Gunaydin canim,kiz zombi misin sen surekli yaziyosun hangi ara uyuyosun:)))
zombiden beter oldum canım ben yaaa
topiğin gece bekçisiyim
sancısı çıkan kızlar peki haberiniz oluyormu yani hissediyormusunuz sancı olduğunu

yoksa nst sonucundamı yazıyor sadece, ne bileyim bel ağrısı adet sancısı gibi sıkıntılar oluyormu yoksa :26:
canım benim geçen gittiğimde 25 e kadar sancım çıktı ama ben hissetmiyordum..
en son nişanım geldiğinde gittiğimde yine sancım çıktı ama daha sıktı onları çok rahat hissediyordum..
ebe ağrı eşiğin çok düşük dedi..normalde hissedilmeyen ağrıları hissediyormuşum :18:
güzeller biz geldik
oğluşum doğdu 3820 gr , 51 cm kuzucum
o çok iyi çok şükür ama annesi hala gaz sancısıyla uğraşıyor
öpücükler gönderiyor oğlum size o tatlı dudaklarıyla 
şimdilik bu kadar
oyyy maşallah oğluşuna
bizde onu koklayarak öpüyoruz
kendine çok dikkat et..sıcak tutmaya çalış..gaz sancın azalır en azından..
güzel haberlerinin devamını bekliyoruz
biz oğluşumun ismine karar veremedik hala yaa... sizce Emirhan mı Burak mı?hangisi daha iyi?5 günüm kaldı isim bulamadık daha..
bence burak canımm..modası geçmeyecek olan bir isim
selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir bebişimi aldım ben kucağıma çok şükür 3400 51cm doğdu herşeyi normal çokşükür benim çok ağrılarım var malesef idare edicez artık herkese hayırlı doğumlar dilerim...
maşallahh bebişine
ağrılarında en kısa zaman da diner inş

aminnnn inş
slm kızlar nst sonucum iyi çıktı çarşamba sabah 7:30 ta hastanede olun 10 da sezeryana alıcam dedi genel anestezi allah hepimize yardım etsin
hayırlısı olsun canımm..
senden sonraki günde ben kavuşuyorum bebişime..
hayırlı haberler vermek nasip olur inş..
kızlar,
sabah 8de kalın ve mukozamsı bir sıvı geldi sarı ve yoğun kanlı değil zaten kontrol vardı dr.a gittik nişan gelmiş dedi ama bebiş kanala inmemiş sancılarda hafif ama regl ağrısı gibi sancım var hala pazartesi tekrar çağırdı...kilosu 3.600 arada çatı muayenemde yapıldı ön kemiğim dar 3600-3700fazlasını normal doğuramazsın dedi yani pazartesine kadar kızım doğmazsa bize de sezaryan yolları açıldı ...hiç korkmadım soğuk kanlıydım ama gerçek doğum sancısında ne olur bilmem ...sizce doğumum başladı mı normal doğmasını çok istiyorum
canım benim de nişanım geldi 37+0 da..bebişim kanala yerleşmiş ve sancılarım çıktı..
ben de sezeryen olucam..eğer bir engelin varsa boş boşuna riske atma..
ama normal yapabiliyorsan tabi ki dene derim..
ben perşembe sabahını bekliyorum..nişandan sonra doğumu her an bekle derler ama bilemiyorum :26:
hakkımızda hayırlısı olur inş
Kİmse yok mu???
Cok fenayimmmmm...geceden beri sancim var,gercek mi yalanci mi anlamadim hastaneyi aradim geciktirmeden gelin dedi,korkuyorum...
canım merak ettim seni ne durumdasın :26: :26: :26:
gelir gelmez yaz seni bekliyorum..