiz bırakma...
hoşgeldin aşkımızın meywesinasıll ?
![]()
evet siparişi verdim ben , şekersiz istedim bayat filan olur hem süsünü bozmasın die , zaten yanında çikolata veririz , haftaya bugün gelmiş olur sanırım , umarım güzel olur yoksa üzülürüm![]()
Valla o zaman icin bnde bi faydasi yok heralde dedim ama sonra oldugunu anladim suyum geldikten hemen sonra hastaneye gittik zaten 2 saat olmadan dogurdum acilmam cok hizli gelistihemsireler filan cok dua almissin sen dedi
Bu sefrde korkuyorum esime nasil dogurcm ben diye o da merak etme ben seni hurmayla beslerim yaklasinca 5 dk dogurursun diyoama tabi ben korkuyorum her dogum ayni olcak diy bisey yok sonucta
Hayirlisi canim bde oyleydim netten bakmistim bazisi nisandan sonra 10 gun bie surebiloyomus diye rahattim ama ertesi gec suyum geldi ve sancilarim artti sonrada dogurdum zaten![]()
inşallah güzel çıkarlar..ben de lavantalı magnetli alacağım
epidural olmadınmı ilkinde? hurma yemeye başliyim bende 38 den sonra o zaman
Cati muayenemiz yapıldı çatımız iyiymis bas yerindeymis:)ben biraz kastım bı dahaki cuma bı daha yapcak muayene ona göre karar vercez hayırlısı isallah:))))
Kızlar doktorum 2 Ekim'e gün verdi .Sabah erkenden hastahanede olacağız... Ben normal doğumdan çok korktuğum için sezeryan olmak istedim..Dua edin... Çok korkuyoruym![]()
bizim nikah şekerlerimiz lavantalıydıda hiç kokmuyor , eğer kendin yanında şeker , çikolata vericeksen hiç gerek yok lavantaya bence , birde lavanta torbası her modele yakışmıyor aklında olsun![]()
Kızlar yediğiniz hurmalara inşirah suresini okuyacaksınız bide aklınızda bulunsun siz doğuma giderken bi yakınınıza söyleyin meryem suresini okusun sizin için bide normal doğuma gidenler bolbol ya fettah çeksin allahın izniyle doğum çok kolay olluur
kızlar bişey dicem çatı muayenesini her zaman yapmamaları gerekiyormuş, mikrop kapabilirmişiz her muayenede Notbenim 1 hafta önce çok sancım oldu ebe mikrop kapmamam için yapmak istemedi.
boş mu olacak o halde..hani ben boş olmasın diye lavanta diyorum yoksa çevreye koku verdiğinden değil...