ilk hamile kaldığım ay 52 kiloydum
bulantılar ve çıkarmalar yüzünden 48 e düştüm
12. hafta 50 olmuştum
18. hafta 51 olmuşum .....
hala 52 ye çıkamadım
Çok sinir bozucusunuz kızlaaaaaaaar yaŞaka bir yana kocaman birer maaşallah ikinize de Ben ipin ucunu fena kaçırdım. Tatile çıkmadan önce 13kg almıştım 25. hafta başında, şimdi annemin 2 haftalık besi kampından sonra ne halde olduğuma bakamıyorum bile. 51kg ile başlamıştım ama doğuma 75le girecem bu hızla gidersem. Tansiyonum aşırı düştüğü için sadece serinlikte dışarı çıkabiliyorum. Zaten serinlikte çıksak da fazla yürüyemiyorum. İlk hamileliğim süper geçmişti oysa ki, aynı yaz 2 tatile çıkmıştık. Şimdi ise hem tek tatile çıktım ondan da 1 hafta erken döndüm.
bazılarına maşallah 52 53 54 olanlar var benim hayalim hamile olmadan önce öle olabilmekti malesef 62 ile hamile kaldım 26.haftada 69 um : (
sen yine iyisin ben 63le hamile kaldim suan 24.haftamdayim 71 oldum, cok bisey de yemiyorum hic hamile kaprislerim yok gozum donmuyo hicbisey icin ama cok hizli aliyorum sizce bu su tutmasi falanmidirellerim sismti iyice yuzuklerim olmuyo
bazılarına maşallah 52 53 54 olanlar var benim hayalim hamile olmadan önce öle olabilmekti malesef 62 ile hamile kaldım 26.haftada 69 um : (
ben haftasonu doktordaydım, o kadar laf ettiki kiloma, 25.haftadayım ben yaklaşık 9 aldım, sen şimdiye kadar 2 alsan yeterdi, ilerde doğum yapınca doğum ne zamana diye sorarlar, demekki fazla kaçırıyosun dikkat et diye.. çok taktım valla, öyle iğrenç beslensem anlıcam da hep düzgün şeyler yemeye çalışıyorum yine de böyle diyo üzülüyorumsizin doktorlarınız da size söyleniyormu?
28. haftadayım tam 16kg aldım, hiç de krizlere girip moralimi bozamayacağım. Tansiyonum, şekerim, suyum, hareketlerim, bebişin gelişimi çok iyi maşallah, ödem bile yok! Zaten doğumdan sonra 6 aya kalmadan gidiyor bütün kilolar, hele ki bebek yürümeye başlayınca zaten daha da aşağıya düşüyorsun. Eğer fazla kilo alımından kaynaklanan bir rahatsızlığınız yoksa ya da ne bileyim zaten aşırı kiloyla hamile kalmadıysanız moral bozmaya gerek yok bence, baklava börekle besleniyor değilim ben de ama, oluyor işte ne yapalım.
63le hamile kalmıştım boyum 173 aslında fazla kilom yoktu ama işte balık etliydim yine de şimdi 72 oldum :/ benim de tansiyon yok neyseki şekeri de dün verdim bugün sonucunu alcam eğer o da normalse dediğin gibi takmıcam ben de.. sen kaç kiloyla kalmıştın?
28. haftadayım tam 16kg aldım, hiç de krizlere girip moralimi bozamayacağım. Tansiyonum, şekerim, suyum, hareketlerim, bebişin gelişimi çok iyi maşallah, ödem bile yok! Zaten doğumdan sonra 6 aya kalmadan gidiyor bütün kilolar, hele ki bebek yürümeye başlayınca zaten daha da aşağıya düşüyorsun. Eğer fazla kilo alımından kaynaklanan bir rahatsızlığınız yoksa ya da ne bileyim zaten aşırı kiloyla hamile kalmadıysanız moral bozmaya gerek yok bence, baklava börekle besleniyor değilim ben de ama, oluyor işte ne yapalım.
ben 26. haftada toplamda 11 kilo almisim cok geliyo bana ya ama kendimi tutamiyorm surekli acikiyorm
sende bendensin valla :))
eskiden inan bu kadar yemezdim bide sigaranın etkiside büyük bende bıraktım bırakalı iştahım açıldı tutabilene aşk olsun bu boğazı
katılıyorum. ben de tam 15 kilo aldım ama sigarayı bırakmanın etkisi çok büyük maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?