2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

Tüm bebişler iyi günlerinde sağlıkla eskitsinler :) ben oğluşuma bişey almadım daha altıncı ayını bekliyorum ama anneannemiz çok meraklı :) haftasonu gittiğimde fotolarını çekip koyarım :)

bizimde bir sürü cicimiz oldu ama çekip koymaya fırsat bulamıyorum..
makina da eşimin bir arkadaşında bugün yarın getirir..
ben cicilerimizi tamamlamak üzereyim daha sonrasında da büyük parçalara başlıcam..

oo edacım sen hızlısın bende pek alamadım ama bilerek bekledim 6 aylık fln oliyim diye ama odası falan yapılıyo arabası puseti içinde fikir aldım bi almak kaldı Allah mutlu mesut kullanmalarını nasip etsin

Kızlar C&A Bakırköy şubesi 23 Mayısta taşınıyormuş, çocuk ve bebek ürünleri 3tl'den başlıyor, 11 parçaya 49tl ödedim geldim, üstelik içinde mont da tulum da var. Bir bakın bence. Kızıma da aldım ama oğluşa aldıklarımı ekleyeyim içinden.

hepsi birbirinden şeker kızlar rabbim sağlıkla huzurla giymelerini nasip etsin benden daha yok bişey önümüzdeki aylarda inşallah

kızlar ben henüz alışverişe başlamadım..
bunlar kızıma dr dan sonra aldıgım ilk şeyler
lcw den tayt ve tshirt
çok sevdim

hepsi birbirinden şeker kızlar rabbim sağlıkla huzurla giymelerini nasip etsin benden daha yok bişey önümüzdeki aylarda inşallah

tatlım benim de ahdım vardı 6 aydan önce almıycam diye, ama bu fiyata bulunca dayanamadım, kızıma da 1-2 sene sonra giymesi için bir sürü penye aldım 3tl.den. Pazarlardan ucuz yahu, üstelik biocotton dedikleri organik gibi birşey!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…