2012 Ekim Anneleri

tcambaz,
Rabbim oğlunuzu sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin, hayırlısıyla gidin, hayırlı haberlerle dönün İnşaAllah:nazar:

Kızlar bugün doğumum var Allah kısmet ederse sabah saat 7.30 da hastanede olucaz normalde bende sezeryan istemiyordum ama kemik yapın dar dedi dr normla doğum yapamazmışım mecburen sezeryan tarihi aldık bu arada hapşırmaya başladım inşallah bir sorun çıkmaz uyuyamıyorum günlerdir .... bana bol bol dua edin inşallah Akın paşamla birlikte sağ salim ve hayırlısıyla evimize döneriz...

Canım hayırlı doğumlar diliyorum:nazar::emir_bebek: saglikla sıhhatle al berisini kucagina:nazar: şimdi hastanedesindir sanırım hersey gönlünce olsun:16:

Kusmalı bir gecenin ardından herkese gunaydin:3: bugün Dr gunü bakalim tekrar çağıracak mı yoksa ameliyat olacağım hafta mı göreceğim artık Dr u:52: bir nst ye baglanamadan dogurucagim ama ben cok istiyordum:30:

Kızlar bugün doğumum var Allah kısmet ederse sabah saat 7.30 da hastanede olucaz normalde bende sezeryan istemiyordum ama kemik yapın dar dedi dr normla doğum yapamazmışım mecburen sezeryan tarihi aldık bu arada hapşırmaya başladım inşallah bir sorun çıkmaz uyuyamıyorum günlerdir .... bana bol bol dua edin inşallah Akın paşamla birlikte sağ salim ve hayırlısıyla evimize döneriz...

Hayırlı doğumlar cnm ya ne güzel şimdi kavusmussundr belkide :))

Kusmalı bir gecenin ardından herkese gunaydin:3: bugün Dr gunü bakalim tekrar çağıracak mı yoksa ameliyat olacağım hafta mı göreceğim artık Dr u:52: bir nst ye baglanamadan dogurucagim ama ben cok istiyordum:30:

Hadi bklimguzel haberleerle gel ins :)) bu sefer sokar belki nst ye çok zevklii bangir bangir bebeğin kalp seslerini tekmelerini dinlemek :)

kızlar günaydım bir haberim var
karfilla..........rumuzlu arkadaş

Günaydın kızlar 20.09.2012 saat 13.30 itibariyle oğluşumu dünyaya getirdim =) biraz erken bir doğum oldu.normal doğum sancılarım çıkınca nstede mecbur hemen almak zorunda kaldık.çok şükür oğlum ve ben çok iyiyiz. spinal anestezi oldum ve herkeze taviye ediyorum.dün hastaneden çıktık ve ev inanılmaz kalabalık yeni fırsat buluyorum girmeye çok ağıtcı bir bebişim var sabaha kadar ağlıyor taki kucağıma alana kadar =) dünyanın en güzl duygusuymuş anlatılmıyor içimdekiler. inşallah sizde hayırlısıyla, sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız kızlar.şimdilik benden bu kadar haberiniz olsun istedim =)

kızlar günaydım bir haberim var
karfilla..........rumuzlu arkadaş

Günaydın kızlar 20.09.2012 saat 13.30 itibariyle oğluşumu dünyaya getirdim =) biraz erken bir doğum oldu.normal doğum sancılarım çıkınca nstede mecbur hemen almak zorunda kaldık.çok şükür oğlum ve ben çok iyiyiz. spinal anestezi oldum ve herkeze taviye ediyorum.dün hastaneden çıktık ve ev inanılmaz kalabalık yeni fırsat buluyorum girmeye çok ağıtcı bir bebişim var sabaha kadar ağlıyor taki kucağıma alana kadar =) dünyanın en güzl duygusuymuş anlatılmıyor içimdekiler. inşallah sizde hayırlısıyla, sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız kızlar.şimdilik benden bu kadar haberiniz olsun istedim =)

Amann benı sokmasın bu Dr daha nst ye😁 hosgelmış bebış:emir_bebek::nazar:

sancısı çıkan kızlar peki haberiniz oluyormu yani hissediyormusunuz sancı olduğunu:53:yoksa nst sonucundamı yazıyor sadece, ne bileyim bel ağrısı adet sancısı gibi sıkıntılar oluyormu yoksa :26:

Gunaydin anneleeer ve bebisler.. Ne guzel haberler var boyle herkesten, bir cogunuzun sayili gunu kalmis.. Ben de 1ekim de kontrole gitcem doktoruma israr etcem bi gun vermesi icin cok sabirsizlaniyorummm.. Soyle 38de fln alsin gerek yok son 2 haftaya diyorum;) gerci hala mobilyalarim besigim dahi gelmedi neye sabirsizlaniyosam:))) bugun dogumu olacaklara mutluluklar diliyorummm sansli bebisler olsunlar;)

normal doğumdan korkanı anlıyorumda sezaryenden nie korkulduğunu hiç anlamıyorum :1: hiçbirşey hissetmiyorsun , ağrı sancıda çekmek yok , nie korkuyorsunki ?

ya ne bileyim en basiti dişçiden korkmam ama kontrolüne giderken bile aşırı heyecan yaparım... sanki yatıp bi daha kalkamayackmış gibi bir his var içimde :S

dün kontrolumüz vardı teyzeleri oğlum 3160 gr olmuş maşallah beklemiyordum o kadar açıkçası. koca dana olmuş dedi dr amcası oğluma yaa:) çok hareketli idi nst ye girdik uyudu yaramaz uyandırana kadar baya uğraştık tabi. ama herşey yolunda normal doğuma da uygunmuşum. ebe muayenesine de girdik. her şey çok güzel şimdilik ayın başında bi daha gel dedi dr randevu alamadık dolu idi hep. rast gele gideceğiz bakalım. bende tam tamına 15 kilo almış buluınmaktayımm.

dün kontrolumüz vardı teyzeleri oğlum 3160 gr olmuş maşallah beklemiyordum o kadar açıkçası. koca dana olmuş dedi dr amcası oğluma yaa:) çok hareketli idi nst ye girdik uyudu yaramaz uyandırana kadar baya uğraştık tabi. ama herşey yolunda normal doğuma da uygunmuşum. ebe muayenesine de girdik. her şey çok güzel şimdilik ayın başında bi daha gel dedi dr randevu alamadık dolu idi hep. rast gele gideceğiz bakalım. bende tam tamına 15 kilo almış buluınmaktayımm.

maşallah canım allah kolay doğumlar nasip etsin
:16:

Back
X