2012 Ekim Anneleri

kızlar bebek şekerlerine ne yazdıracaksınız ismi dışında :26::26:değişik bir şey yazmak istiyorum fikri olan var mı? bu sıralar "Bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun " moda,buna benzer bir şeyler arıyorum,hadi bakalım çalıştırın kafaları bekliyorum :1::1:

tatlım ben alpberk ın kardesı zeynep hıvda aramıza hosgeldın yazcam yada bı prensımız vardı bırde prensesımız oldu gıbı bıseyde yazabılırm aslında bızım dukkanda etıket defterı var ona bakıcam cok degısık seyler var orda

kızlar doğum hala olmadı salı günü gittiğimizde açıklık 1 cmdi bugüne rdv muz vardi açıklık 2 cm olmuş ve sancım çıkmadı nst de doktor eğer istersen suni sancı verelim doğum olsun dedi ama bebek çok iyi hiç bir problem yok dedi.. salı gününe kadar beklemeye karar verdik, cumartesi günü 40 haftamız doluyor!! hastaneden çıktıktan sonra sancım olmaya başladı belden başlıyo karna doğru 3 saattir böyle takip edicem bakalım dua edin bize.. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

kızlar doğum hala olmadı salı günü gittiğimizde açıklık 1 cmdi bugüne rdv muz vardi açıklık 2 cm olmuş ve sancım çıkmadı nst de doktor eğer istersen suni sancı verelim doğum olsun dedi ama bebek çok iyi hiç bir problem yok dedi.. salı gününe kadar beklemeye karar verdik, cumartesi günü 40 haftamız doluyor!! hastaneden çıktıktan sonra sancım olmaya başladı belden başlıyo karna doğru 3 saattir böyle takip edicem bakalım dua edin bize.. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

kızlar acaba sezeryandan kac gun once ağda yaptırmak gerekır bılgınız var mı? " kuaforum dogumdan 2 gun önce gelenlerde var.. cunku dogumdan sonra en az 2-3 ay yapılamıyor uzun sure ıdare etsın temiz temiz diye düşünüyorlar "dedı .bende size sormadan randevu almadım :1:

aferin kuzucum bize sormadan randevu almakta neymiş zaten. bencede kuaför haklı 2 gün önce aldırırsın. ben hamile kalmadan önce lazerle tamamen kurtulmadığıma pişmanım. doğumdan sonra iyileşeyim inşallah lazere başlıycam

ay canım işallah suniye gerek kalmadan kendi sancınla doğuruverirsin.. bak geçen hastanede 2 cm le gelen bi hasta vardı çok ağrısı varmış bakarsın sen hastaneye bi gitmişsin açıklık olmuş 5 cm.. bizi habersiz bırakma dualarım seninle allah yardımcın olsun canım..

Tatlım benim usg kağıdımda 9.08 yazıyor. seninkine yakın bir değer:34::34: Benim bebişim zayıf ama 2840 gr ve 52 cm. Babasına çekmiş; ince uzun:1::1:

Canim bizimki biraz sisko kafada ona gore,belli bir olcuden sonra normal olmuyormus diye merak ettim,bakalim 27 sinde gidince belli olur herhalde???

artistim hala listede sondasın.. saturnn müydü kimdi 14 ekim ama hatırlayamadım tam..

ağdayı da ben gidişata göre bakıcam bence,sezeryana 1 2 gün kala mantıklı..ben öyle yaparım diyorum..hele tarihimi alsam....

sorma canım yaa hala en sondayım sankı ekım ayı 3 çekiyo gibi geliyo bana ekımın sonu bende :1: bence sende bu gıdısınde alırsın artık..yok saturn 14 ekım degıldı..baska bırı olmalı ama ben gormedım kımmiş ki ??

tatlım ben alpberk ın kardesı zeynep hıvda aramıza hosgeldın yazcam yada bı prensımız vardı bırde prensesımız oldu gıbı bıseyde yazabılırm aslında bızım dukkanda etıket defterı var ona bakıcam cok degısık seyler var orda

hmmmm bakınca ılgınc bulduklarını burayada yaz tatlım :1:

sorma canım yaa hala en sondayım sankı ekım ayı 3 çekiyo gibi geliyo bana ekımın sonu bende :1: bence sende bu gıdısınde alırsın artık..yok saturn 14 ekım degıldı..baska bırı olmalı ama ben gormedım kımmiş ki ??

bilemiyorum ki kimdi..ama bdtsi 18di kesin...

kızlar acaba sezeryandan kac gun once ağda yaptırmak gerekır bılgınız var mı? " kuaforum dogumdan 2 gun önce gelenlerde var.. cunku dogumdan sonra en az 2-3 ay yapılamıyor uzun sure ıdare etsın temiz temiz diye düşünüyorlar "dedı .bende size sormadan randevu almadım :1:

canım doğumdan sonra 2-3 ay uzun bir süre bence.mikrop kapar insan..hele benim gibi normal düşünenler için.. doğumdan 1-2 gün önce yaptırmak en mantıklsı..ne güzel temiz temiz gireceksiniz doğuma.ben korkuyorum aniden doğum başlar öyle gitmek zorunda kalırım diye.. dün kendim yaptımm yine..doğuma 1 ay var. eğer her şey yolunda giderse doğuma yakın bi daha yaparsam sıkıntı olmaz. ama doğumdan sonra dikişlerden dolayı ağda yapılamıyormuş uzun bir süre. bende o zaman jilet yaparım 1 kereye mahsus, bi kereden bişey olmaz sanırım.

canım doğumdan sonra 2-3 ay uzun bir süre bence.mikrop kapar insan..hele benim gibi normal düşünenler için.. doğumdan 1-2 gün önce yaptırmak en mantıklsı..ne güzel temiz temiz gireceksiniz doğuma.ben korkuyorum aniden doğum başlar öyle gitmek zorunda kalırım diye.. dün kendim yaptımm yine..doğuma 1 ay var. eğer her şey yolunda giderse doğuma yakın bi daha yaparsam sıkıntı olmaz. ama doğumdan sonra dikişlerden dolayı ağda yapılamıyormuş uzun bir süre. bende o zaman jilet yaparım 1 kereye mahsus, bi kereden bişey olmaz sanırım.

tosuncum zaten dogumdan sonra 2-3 ay yapılamıyor dikişlerden dolayı dogumdan 2 gün önce mi gitsek diye konustuk şeker:1: yanlış anlamışsın sen yaptırmadan gitmeye niyetimiz yok :1:

kızlar sonunda şeker kapısüsü ve sepet siparişimi verdim :21::21::21: ama lavantalı olacak beğendiğim süste şeker hoş olmazmış

dr dan geldik ark lar bebeişkomuz 1 ekim de sezeryan tarihi aldık ayyyy çok heycanlı bişeymiş ya bu kadar yakın olacağını bilmiodm sanki şok olmuş gibiydimm kaldı 9 günümüz.heyecan dorukta yani.bu arada bdt 13 ekimdi.

Arkadaşlar

hiç hastane odası süslettirmeyi düşünen varmı sizce çok mu abartı oda süslemesi fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim ...

Back
X