2012 Ekim Annleri Kaçıncı Haftada Kaç Kilo Aldınız?

bazılarına maşallah 52 53 54 olanlar var benim hayalim hamile olmadan önce öle olabilmekti malesef 62 ile hamile kaldım 26.haftada 69 um : (

Hmmm, sen biraz hızlı gitmişsin dostum. Benim çok kilo almamamın sebebi hazırlıklı hamile kalmaktı, öncesinde spor yapıyordum, dolayısıyla metobolizmam hızlı başladım hamileliğime. E tabi yediklerime de dikkat ediyorum, hamur işi tatlı filan abartmıyorum. ama bazılarına da ne yeseler yarıyor biliyorum biraz da yapı meselesi sanırım. Benim hala hamileliğim dışardan pek anlaşılmıyor. Biraz daha dikkat etsen, yürüyüş filan yapsan iyi olur ama dert etme çok da, doğumdan sonra vereceksin ister istemez zaten

bazılarına maşallah 52 53 54 olanlar var benim hayalim hamile olmadan önce öle olabilmekti malesef 62 ile hamile kaldım 26.haftada 69 um : (

sen yine iyisin ben 63le hamile kaldim suan 24.haftamdayim 71 oldum, cok bisey de yemiyorum hic hamile kaprislerim yok gozum donmuyo hicbisey icin ama cok hizli aliyorum sizce bu su tutmasi falanmidir ellerim sismti iyice yuzuklerim olmuyo

sen yine iyisin ben 63le hamile kaldim suan 24.haftamdayim 71 oldum, cok bisey de yemiyorum hic hamile kaprislerim yok gozum donmuyo hicbisey icin ama cok hizli aliyorum sizce bu su tutmasi falanmidir ellerim sismti iyice yuzuklerim olmuyo

bencede su tutması olabilir, bende fazla yemiyorum aslında hatta günlük yaşantımdan daha az yiyorum çünkü azıcık fazla yesem rahatsız oluyorum baskı varmış gibi geliyo, yinede yediklerimizin ne olduğu da önemli tabi :)ben dondurma meyve falan baya yiyorum yemek yemesemde.

siz yine iyisiniz ben 69,5 ile hamile kaldım şimdi 75,5 oldum.. ilk zamanlar baya bi diikkat ediodum şimdi aldım başımı gidiorum =)

En tombiginiz benim galiba 70 kilitlendi bebek tedavisi sonucu 75 kg ile hamile kaldım.simdi tam 24 hafta ve 80 kilosum.90 falan olmam inşallah :44:

ben haftasonu doktordaydım, o kadar laf ettiki kiloma, 25.haftadayım ben yaklaşık 9 aldım, sen şimdiye kadar 2 alsan yeterdi, ilerde doğum yapınca doğum ne zamana diye sorarlar, demekki fazla kaçırıyosun dikkat et diye.. çok taktım valla, öyle iğrenç beslensem anlıcam da hep düzgün şeyler yemeye çalışıyorum yine de böyle diyo üzülüyorum sizin doktorlarınız da size söyleniyormu?

28. haftadayım tam 16kg aldım, hiç de krizlere girip moralimi bozamayacağım. Tansiyonum, şekerim, suyum, hareketlerim, bebişin gelişimi çok iyi maşallah, ödem bile yok! Zaten doğumdan sonra 6 aya kalmadan gidiyor bütün kilolar, hele ki bebek yürümeye başlayınca zaten daha da aşağıya düşüyorsun. Eğer fazla kilo alımından kaynaklanan bir rahatsızlığınız yoksa ya da ne bileyim zaten aşırı kiloyla hamile kalmadıysanız moral bozmaya gerek yok bence, baklava börekle besleniyor değilim ben de ama, oluyor işte ne yapalım.

63le hamile kalmıştım boyum 173 aslında fazla kilom yoktu ama işte balık etliydim yine de şimdi 72 oldum :/ benim de tansiyon yok neyseki şekeri de dün verdim bugün sonucunu alcam eğer o da normalse dediğin gibi takmıcam ben de.. sen kaç kiloyla kalmıştın?

51kg.ile hamile kaldım ben, boyum yaklaşık 1.60m.

merhaba kızlar bende ekim annesiyim Rabbimin izni ile inşş tam benlik bir konu olmuş :))

55 ile hamile kaldım 27. haftamdayım en son 66 idim yani 11 kg doktorum banada çok dedi ama ne yapım alıyorum eskiden hiç kılo almayan bır bunyem vardı sımdı bayagı değişti

ayyy sormaa bendee cok kıloo aldım 52 ıle hamıle kaldım ısmdı 65,5 aksama dogru 66 buluyorum

ben 26. haftada toplamda 11 kilo almisim cok geliyo bana ya ama kendimi tutamiyorm surekli acikiyorm

sende bendensin valla :))

eskiden inan bu kadar yemezdim bide sigaranın etkiside büyük bende bıraktım bırakalı iştahım açıldı tutabilene aşk olsun bu boğazı

katılıyorum. ben de tam 15 kilo aldım ama sigarayı bırakmanın etkisi çok büyük maalesef..

evet cnm sigara içmeseydim ve hamile kalsaydım bu kadar kılo alırmıydım bılmıyorum ama neyse gerçekten bebeğim sağlıklı olsun ama bende bıraz daha az kılo alayımmm :116::116::116:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…