Hepinizi çok özledim bilginize hatunlar
Ben yokken inş. aniden doğuran olmamıştır...
Geçmişi henüz okumadın inş. boş bi anımda okuyacağım,, doğum anında hep sizleri düşündüm,,meğer ne kadar kuvvetli bir bağ olmuş aramızda
Dualarınız için hepinizden Allah razı olsun canlarım,,Rabbim inş. hepinize benim yaşadığım gibi kolay ve hayırlı bir doğum yaşatır...
Oğlumu karnımdan çıkardıkları an göğsümün tam ortasından inerken hepinize dua ettim,,çünkü hep duymuştum tam o an dua kapıları anneye açılırmış kızlar,,sizlerde hep diğer arkadaşlarımıza ve bebek isteyen tüm arkadaşlarımıza dualar ediniz...
Şimdi oğlumu emzirdim birzdan ben tıkınıcam
Daha sonra ilk fırsatta yine geleceğim sizleri çok özledim...Oğlum sürekli göğüste uyumaya başladı o yüzden pek bırakmıyor,,yerine yatırınca uyanıyor yapışık ikiz gibiyiz yani

Ama anne olmak çok güzelmiş,,sizlere tavsiyem o çıktığı anı ne olursa olsun görün o anı yaşayın,,bir de mümkünse kombine olun...Doğumunuzla alakalı aklınızda hiç ağrı acı eziyet dolu dakikalar kalmıyor..Bebeğinizin doğumunun her anının tadını çıkarın

Oğlumu ilk çıktığı anda yanıma getirdiklerinde öptükten sonra eşime ilk sözüm 2. yi ne zaman yapıyoruz oldu

Bu duyguyu hayatım boyunca defalarca yaşamak isterim bambaşka

Daha çok yazaıcam da şimdi benim Recep Paşam uyanıcak aç kalıcam

Birde mutlaka eşleriniz doğuma girsin,,inanın doğum anında ve sonrasında her an yanınızda olması bambaşka bir mutluluk,, inanın eşleriniz yanınızda oldukça başka hiç kimseye ihtiyacınız olmayacaktır...
Şimdi kahvaltımızı yapalım kızlar yine görüşürüz