2012 Ekim Anneleri

o zaman sıra sende mqe.. hayırlısı olsun. 24 eylül mü? ilk terazi bebeğimiz sanırım...

Edammm az kaldı o zaman bebişine kavuşmaya:4::4::4: Hadi hayırlı uğurlu olsun:32::32: kendini çok yormadan yürü istersen doğuma kolaylık olur:34::34:

evet canım her an herşey olabilir bekliyoruz..bu arada ben zorunlu sezeryen olucam..ve dr biraz daha kalsın diye yat çok fazla hareket etme dedi..

hadi bakalım edammmm,gözün aydın...bence de 1 ekime kalmaz gibi seninki..habersiz bırakma...

sağol canımm..evet beklemezmiş..günümüzü değiştirdik mecbur..

Edammm hadi gozun aydin nisanin gelmis doruk pasa 1 Ekimi beklemeyecek galiba Annesine kavusmaya can atiyor demek ki :16:

sağol canımm..kavuşmamıza az kaldı :16: heyecanla bekliyoruz canımm..

EDAMM canım hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında.bide ben nişanı hep okumama rağmen pek anlayamıyorum anlatırmısın biraz???

bu gün doktora gidiyoruz teyzoşlar endişeliyim hareketimiz azaldı bide 21 eylül'ü sevmiyorum ben meleğimi benden almıştı:43: dua edin bize olurmu???

tşk ederim canımm..
nişan denilen şey bildiğin kan canımm..hani yeni adet olursunda 1-2 saat içinde sadece leken olur yaa hemen başlamaz öyle düşün..

dualarım seninle canımm..güzel düşün güzel olsun :nazar:

Hayirlisi canim bde oyleydim netten bakmistim bazisi nisandan sonra 10 gun bie surebiloyomus diye rahattim ama ertesi gec suyum geldi ve sancilarim artti sonrada dogurdum zaten:1:

bende öyle okudum..2 saat içinde de doğum başlayabilirmiş 10 gün içinde de..
bakalım bizde durumlar ne olacak canımm..

kızlar selam herkese..
geçmişi okuyayım dedim biraz..sayfalar akmış gitmiş maşallah..
balım, kızına maşallah..çok tatlı kuzucuk..allahım hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah..
asude yawrusunu kucağına almış çok şükür..darısı başımıza inşallah:16:
edammm, canım hadi gözünaydın..doruk paşa 1 ekimi beklemicek gibi ama hayırlısı olsun güzelim az kaldı kavuşmana meleğine:16:
bende yatak döşek yatıyorum..raporluydum bugünde işe gitmedim haliyle. dün doktora gittik.kbb ye. üst solunum yolu enfeksiyonu:( burun spreyi gargara pastil ve parol..aldık ilaçları. ıhlamur ocakta sürekli kaynıyo:( ben bi türlü iyileşemiyorum. dua edin:14:yarın kontorlümüz var doktor teyzemize gidicez, inşallah herşey yolundadır. bebeğime mikrop filan geçer bişey olur diye kokuyorum.:26:

kızlar dr umla az önce konuştumm..

salı günü son kontrolüm olucak..perşembe günü 27 eylül sabahı sezeryena girecekmişim..

o güne kadar lekem suyum gelirse, sancım olursa hemen gel dedi..

beklemez diye söylemiştim dedi..inş perşembeye kadar bekler :nazar:

ufak ufak sancılarım var hala hem korkuyorum hem bekliyorum :18: :18: :18:

günü yaklaşan kızlar hazırlıklı olun her an..ne olacağı hiç belli olmuyor..bir an da şoke oluyorsunuz :53:

3100 canım senınkı ?

benm kız da 2900 müş.dr bundn snra günde 27gr alsa 3200 civ doğr gayt norml dedi.daha doğmdn kilosnu kafaya taktm ya doğğsa hergn tartarm herlde şu obsesif annelr gibi olmak istmyrm.sağlklı olsnlarr da.

kılosu ıyı ya nıye kafana takıyorsun kı,dogduktan sonra ödemlerını atıyorlar bıraz daha kılo kaybedıyorlar ama sonra emmdıkce alıyorlar merak etme,,takıntılı anne olup çocuğu şişko yapma:1: ha kılo sağlık demek değil :50:

salı günü son kontrolüm olucak..perşembe günü 27 eylül sabahı sezeryena girecekmişim..

günü yaklaşan kızlar hazırlıklı olun her an..ne olacağı hiç belli olmuyor..bir an da şoke oluyorsunuz :53:

ay canım ya hadı bakalım minnoşuna az kaldı:9: o zaman listeden senin tarihi değiştirmek lazım :1:

ya edammmm valla birdenbire oluyor demek ki bu işler..sanki tarihler bir anda yaklaştı,bir anda doğumlar oldu..ben panikliyorum,çünkü seninle bdtlerimiz aynı..mutlu başlangıçlara yaklaşıyoruz:9::9::9::9:

1) 19 Eylül Çarşamba........Gecem....Doğurdu......:emir_bebek:

2) 20 Eylül Perşembe.......AsudeD...Doğurdu.......:emir_bebek:

3) 20 Eylül Perşembe.......Benelse...Doğurdu.......:emir_bebek:

4) 21 Eylül Cuma............Kayabebe Bugün.......:49:

5) 21 Eylül Cuma............Bircan Bugün............:49:

6) 25 Eylül Salı...............Minataha.......:nazar:

7) 26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa.......:nazar:

8) 27 Eylül Perşembe......Saturnn.......:nazar:

9) 27 Eylül Perşembe......İlaydakorucu.......:nazar:

10) 27 Eylül Perşembe.......Edaaammmm.......:nazar:

11) 1 Ekim Pazartesi.......Camoka.......:nazar:

12) 1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis.......:nazar:

13) 1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet.......:nazar:

14) 1 Ekim Pazartesi.......Jakobi.......:nazar:

15) 1 Ekim Pazartesi......Ekimsude.....:nazar:

16) 2 Ekim Salı.............Gulubik.......:nazar:

17) 3 Ekim Çarşamba......Artist.......:nazar:

18) 14 Ekim Pazar..........Luna82....:nazar:

Son düzenleme:
Kizlar gozunuzaydin,sona dogru geri sayim basladi....

Yok mu normal doguran ya,ilk dogurana kirmizi kurdele:))))
Hakikaten normal çıkmayacak sanırım Ekim annelerinde.
Allah sağlık versinde, ne yapalım. Bende normal bekliyorum, oğlum durursa içimde.
Birde şimdi aklıma takılıyor, rahim kasılmasın diye ilaç içiyorum. Normal sürece girdiğim zaman korkarım bıraksamda kullanmayı ilçaların etkisiyle açılma olmayacak:)

O şok olma anını beklemekte çok zor. Galiba artık benim psikolojim bozulmaya başladı sancılar erken başlayınca. Deli gibi sancı, ağrı, kan, su bekliyorum. İkide bir tuvalete gidiyorum, kontrol etmeye:(
edammm seninde nişanın gelmiş anladığım kadarı ile, hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
ya edammmm valla birdenbire oluyor demek ki bu işler..sanki tarihler bir anda yaklaştı,bir anda doğumlar oldu..ben panikliyorum,çünkü seninle bdtlerimiz aynı..mutlu başlangıçlara yaklaşıyoruz:9::9::9::9:
Bu son haftaların heyecanı bambaşka imiş. Devamlı hayal kuruyorum doğuma nasıl yakalanacağımla ilgili.

Bu arada Benelse ve Asude'den haber var mı?

hayırlı olsun canım plasentanla ilgili doktorun ne demişti dedim ama bakamadım canım yazdıysanda korkulu bişeyler dedimi:18:

kızlar kestirmeden yazarmısınız bugün annem geldi silip süpürdük okuyamadım var mı enteresan bir gelişme akşamada burda fuar var 1 saat oraya gideriz hiç okuyamam şimdiden teşşekkürler:16::16:

3100 canım senınkı ?

olsun canım bosver buyuk konusma belkı bu sekılde bebegım ve benım ıcın hayırlı olacak de..önemlı olan saglıkla kucagına almak degıl mi..ikinizde sağlıklı olun yeter...gerisi bizim elimizde değil...bu pazartesimi yani 24 eylül dimi listeye senide ekleyim..

evt cnm bu pzrtsi

slm kızlar dün gün boyunca nette kopukluk vardı giremedim

biraz önce asude ile görüştüm çok iyi maşallah bebişimiz de iyiymiş

hepinize selam söyledi kızlara söyle fazla kilolu bebek doğurmasınlar dedi :1: süt yetmiyomuş :1:

bu arada sütü hemen gelmiş ne iyi değil mi kızlar bebişimiz doyuyor maşallahhhh:nazar::nazar::nazar:
yarın çıkıyomuş hastaneden
haberler iyi yani

bu arada listemiz kalabalıklaşmış maşallahhhh:nazar:

edammm noldu kız birden günün değişmiş
daha geçmişe bakamadım hayırlısı canım:54:

1) 19 Eylül Çarşamba........Gecem....Doğurdu......

2) 20 Eylül Perşembe.......AsudeD...Doğurdu.......

3) 20 Eylül Perşembe.......Benelse...Doğurdu.......

4) 21 Eylül Cuma............Kayabebe Bugün.......

5) 21 Eylül Cuma............Bircan Bugün............

6) 24 Eylül Pazartesi.......mqe...........

7) 25 Eylül Salı...............Minataha.......

8) 26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa.......

9) 27 Eylül Perşembe......Saturnn.......

10) 27 Eylül Perşembe......İlaydakorucu.......

11)27 Eylül Perşembe.......Edaaammmm.......

12) 1 Ekim Pazartesi.......Camoka.......

13) 1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis.......

14) 1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet.......

15) 1 Ekim Pazartesi.......Jakobi.......

16) 1 Ekim Pazartesi......Ekimsude.....

17) 2 Ekim Salı.............Gulubik.......

18) 3 Ekim Çarşamba......Artist.......

19) 14 Ekim Pazar..........Luna82....

maşallah doğum listesi baya kabarmış ne güzel..benim gibi normali bekleyenler de jet giriş yapacak listeye galiba..sonucu sezeryan da olabilir tabi doğumun gidişatına göre..

lohusa şerbetini kurabiye yada çikolata ikram etmeyi düşünüyomusunnn çokmu abartı oluyo bunu mevlüttemi yapmalı acaba :17:

Lohusa serbeti falan ikram etmeyi dusunmuyorum canim hastanede bi de onla ugrasmayalim eve gelenlere yapariz bebek sekerlerimi de evde birakicam hastanede hemsireler avuclaya bilir dediler onlari kollayamam gorumcem kurabiye siparisi verdi hastaneye onu goturmeyi dusunuyorum su yeni moda bebecikli olanlardan en azindan ziyarete gelenlere onu ikram ederim

ıste bende sok olmak ıstıyorum,,aaaaaaaaaa suyum gelıyor dıye...bu gece mesela ya da yok yok temızlık bıtmedı yarın gece olsun bı kalkıyım ayy gelıyo falan dıye...kafamda kurup duruyorum boyle fılmlerde kı gıbı bır dogum sahnesı falan :39::39::39::34::34:

ıste bende sok olmak ıstıyorum,,aaaaaaaaaa suyum gelıyor dıye...bu gece mesela ya da yok yok temızlık bıtmedı yarın gece olsun bı kalkıyım ayy gelıyo falan dıye...kafamda kurup duruyorum boyle fılmlerde kı gıbı bır dogum sahnesı falan :39::39::39::34::34:

Bir daha doğum sahnesi izlemeyeceğim:)
Hep gözümün önüne geliyor.
Sende normal doğumu bekleyenlerdensin herhalde. Bizde az sayılmayız aslında.

Back
X