Masallah kuzuna gozunuzaydin gule gule buyutun
Al benden de o kadarHamileligi sevmiyorum zorda olsa bebege bakmak insani o kadar yormuyor su an 28 aylik ogum var onunla bile ilgilenemiyorum oturup kalkmak ölum gibi her hareketin kisitli hayirlisiyla dogursaydik bi
Banada doktorum yarim saat sabah yarim saat aksam yuru dedi ama cikamiyorum nedense yurumeye basldigim anda karnim sertlesiyor bebek hareketleniyor ve bacagima kramp giriyor bende arada carsiya filanncikiyorum hareket olsun diye dolasip geliyorum napim
Kizlarr bosverin kaynanalari en azindan kaynana adi ben kendi ailemden destek gormuyorum malesef 4 kiz kardesiz ama herkes kendi hayatinda canalri saolsun tabi ama insan biseyler bekliyor bazen keske kuzak olsaydim en azindan oyle teselli ederdim kendimi diyorum cok yalnizim cunku![]()
Bugünleri çok arayacaksın diyenleri ıslak sopayla kovalayasım geliyor. Her gece kasık ağrısıyla uyanıyor, zırt pırt wc.. Şimdi de rahat değilim ki. Uyuyamayacaksam hiç değilse bebişimle uyuyamayım. Ağrı ve çiş krizinden uyuyamamak hiç hoş değil. Amin.. Hayırlısıyla doğururuz inşallah.
Canım yavaş yavaş başlamak lazım yürüyüşlere yaa.. Senin ikinci doğumunmuş. Ne yapmak lazım başka acaba ya? Cidden yürüyüş doğumu kolaylaştırıyor mu?