2012 Ekim Annleri Kaçıncı Haftada Kaç Kilo Aldınız?

Son kontrolümde 20+4 2 kilo almışım çok mutlu oldum zira zaten kilolu bi hamişim Doktorum da bunun çok iyi olduğunu söyledi :)

57 ile basladım
22 hafta da 5 kilo aldım
suan 62yim 70 ile tamamlayabilsem cok sevinicem

ilk hamile kaldığım ay 52 kiloydum

bulantılar ve çıkarmalar yüzünden 48 e düştüm

12. hafta 50 olmuştum

18. hafta 51 olmuşum .....

hala 52 ye çıkamadım

18 haftada 1,5 kilo aldım..
hepimiz az almışız
ama ben zaten çok kilolu başladım
az almam lazım..

60 ile hamile kaldım suanda 21. haftanın içindeyim 61 kiloyum . daha bir kilo aldım ilk zamanlar cok kilo vermiştim anca hamile kaldıgım kiloya ulaştım ogluşumda 400 gr oldu

20 haftada 2 kilo almıştım.ama sanırım bu hafta 1 kilo daha eklendi üzerine kilolu hamile kaldım zaten.artık kendime dur demem lazım çok acıkıyorum ve ne bulursam yiyorum

20 haftada 2 kilo almıştım.ama sanırım bu hafta 1 kilo daha eklendi üzerine kilolu hamile kaldım zaten.artık kendime dur demem lazım çok acıkıyorum ve ne bulursam yiyorum

ben de kilolu hamile kaldım..
sen kaçla başladın?
bu ara iştahım çok açık.. korkuyorum yaaa

felis sen çok zayıf başlamışsın hızlı alman normal
kilolular az alıyo başlarda

ilk hamileliğimde 8 kiloyla bitirdim ama bunda aynısı olmayacak sanırım 17+4 te gittiğimde 4 kilo aldığımı söyledi doktorum ve frene basalım dedi zaten zayıfım 58kilo ile hamile kaldım frene basamıyorum çünkü çok sık acıkıyorum(

ilk hamileliğimde 8 kiloyla bitirdim ama bunda aynısı olmayacak sanırım 17+4 te gittiğimde 4 kilo aldığımı söyledi doktorum ve frene basalım dedi zaten zayıfım 58kilo ile hamile kaldım frene basamıyorum çünkü çok sık acıkıyorum(

ben de kilolu hamile kaldım..
sen kaçla başladın?
bu ara iştahım çok açık.. korkuyorum yaaa

felis sen çok zayıf başlamışsın hızlı alman normal
kilolular az alıyo başlarda

ben 77 ile başladım maalesefilk haftalar iştahsızdım ne güzel.şimdi maşallahım var ilk hamileliğimde de ilk 20 hafta sadece 1 kilo almıştım.ama son 20 hafta 13-14 falan almıştım.şimdi bu gidişle 90ları görcem galiba...

ben 74 kilo ile hamile kaldım . 68 e düşütm hatta 67.7 oldum en son bugün tartıldım 74 kiloyum ama akşamları 75 küsüratlı çıkıyorum sürekli sabah tuvaletten sonra aç karnına pijamalarla tartılırım .akşamki kilo yanıltıcı oluyor.. daha almamışım doktorun deyimine göre.. ama son 4 kilo çokk hızlı aldım.hamilelik kiloma yeni ulaşmış olsam da 4 kiloyu hızlı almam ilerisi için korkutuyor beni

ben 60 kiloyla hamile kaldım ilk üç ay 58e düştüm şimdi 20+3üm 64 kiloyum ama aşırı iştahlıyım. 70-72yle tamamlasam yeter ama 80i görürüm gibi geliyor. yürüyüşe başladım 1-2 haftaya yüzmeye de başlıcam inşallah bundan sonra kendimi frenlerim

evet son 20 hafta beni de korkutuyo yaa
herkesten duyuyorum ilk haftalar hiç almadık sonra birden arttı diye
ben de 72 ile başladım 75 oldum 19 haftada..
Allah sonumuzu hayır etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…