2012 Ekim Anneleri

normal doğumdan korkanı anlıyorumda sezaryenden nie korkulduğunu hiç anlamıyorum :1: hiçbirşey hissetmiyorsun , ağrı sancıda çekmek yok , nie korkuyorsunki ?

canım mesela benim kanamalı doğum riskim var oyüzden korkuyorum ayrıca psikolojik sanırım:26: korkuyor insan açıklamasını bende yapamıyorm:37:

kızlar bişey dicem çatı muayenesini her zaman yapmamaları gerekiyormuş, mikrop kapabilirmişiz her muayenede benim 1 hafta önce çok sancım oldu ebe mikrop kapmamam için yapmak istemedi.

benimki hiç yapmıyormuş zaten çatı muayenesi , ultrasonda görüyorum ben ne kadar açıldığını dedi :26: yapmıyorsa vardır bi bildiği herhalde die düşünüyorum bende ama çatı açılması ayrı rahim ağzı açılması ayrımı onuda bilmiyorum :37: tek bildiğim çatır çatır ayırıcaklar :18:

canım mesela benim kanamalı doğum riskim var oyüzden korkuyorum ayrıca psikolojik sanırım:26: korkuyor insan açıklamasını bende yapamıyorm:37:

senin durum farklıymış ama genede korkulacak bişey değil bence , ben genç kızken ayağımdan kemik ameliyatı oldum hemde genel anestesi almadan , belden uyuşturmuşlardı , doktor kemiği çekiçle kesip sonra testere gibi bişeyle törpüledi ve ben duyuyordum hepsini :53: belkide böyle bir tecrübe yaşadığımdan bana sezaryen çok kolay gibi geliyor , sende düşünme ameliyatı sadece bebeğine odaklan , ameliyat olucam die değil bebeğime kavuşucam die düşün

epidural olmadınmı ilkinde? hurma yemeye başliyim bende 38 den sonra o zaman

Yok canim epiduralsiz normal dogurdum sanci kismi zor gerckten canimda kiymetlidir allahtan kisa surdu iste acilmam 2 cmden birden 8 cm e cikti cok sukur epiduralde bel fitigindan dolayi hic istemiyordum zaten

benimki hiç yapmıyormuş zaten çatı muayenesi , ultrasonda görüyorum ben ne kadar açıldığını dedi :26: yapmıyorsa vardır bi bildiği herhalde die düşünüyorum bende ama çatı açılması ayrı rahim ağzı açılması ayrımı onuda bilmiyorum :37: tek bildiğim çatır çatır ayırıcaklar :18:

benimde doktorum istemedi daha bir gece çok sancım oldu acile gittim o zaman ebe yaptı ama pek yapmak istemedi

kızlar bana yardımxcı olun lütfen.Boğazlarım çok şişmiş yanıyo.malum ilaçta kullanamıyoruz.ne yapimde yumuşasın boğazlarım

aklıma gelen bütün duaları ederim sanırım o an :1: çok merak ediyorum ağrı eşiğim nasıl die , sonuç olarak bi şekilde atlatıcazda , bakalım nasıl anılar kalıcak hafızamızda :24: dün eşime diyorum ben hamileliği çok sevdim , 2 sene emzirme dönemi 9 ay gebelik yani 3 senede bir hamile olmak istiyorum die :9: oda bunu bi doğurda fikrin değişmezse yaparız her 3 senede 1 bebiş dio :nazar::emir_bebek::nazar:

maşallah bende 3 tane istiyorum hamiileliğin başlarında (6ay kadar) çok kötü oldum eşim o zman diyodu bunu alalım kucağımızada başka yok diye ama benim fikrim hala aynı 3 tane istiyorum rabbimin izniyle ondan sonra korkakım heralde

Tatlım inşaallah hayırlı haberlerle dönersin bugün doktordan. 21 eylül bu sefer kötü geçmeyecek Allah'ın izni ile.:34::34::34: Gönlünü ferah tut:54::54::54:

Tatlım inşaallah hayırlı haberlerle dönersin bugün doktordan:34::34::34: 21 Eylül bu sefer kötü geçmeyecek Allah'ın izni ile:34::34::34: Gönlünü ferah tut canım:54::54::54::54:

19 Eylül Çarşamba........Gecem....Doğurdu......:emir_bebek:

20 Eylül Perşembe.......AsudeD...Doğurdu.......:emir_bebek:

20 Eylül Perşembe.......Benelse...Doğurdu.......:emir_bebek:

21 Eylül Cuma............Kayabebe Bugün.......:49:

21 Eylül Cuma............Bircan Bugün............:49:

25 Eylül Salı...............Minataha.......:nazar:

26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa.......:nazar:

27 Eylül Perşembe......Saturnn.......:nazar:

27 Eylül Perşembe......İlaydakorucu.......:nazar:

1 Ekim Pazartesi.......Camoka.......:nazar:

1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis.......:nazar:

1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet.......:nazar:

1 Ekim Pazartesi.......Jakobi.......:nazar:

1 Ekim Pazartesi.......Edaaammmm.......:nazar:

2 Ekim Salı.............Gulubik.......:nazar:

3 Ekim Çarşamba......Artist.......:nazar:

selam kızlarrr nasılsınız ... öncelikle doğum yapan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum hepsinin gözleri aydın Allah analı babalı büyütsün , yakında doğum yapacak olan arkadaşlarımada sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum veeee benim gibi tarihi belli olmayan heran suyum gldi sancım geldi gecenin 3 ü sabahın 5i gibi normal doğumunu bekleyen arkadaşlarımada sağlıklar dilerrr acısııızzz rahattt bir avazda doğumlar olsun inşAllahhhhhhhh ;)

kızlar acaba sezeryandan kac gun once ağda yaptırmak gerekır bılgınız var mı? " kuaforum dogumdan 2 gun önce gelenlerde var.. cunku dogumdan sonra en az 2-3 ay yapılamıyor uzun sure ıdare etsın temiz temiz diye düşünüyorlar "dedı .bende size sormadan randevu almadım :1:

selam kızlarrr nasılsınız ... öncelikle doğum yapan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum hepsinin gözleri aydın Allah analı babalı büyütsün , yakında doğum yapacak olan arkadaşlarımada sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum veeee benim gibi tarihi belli olmayan heran suyum gldi sancım geldi gecenin 3 ü sabahın 5i gibi normal doğumunu bekleyen arkadaşlarımada sağlıklar dilerrr acısııızzz rahattt bir avazda doğumlar olsun inşAllahhhhhhhh ;)

heh sende bendensin:D nedense gündüzleri kendimi dinleyip duruyorum hadi gelsin sancı su artık diye ama geceleri de korkuyorum:1:

artistim hala listede sondasın.. saturnn müydü kimdi 14 ekim ama hatırlayamadım tam..

ağdayı da ben gidişata göre bakıcam bence,sezeryana 1 2 gün kala mantıklı..ben öyle yaparım diyorum..hele tarihimi alsam....

kızlar acaba sezeryandan kac gun once ağda yaptırmak gerekır bılgınız var mı? " kuaforum dogumdan 2 gun önce gelenlerde var.. cunku dogumdan sonra en az 2-3 ay yapılamıyor uzun sure ıdare etsın temiz temiz diye düşünüyorlar "dedı .bende size sormadan randevu almadım :1:

Bende 2 gun once gitmeyi dusunuyorum agdaya pek uzamadi ama iyice temizlenmek adina yaptirabilirim. 1 gun oncesine de fon cektirme niyetlerimin arasinda :34: ojeler cikacak tabi bir de pedikurum olur mis gibi karsilarim kizimi insaallah :16:

Back
X