2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

Masumiyet

Ece'nin Annesi
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
4.228
524
363
Allah Sağlıkla Güzel Günlerde Giymelerini Nasip Etsin Arkadaşlar

Topiğimiz Hayırlı Uğurlu Olsun

Aminnn. Ben de ilk ciciş fotosu ekleyen anne olmanın heyecanını yaşayayım bari Allah oğluma giymeyi de nasip etsin inş.

Son düzenleme:
Bunlar da almayı istediklerim. Tabii indirime girince. Çok tulumu oldu biliyorum ama ben bunların farklı farklı aylarını aldım. 3 ay 6 ay 9 ay gibi.

Son düzenleme:
Cok tatlilar hele filliler cok sirin. İnsallah saglikla gule gule giyer bebisin

yuppi ciller topiğimiz açılmış yarın cicilerimizle burdayız inşallahhhh

Son düzenleme:

Yaaaa çok güzeller... İnaşllah paşamızın üstünde de göreceğiz bunları... Peki nereden aldın canım?? Benim de erkek

Mavibattaniye yukarıdakileri Kanz'dan aldım. Alttaki arabalıyı Mothercare'den. Almak istediklerim de mothercare canım. Ama indirimi takip etmek gerek; yoksa baya bir pahalı oluyorlar

Mavibattaniye yukarıdakileri Kanz'dan aldım. Alttaki arabalıyı Mothercare'den. Almak istediklerim de mothercare canım. Ama indirimi takip etmek gerek; yoksa baya bir pahalı oluyorlar

Sağol canım ozaman ben oraları da takibe başlıyorum. Normalde bayağı pahalı yerler. Normal fiyatlarıyla alamam zati Ama indirimden kaparım

ayyyyyyy kızlar süper bunlar yaaaa
benim favori markalarımdan almışsınız
ben de alışverişimi oralardan yapmayı düşünüyorum
mothercare, carters, calvin klein, chicco..
çok çok güzel..
Rabbim sağlıkla paşalarınıza giymeyi nasip etsin..
benm kızım oluck sanırım pembişler olucak bol bol
cinsiyet tam belli olunca almaya başlıcam o zaman eklerim

kızların cicilerine bayılıyorum ben ya, pembeler morlar falan, kız anaları ekleyin de gözümüz şenlensin! Eşimle bebek mağazasında yine kız kıyafetlerini elime alınca hayırdır dedi, bakarsın bundan sonraki de kız olur dedim gülerek, eşim de bundan sonrası artık torun olur hiç heveslenme dedi? 2008'de evlendik, bütün anılarımız ben hamileyken yahut sen yine hamileyken diye başlıyor

ayyyy çok komik yaaaaa

Psci ne güzel kızın olacakmış ya. Kız bebeklerini kıyafetleri öyle güzel ki ben bakmaya devam ediyorum. Felisimfelis aynen bende gidip kız bebeklerine bakıp bakıp erkek kıyafetlerinin sınırlılığına deliriyorum. Bunlar bulabildiğim farklı şeylerden ama yine rengi değişmiyor; mavi ve tonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…