• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Canım senin de oğlun olacakmış hem de. Ben de ilk kez anne olucam.:32::32: Çok ama çok farklı bir duyguymuş bu.:32::32: Hep derlerdi anne olunca anlayacaksın diye. Gerçekten öyle oldu. Daha kucağımıza almadan sevgisi kalbimize düştü:34::34: Sen nerede oturuyorsun canım?

pendik sultanbeyli de oturuyorum ben evet farklı valla onunla konuşurken bile ağlıyorum arada sanki ne varsa zırlıcak ama değişik bişey kimbilir görünce ne hale gelicem meraktan çıldırıyorum birde eşimin tepkisini merak ediyorum :) hamile olduğumu öğrendiğinde hay maşallah diyip durdu dili tutuldu sanki:D
sen nerde oturuyosun

Hanımlar maşallah yine önlenemeyen bir doğum patlaması yaşıyoruz :nazar::nazar::nazar::1:

Doğum yapacak arkadaşlara hayırlı doğumlar,,kontrolü olan arkadaşlarımızda inş. hayırlı haberlerle dönerler :nazar:

will canım sezaryen konusunda sana tavsiyem kombine,,yani hem epidural hem de spinal aynı anda, gerçekten çok memnun kalırsın

Bizimde bugün kontrolümüz vardı :21: önce oğlumuzu doktoruna götürdük, 5 günlük olduğunda 2. topuk kanı vardı onu verdik,, sonra 2. işitme testi vardı onu da yaptırdık çok şükür iyiyiz :nazar::nazar::nazar: sonra da benim kontrolüm vardı flasterim çıktı hamdolsun bende iyiyim :nazar::nazar::nazar:

Bizden haberler bu kadar,,şaka maka kızlar özlüyorum sizleri fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ama hepinizi çok öpüyoruz oğlumla :54:

Canım senin de oğlun olacakmış hem de. Ben de ilk kez anne olucam.:32::32: Çok ama çok farklı bir duyguymuş bu.:32::32: Hep derlerdi anne olunca anlayacaksın diye. Gerçekten öyle oldu. Daha kucağımıza almadan sevgisi kalbimize düştü:34::34: Sen nerede oturuyorsun canım?

pendik sultanbeyli de oturuyorum ben evet farklı valla onunla konuşurken bile ağlıyorum arada sanki ne varsa zırlıcak ama değişik bişey kimbilir görünce ne hale gelicem meraktan çıldırıyorum birde eşimin tepkisini merak ediyorum :) hamile olduğumu öğrendiğinde hay maşallah diyip durdu dili tutuldu sanki:D
sen nerde oturuyosun

Camoka, kim doğurdu ya?
Listede son iki gün için doğum gözükmüyor, bende kendi derdimden sürekli takip edemedim burayı.
Şu an arıyorum ama bulamıyorum doğum yapanları:(

Bu arada doğum tablosuna normal doğum bekleyenler için " her an gelebilir." yazmışsın. Çok hoşuma gitti:)

ooo canım nete bi geldim sandım ki bi ben doğurmadım:1:
gördüklrim : sevcanyk,oğluşum12,nergis67,redhasow,fushe, leyli
bunlar doğurdu :nazar::nazar::nazar:

evet canım normal doğum bu her an gelebilir:1::1::1:

Hastayı,yalnızım, kocamda aramıyor, çorba yapanım bile yok:2: annemi özledim:5: ilgi, şefkat ve şımartılamadıktan sonra böyle hamilelik mi olur:43: çok yalnız bir hamilelik geçiriyorum:43: turtdışındayım tamm ama herkesinde benim hamile olduğum dönem bir sorunu çıktı. Çok mu bencilim :42:

Canımmm çok geçmiş olsun.:54::54::54: Bazen öyle üstüste gelebiliyor. Can sıkıcı bir durum ama şöyle düşün az kaldı. Bebişini kucağına alınca yanlızlığın bitecek:34::34::34:

Hastayı,yalnızım, kocamda aramıyor, çorba yapanım bile yok:2: annemi özledim:5: ilgi, şefkat ve şımartılamadıktan sonra böyle hamilelik mi olur:43: çok yalnız bir hamilelik geçiriyorum:43: turtdışındayım tamm ama herkesinde benim hamile olduğum dönem bir sorunu çıktı. Çok mu bencilim :42:

Gecmis olsun canim uzulme yalniz olduguna herseyin hayirlisi
bej gecen hafta annemlere gittim evde yalniz kalmiyim diye babamla anlasamadim annem benimle ilgileniyo diye kiskandi resmen bende bugun geri dondum evime simdi kafam rahat sigara dumani yok dogumum cok yakin ama olsun insanin kendi evi gibi yok

Merhaba Arkadaslar
Bugun doktor kontrolumuz vardi. Bebegimiz iyi cok sukur suyu falan herseyi yerinde :nazar: kilosu 3580 gr olmus boyu da 51 cm :nazar: bakalim bu degerlere yakin mi cikacak dogumda.
Canimi sikan konuysa grip tarzi bir hastaligim var esimden bana gecti :50: burnum tikali bogazlarim agriyor butun hamileligim boyunca kapmadigim mikrobu doguma bir kac gun kala kaptim :50:
Doktorum hal boyle devam ederse dogum tarihini erteleyecegini soyledi bende gunleri sayiyorum dedim valla oksuruk olursa dikislerinden oksuremezsin dedi bu da zatureye cevirirmis ben ameliyatimi yaparim ama seninacindan iyi olmaz dedi :50: simdi pazar gunu konusucaz tekrar doktorumla duzelmediysem ameliyat gunu hic gelme bile buraya dedi insaallah duzelirim yaaa artik dogsun istiyorum kizim cok bunaldim :43:
Tabi hersey Allahtan kismetse 1 Ekimde dogurucam ya da erteleyecez :50:

çok geçmiş olsun canım
benim de iki gündür göğsümde bi hırıltı vardı dün anestezi uzmanı dinledi önemli bişey değil dedi
bakalım hayırlısı inşallah çabuk iyileşirsin
:nazar:

Merhaba Arkadaslar
Bugun doktor kontrolumuz vardi. Bebegimiz iyi cok sukur suyu falan herseyi yerinde :nazar: kilosu 3580 gr olmus boyu da 51 cm :nazar: bakalim bu degerlere yakin mi cikacak dogumda.
Canimi sikan konuysa grip tarzi bir hastaligim var esimden bana gecti :50: burnum tikali bogazlarim agriyor butun hamileligim boyunca kapmadigim mikrobu doguma bir kac gun kala kaptim :50:
Doktorum hal boyle devam ederse dogum tarihini erteleyecegini soyledi bende gunleri sayiyorum dedim valla oksuruk olursa dikislerinden oksuremezsin dedi bu da zatureye cevirirmis ben ameliyatimi yaparim ama seninacindan iyi olmaz dedi :50: simdi pazar gunu konusucaz tekrar doktorumla duzelmediysem ameliyat gunu hic gelme bile buraya dedi insaallah duzelirim yaaa artik dogsun istiyorum kizim cok bunaldim :43:

Ece kızımıza maşallaahhh :nazar::nazar::nazar:

Canım benim hakkında hayırlısı olsun...Bunda da bir hayır vardır,,sen iyi ol yeter ki balım,,bakarsın toparlarsın inş. Allahın izniyle...

sen nerde oturuyosun

Ankara yazacaksın diye bekledim:52: Ben Ankara'da oturuyorum canım. Eşler daha anlamıyorlar bence; kucaklarına alınca anlayacaklar ne olduğunu. 9 ay boyunca bizimleydiler; hareketlerini hissetmeye başladığımızdan beri her an varlıklarını hatırlattılar bize. eşlerimiz sadece ellerini karnımıza koyunca hissettiler onları. Beni doğum hüzünlendiriyor aslında; ayrılık gibi geliyor çünkü. uyurken bile hareketlerini hissediyoruz şimdi; doğunca öyle olmayacak. Gözümüzle göreceğiz bu sefer:32::32::32::32::32:

camoka bende senii gördüm bebeğemmm :32: hamsiyemm nasıll sen nasılsın :16:

:16:canım çok şükür iyiyiz sadece akşamları yatış pozisyonu aldığımda hareket edince aşağıda baya ağrı hissediyorum

temizlikle uğraşıyorum annem de geldi

son hazırlıklar işte zaman çabucak geçsin istiyorum :16:

sen nasılsın recebimiz nasıl üzmüyo de mi annesini yerim ben onun tosuncuk yanaklarını:16::16::16:

yarın sadece azraa mı doğuruyo

tabi sürpriz olmazsa:1::1:

hayırlısı bi bebişimiz daha oluyo artık bu sayfalarda hamişten çok anniş görücezzz:46::46::46:

Merhaba Arkadaslar

Maşallah Ece kıza:nazar::nazar:
Pis eşler:33::33: Ben de eşimden grip kaptım. İnşaallah öksürük olmaz. Beni geçen akşam çok zorladı öksürük.
Bol bol nane limon iç. Bir de öksürük olmadan balın içine zencefil karıştırıp ye tatlım:34::34::34::34:

:16:canım çok şükür iyiyiz sadece akşamları yatış pozisyonu aldığımda hareket edince aşağıda baya ağrı hissediyorum

temizlikle uğraşıyorum annem de geldi

son hazırlıklar işte zaman çabucak geçsin istiyorum :16:

sen nasılsın recebimiz nasıl üzmüyo de mi annesini yerim ben onun tosuncuk yanaklarını:16::16::16:

ohh gözün aydı tatlım anneciğine kavuştun :48:

iyiyiz canım Allahıma çok şükür :nazar::16: Recep Paşamızda bol bol pırt atıyor bize :nazar::1:

Ankara yazacaksın diye bekledim:52: Ben Ankara'da oturuyorum canım. Eşler daha anlamıyorlar bence; kucaklarına alınca anlayacaklar ne olduğunu. 9 ay boyunca bizimleydiler; hareketlerini hissetmeye başladığımızdan beri her an varlıklarını hatırlattılar bize. eşlerimiz sadece ellerini karnımıza koyunca hissettiler onları. Beni doğum hüzünlendiriyor aslında; ayrılık gibi geliyor çünkü. uyurken bile hareketlerini hissediyoruz şimdi; doğunca öyle olmayacak. Gözümüzle göreceğiz bu sefer:32::32::32::32::32:

uzakmışız baya :) evet anca ellerini koysunlar göbüşlerimizi öpsünler zaten ne kadar cefasını biz çeksek de sefasını da biz çekiyoruz valla ben hüzünleniyorum desem yalan onu canlı canlı koklamak varken izlemek varken hamilelik bana pek cazip gelmiyor çünkü çok sıkıldım ya eski enerjimi fiziğimi geri istiyorum :) valla hele bi doğsun oğluşumla gezip durucam babasına gıcık oldukça ona dert yanıcam:D zaten şimdiden onunla konuşuyorum şikayet ediyorum bile :))

Merhaba Arkadaslar

geçmiş olsun :( inş iyileşirsin en kısa zamanda benimde astımım var iki gündür ciğerlerimfırlıyor gibi öksürüp duruyorum :( demek dikişlerdesorun oluyo şimdi bende tedirgin oldum ya senin gene grip er geç geçer benim öksürük kış boyu kendini tekrar ediyo ben ne yapacam ya:(((

ooo canım nete bi geldim sandım ki bi ben doğurmadım:1:
gördüklrim : sevcanyk,oğluşum12,nergis67,redhasow,fushe, leyli
bunlar doğurdu :nazar::nazar::nazar:

evet canım normal doğum bu her an gelebilir:1::1::1:
Şoklardayım şu anda.
Hakkımızda hayırlısı olsun.

ohh gözün aydı tatlım anneciğine kavuştun :48:

iyiyiz canım Allahıma çok şükür :nazar::16: Recep Paşamızda bol bol pırt atıyor bize :nazar::1:
Asude, iyi olmanıza sevindim arkadaşım.

Ya dışarıdaki veletler bebek odama toprak topları atmışlar.
Şok geçirdim gidince, offf.
Hangisi yaptığını bilsemde gidip kulağını çeksem. Annecim daha bir saat önce süpürmüştü. Allah'tan yeni gelen mobilyalara denk gelmemiş.

slmm kızlar ben bıkaç gundur sunu farkettım sankı az az suyum gelmeye basladı ıslaklık hıssedıp duruyorum su gıbı persembe gelsın hemen

bu arada yarın buyukk bun eşime kavuşuyorum :))))

Back
X