2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

kızlar hayırlı olsun topıgımız benım bebıs ekım sonu oldugu ıcın daha cınsıyetı bellı deıl belkı yarın ogrenebılırız kontrolde ama erkek olursa abısının bı suru kıyafetı var zaten hatta hıc gıyılmemıs bıel cok fazla bıkac bısey alırım o kadar ama egerkı kız olursaaaa hemen pembişlere başlarımAllahım saglıklı hayrılısını versın

ben daha hiç bir şey almadım zaten kızımdan tecrübeliyim fazlada bir şey almam sadece battaniyemiz var ortada onuda babanemiz aldı sizde fazla almayın zaten cok getırıyorlar mevlutte falan daha eskımdeden bebişler büyüyo hemen

Ben de oğlumun cicişlerini koymak istiyorum ama foto. makinem virüslüymüş. Eşim bilgisayara bağlattırmıyor doğal olarak :S Bekliyorum o temizleyecek makineyi sonra ben cicileri koyacağım...

ayy çok güzel cicişler alınmış bende alıcam yakında güzel günlerde giysinler inşallahhh

Son düzenleme:
cicileriniz pekte guzelmis kizlar bende hamieligim baya bi ilerleyince almayi dusunuyorum. kiyafetleri boy boy alicam cunku cabuk buyuyorlar minisler.

Bugün dr.dan eve gelirken bu cicişleri aldım.. Oğluma aldığım diğer şeyleri koyamıyorum çünkü hala foto. mak. virüzlü

Eklentiler

• $L_20121-2Y3198Z1-713_A.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 137
  • $L_20121-2Y3198Z1-713_Z.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 123
şuan için sadece bir penye bataniyemiz var teyzoşlar

Eklentiler

• $CIMG2094.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 128
Battaniyeyi önceden almıştım.Aslına bakarsanız bir sürü eşyası oldu oğlumun ama hepsi babannesinde,gördükçe alıyor sağolsun ve de örüyor

ya bunlar süper şeylerr yaaa eskiden hep kızların kıyafetleri güzel olurdu artık erkeklerede cokgüzel ciciler yapıyolar bende bunlardan alıcam ogluşuma yaaa

Yelek ilk denemem yeni öğrendim yapmasını, battaniyede hoşuma gitti, öyle ördüm işte

hastane çıkışımız bornoz takımımız gezme uyku tulumumuz karışık giysilerimiz

6.ayı beklicem dedim ama dayanamıyorum alıyorum.beğendiniz mi teyzeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…