Gozunaydin,kac cikti sancin,acilma var miydi,hemen aldilar mi canim sezeryana??
Sekerlik,luna82
Tum gecmisi okuyamadim kizlar merak etmissiniz sagolun:)
Kabus gibi bir geceydi,12 gibi yazmistim alt kismim agriyor diye,sonra sabaha kadar kasiklarimda kasilmalar oldu ama nasil bir sanci anlatamam,adet sancisi gibi yuz kati ama,boyle ishal olacak gibi siddetli hata once usuttum sandim,tum gece uyandim sanciyla 45 dk da bir.sabah 6:30 da belimde baslayinca aradim hastaneyi nobetcidr gelin bakalim hemen dedi,nst girdim sancilar duzenli degil geldiginde 40 larda cikti(40 buysa dedim kendime,aci esigim falan yokms onu anladim:))
Oglumun kalp atislari duzensiz cikti,dr serum verdi ac oldugun icin olabilir ama yine de birakamam dedi,aa bu arada en onemli nokta ebe geldi cok normal bir sekilde beni dogimhaneye cagirdi acilmaya bakalim dedi,2 cm cikti,evet acidi ama 3 ya da 4 saniye surdu, sonra nisanim geldi ebe iki gunu beklemez dedi bakalim

Serumdan sonra kalp atislari duzeldi kuzumun Rabbim e sukurler olsun,yarin sabah kendi dr ma muayeneye gidicem,nobetci dr soyledi...
Wc gittigimde hala kan geliyor biraz ama dr normaldedi muayeneden sonra olurmus,Allah im insallah sorun olmaz kendi dr uma gidince icim daha rahat edicek...
Opuyorum hepinizi kizlar,bu arada sabah buraya girdim hastaneye giderken bor tek ben varim,birden yalniz hissettim kendimi,cok alismisim hepinizie:))