• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

güzeller biz geldik :emir_bebek: oğluşum doğdu 3820 gr , 51 cm kuzucum :nazar: o çok iyi çok şükür ama annesi hala gaz sancısıyla uğraşıyor

öpücükler gönderiyor oğlum size o tatlı dudaklarıyla :54:

şimdilik bu kadar :55:

selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir bebişimi aldım ben kucağıma çok şükür 3400 51cm doğdu herşeyi normal çokşükür benim çok ağrılarım var malesef idare edicez artık herkese hayırlı doğumlar dilerim...

gözünüz aydın kızlar.güle güle büyütün minişleri...Allah herkese güzel günlerini göstersin..

Dilfeza

Oglusum12

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212

Nilidil

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Carmentta

Mustu

Will

Simlara

Mavibattaniye

Melek01

Nursesil

Supremee

Tatlicik

Ege2011

Hayat55

Nergis67

Destes

Arcak81

Oreiro

Listemizin son hali :)) baya çoğaldık Rabbim niyetimize göre versin hayirlisiyla ins :)

Duyarsın ins canim benide cuması defa Perşembe gunu soktu onu da ben hatırlattım :)

Takma cnm yaşadıkların zor seylermis gercekten ama cocukların ve esinle Mesut yuvan var gerisi yalan :)

Benim Dr yürüme konusunda çok ama çok ısrarcı bende başladım hurmaya yürüyüş ve yüzme 15 gündür dvm ama yürümeyi biraz ihmal ettim bu ara useniyorum :(

Canim Yaa gözün Aydın mAsallah :) bebişler iyi ama sanırım anneler biraZ rahatsız sezeryani doğuran ark bı an önce sağlığınıza kavuşursunuz ins ..

Merdiven inip çıkmak da doğumu kolaylaştırıyormuş.. Off ne hallere girdik ve gireceğiz bakalım. Yürü canım, yürümek çok önemli. Aslında sezaryen düşünenlerin bile spor, yürüyüş yapmaları lazım. Doğum sonrasında daha kolay ayaklanabilmek için şartmış.

Aynı şeyleri bende yaşıyorum arkadaşım. 35+3 de, hiç farketmediğim sancılarım çıktı nst de. Aynı şeyleri bende yaşadım, serumlar iğneler... İlaç kullanmaya devam ediyorum. 36+6 da ilacı bırakacağım. Sonra sancı olursa doğumu bekleyeceğiz. Doktorumun maksatı 37 haftalığa gelmek. Allah'tan hayırlısı.
Sende içini ferah tut ilaç kullandığın için erken doğumu tetikleyeceğin sancıların olmaz. Bol bol yat.

kızlar hiç stres yapıp takmayın kafanıza hersey olacagına varıyor bende 36 haftadayken pembemsi bir kanamam oldu nst de sancılarım cıktı az da olsa ben bir panik bir korku... ne kadar zorladıysam kendimi zona cıkardım öyle agrılı bişeyki anlatamam.. ALLAH vermesin... lütfen kendinizi de bebegınızı de strese sokmayın...

bebeğim o günden beri 2 hafta bekledi.. daha da bekleyecek gibi.. ben de simdi yaralarımın agrıları gecsin de öyle gelsin diyorum... stres yok bol duaaa ALLAHIM HAYIRLI ZAMANDA VERSİN BEBİŞLERİMİZİ,SAĞLICAKLA inşallahhhhhhhh

inanamıyorum yaaa sen kendini baya bi ezdirmişsin , benim gibi bi geline denk gelseymiş keşke senin kaynana , o zaman kaynana olduğuna pişman olurdu işte :9:

canım buna ezdirme demeyelimde gurur diyelim.ben bazı şeylerde çok gurur yaparım,kimsenin hiç bir şeyine tenezül etmem,aşırı deteycıyımdır,ince eleyip sık dokurum.kaynanam bana altta kalmadığım için bulaşıyor,o beni ezmek istiyor aslındada yapamıyor ve de kuduruyor..

canım iyim cok sağol zona cıkardım onla ugrasıyorum aksamları öyle agrım oluyor ki aglıyorum caresizlikten Allahım kimseye böyle agrılar vermesin beterinden saklasın..

bugün biraz daha iyim.. herkes gün sayıyor doğuma ben de yaralarımın iyileşmesine gün sayıyorum.. sonrasında gelsin defnem de tadını cıkarayım bebeğimin.. zaten 4-5 gündür bebeğimi bile unutmus gibiyim kendi agrımdan,ona bişey olmasın da ben kaldırırım evelallah..

gecen kontrolumuz vardı yaralarımın agrısından bir de normal doğum agrısı cekemem ben cayıyorum galiba dedim doktorum kabul etmedi,ogüne gelelim o zaman karar verirsin gecer o zamana dedi,bekleyecek sanırım defnoş... ama agrılardan iştahım kapandı besleyemem yavrumu diye korkuyorum.. herseyin hayırlısı olsun inş.

sen napıyosun canım,ece nasıl....

Canim benim yaa neler gelmis basina cok gecmis olsun :nazar: stresden mi olmus ki bu zona? Allah acil sifalar versin canim.
Defnosun gelsin de bugunler unutulsun biran once :emir_bebek:

Bende iyiyim Ece de iyi cok sukur icime sigamiyor artik bir geriliyor ki butun organlarim maffoluyor acitiyor artik ama napalim o da sikildi ben de artik kavusmak istiyoruz birbirimize :16:
Bende 1 Ekime gun aldim sezaryen olucam spinal diye konustuk ama belli olmaz o da degisebilir anestezi uzmaniyla da konusuruz ameliyat gunu :34:
Kizimin hazirliklarini bitirmeye calisiyorum pazartesi kadin gelecek dip kose temizlensin de ev son kez rahat edeyim. Lasinoh surmeye basladim goguslerime haftaya da sut arttiricilarimi icmeye baslayacam kisisel bakim yaptircam kizimi karsilamaya hazirlanacam Allah izin verirse tabi :16:

selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir bebişimi aldım ben kucağıma çok şükür 3400 51cm doğdu herşeyi normal çokşükür benim çok ağrılarım var malesef idare edicez artık herkese hayırlı doğumlar dilerim...

güzeller biz geldik :emir_bebek: oğluşum doğdu 3820 gr , 51 cm kuzucum :nazar: o çok iyi çok şükür ama annesi hala gaz sancısıyla uğraşıyor

Gözünüz aydın kızlar, Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin. Darısıda bizim başımıza.

Duyarsın ins canim benide cuması defa Perşembe gunu soktu onu da ben hatırlattım :).
Hayret ya, nasıl sokmazlar nst'ye. Benim hissetmediğim, doğum için erken sancılarım oldu. İlaçla engellemeye çalışıyoruz. Girmeseydim bilmeyecektik.
Gerçi bazen diyorum çok mu abartıyoruz? İnceleyip durdukça birşeyler çıkıp duruyor.

kızlar hiç stres yapıp takmayın kafanıza hersey olacagına varıyor bende 36 haftadayken pembemsi bir kanamam oldu nst de sancılarım cıktı az da olsa ben bir panik bir korku... ne kadar zorladıysam kendimi zona cıkardım öyle agrılı bişeyki anlatamam.. ALLAH vermesin... lütfen kendinizi de bebegınızı de strese sokmayın...

bebeğim o günden beri 2 hafta bekledi.. daha da bekleyecek gibi.. ben de simdi yaralarımın agrıları gecsin de öyle gelsin diyorum... stres yok bol duaaa ALLAHIM HAYIRLI ZAMANDA VERSİN BEBİŞLERİMİZİ,SAĞLICAKLA inşallahhhhhhhh

Ayy, inanmıyorum ya başına gelenlere. Zona normalde berbat birşeydir. Sen birde hamile hamile çekiyorsun. Allah yardımcın olsun.
Bende iki gün ekstradan mide yanması ve kaşıntı çektim sıkıntıdan. Halime şükredeyim.

kızlar son günlerimizi yaşıyoruz,artık.tabi çokta duygusallaştık bende çok garip duygular yaşıyorum.doğum nasıl olacak?bebeğim sağlıklımı?onu sağsalim kucaklayabilecekmiyim?gibi sorular kafamda dolaşıyor.zaten en zoru şu son günleri geçirmek inşallah sağlıkla kucakladıkmı?herşey bitecek.benimde inşallah annem gelecek doğumda yanıma ve bayrama kadar yanımda olur.dün moralim baya bozuldu,aslında hiç umrumda değilde kaynanam eşimi arıyor,kızımla konuşuyor ve beni hiç sormuyor bile bayramda bazı tatsız olaylar olmuştu.ama ben onun bana ihtiyaç duyduğu herşeyde yanındaydım,hep imdadına koştum ama hamileliğimde bir eksik varmı diye bile sormadı,şimdi doğumuma günler kalmış telden bile sormuyor,sormasın istemem ama insan yapmacıkdan sorar.ama ben hakkımı helal etmiyorum,doğumumdada olmayacak büyük bir ihtimalle olmasın torununun yüzünü göstermem bende.zaten 1 iğnesi bile yok bizde nedense minik kızımı kimse istemiyor sanki buda çok zoruma gidiyor,gözyaşları dökerek yazıyorum bunları inanın.zaten bu bir değil ki ne zaman zor ve kötü bir dönemim olmuşsa kaynanam hep benden geri durdu yazsam roman olur yaşadıkları bugüme şükürler olsun en azından uzaktayım ve çok mutluyum ALLAHIM bozmasın çok yıprandım 6 sene birarada yaşadım onlarla.herşey boşmuş.iki dünya bir araya gelse daha beraber olmaz çok menfaatçiler ben o zamanlar yaş olarak küçüktüm ama şimdi imkanı yok kendimi ezdirmem..yok kendileri zamanında çekmişler bilmem ne diyor,valla ben sen çektin diye çekemem.söylediği bir kelime var bana duysanız şaşarsınız ama söylenecek şey değilki söyleyeyim 8 aylık hamile kadına denecek şey değildi,bu söz yüzünden eşimden ayrılmayı çok istedim ama çocuklarım için duruyorum.eşimde suçsuzken yapamadım.kafam çok karışık sizce ne yapayım ben bu kaynana faktörü evlilikleri çok yıpratıyor..bunu çok iyi anladım.
canım seni çok iyi anlıyorum..üzme kendini..canını sıkma hiç..yakında yawrunuu alıcaksın kucağına..onu düşün..benim kayınvalidem hamileliğimin başından beri bir gün bile beni arayıpta halimi hatrımı sormadı.bebeğe bir çöp dahi almadı bugüne kadar..ailem izmitte ben istanbuldayım.allahtan sorunlu bir hamilelik geçirmedim de kimseye muhtaç olmadan bugüne geldik çok şükür..hiç üzme kendini..bebeğine odaklan canım.allah onları nasıl biliosa öyle yapsın diyorum ben:(

bende nefret ediyorum artık.evi 100 metre ötede gripten geberiyorm.gözlerim açılmıyor.sabahtan beri aç halde yatıyorum.bide hamileliğimn son gnlerindeym.gel bi bak yaşıyom mu öldüm mü ne biçim insan anlamadım gitti.çocuk olunca benden çıkmaz.ama sölicem zor gunumde yanımda olmayn iyi gunumde olmasn dicem.garip anam şimdi işten çıkcakta gelcek o yorgunlukla 2 saatlik yoldan.bana bakmaya.ne diim Allah onu benim elime düşürsn başka bişey istemiyorum.

aynı durumdayım canım..günlerdir gözümü gripten açamıyorum yatak döşek yatıyorum arayıp bi geçmiş olsun demedi. eşim bugğn gitmiş anasını alıp evime getirmiş mutfakta bana şuan çorba yapıo. ama söylene söylene.yok sarımsam yemezsen böyel yatak döşek yatarsın. yok bu nasıl tencere yok bu bıçak niye kesmio?yok bu ne biçim mutfak vs vs vs..bi gelipte odaya geçmiş olsunda demedi..şaka gibi yani..annem gelio izmitten şuan yolda.insanın kendi anası gibi yok..heleki son ayımızdayız hamileliğin hastalık gelince bide daha hassasız..ama anlayan beri gelsin..ağlayarak yazıyorum şuan o kadar daraldım yani:(:(:14: dediğin gibi çocuk olunca evden çıkmıycak ama bende o zaman yapıcağımı biliyorum..döne döne...

Kızlar merhabalar umarım herkes ıyıdır.pek gıremıyorum malum hergun hastanedeyız.dun kızımın kımlıgı cıktı.bugun yogun bakımdakı son saatlerımız saat en gec dortte cıkıcak mınık kızım eve donucez.bakalım evde nasıl basa cıkıcam yaramaz kızımla.sureklı emmek ıstıyor.suan eve gıdene kadar arabada nasıl basa cıkarım onu dusunuyorum...

Canim kizinin cikmasina cok sevindim,kizinla birbirinize alisip,cokta guzel anlasirsiniz:)))

Kizlar gozunuzaydin,sizlerde agisiz sizisiz gecirin insallah bu gunleri,kuzulara da kocaman :nazar::nazar::nazar::nazar:

Canim sikiliyor yaaa esim ucusta gece gelecek kizimda karnimda depisiyor kahvemi yaptim cikolatami yedim keyif yaptim iste azcik
Artik yapacak is bulamiyorum isler bitti cok sukur kizin banyo kuvetini kovasini masrapasini cifledim o da temizlendi cok sukur bir ev temizlenecek ona da kadin gelecek benim halim yok zaten amma agirlastik 9 gunumu hayirlisiyla atlatmak istiyorum :nazar:

Dilfeza

Oglusum12

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212

Nilidil

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Carmentta

Mustu

Will

Simlara

Mavibattaniye

Melek01

Nursesil

Supremee

Tatlicik

Ege2011

Hayat55

Nergis67

Destes

Arcak81

Oreiro

Listemizin son hali :)) baya çoğaldık Rabbim niyetimize göre versin hayirlisiyla ins :)

beni ekleyin listeyeee :) bende normali bekliyorum...

Merdiven inip çıkmak da doğumu kolaylaştırıyormuş.. Off ne hallere girdik ve gireceğiz bakalım. Yürü canım, yürümek çok önemli. Aslında sezaryen düşünenlerin bile spor, yürüyüş yapmaları lazım. Doğum sonrasında daha kolay ayaklanabilmek için şartmış.

Evet kesinlikle yürümek her türlü iyi ama bir de can gelse usenmesem merdivende iyiymis bende oyle duydum

Son düzenleme:
Dilfeza

Oglusum12

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212

Nilidil

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Carmentta

Mustu

Will

Simlara

Mavibattaniye

Melek01

Nursesil

Supremee

Tatlicik

Ege2011

Hayat55

Nergis67

Destes

Arcak81

Oreiro

Meganejem

Ekledim cnm :))

ya çatı muayenesinden sonra aşağıya acılı bi baskı hissediyorum hatta yürürken adım atamadığım oluyo ama sancı değil bu yaa kızlar nişan ya da su gelmeden de sancı oluşabilir mi?

Canim sikiliyor yaaa esim ucusta gece gelecek kizimda karnimda depisiyor kahvemi yaptim cikolatami yedim keyif yaptim iste azcik
Artik yapacak is bulamiyorum isler bitti cok sukur kizin banyo kuvetini kovasini masrapasini cifledim o da temizlendi cok sukur bir ev temizlenecek ona da kadin gelecek benim halim yok zaten amma agirlastik 9 gunumu hayirlisiyla atlatmak istiyorum :nazar:

Bütün isler bitince oyle bi durum oluyor dimi :) benimde evim salı gunu temizlenecek ins kuveti iyi hatırlattın cnm ya gerçi masrapayla kovayı pzrtsi alicm da yıkayayım .bende ilk zaman Kuvet de degilde çok ufak bı leğende yikarım heralde zaten ilk zaman 5-6 dk geçmesin banyo suresi diyorlar ya kolunun üstünde hemen yilayop bitiryorsun 2 aydan sonra kuveti kullanırım gibi me geliyor bakalım

ya çatı muayenesinden sonra aşağıya acılı bi baskı hissediyorum hatta yürürken adım atamadığım oluyo ama sancı değil bu yaa kızlar nişan ya da su gelmeden de sancı oluşabilir mi?

Oluyor mus cnm her kadın da Nisan gelmeyebiliyor benim de kasığıma bazen kramp giriyor böyle bisey yaşayan var mı acaba ya çok değişik giriyor ve hemen çıkıyor ayakdayken oluyor hep. Allahım bilinmeyene doğru gitmek çok tuhaf hic bir belirtiye akıl Sir ermiyor of dogurup tecrubelenmek ve bilmek istiyorum sonrada o tecrubeyle hemen ikinciyi yapmak tabiki :52:

Dilfeza

Oglusum12

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212

Nilidil

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Carmentta

Mustu

Will

Simlara

Mavibattaniye

Melek01

Nursesil

Supremee

Tatlicik

Ege2011

Hayat55

Nergis67

Destes

Arcak81

Oreiro

Meganejem

Peluscuk

Ekledim cnm :) 32 olduk kızlar yok mü artıran :) bakalım bu listeden kaçımız normal doğuracak çok mercek ediyorum :)

Back
X