2012 Ekim Annleri Kaçıncı Haftada Kaç Kilo Aldınız?

24 haftanın içindeyim 9 kilo aldım (doktorum 5 kilo hakkımın kaldığını söyledi

Tutun kızlar boğazınızı, sonra vermek çok zor olur. Yemek aralarında acıktıkça bol bol meyve sebze, ceviz, badem,fındık(kavrulmamış), süt filan tüketin. Hamurişi tatlı filanı "aşermekten delirmedikçe" tüketmeyin :) Bu beden bize lazım, ayrıca bol bol su için ben 3 lt. içiyorum mutlaka...

Son düzenleme:
56 ile hamile kaldım şu an 25. haftamdayım 62,8... Toplamda 6,8 gr almışım her aya 1 kg :)

bende 67 ile hamile kaldım bugün itibariyle 75 olmuş bulunuyrum hayırlı uğurlu olsun yürüyüşte yapamıyorum kasıklarım çok ağrıyo sonra sonumu düşünemiyorum

50 kilo ile hamile kaldım, 25. haftamdayım 54 kiloyum...

55 ile hamile kaldım 25. haftamda 60 kiloyum tam tamına 5 kilo
yiyin gari

Çok sinir bozucusunuz kızlaaaaaaaar ya Şaka bir yana kocaman birer maaşallah ikinize de Ben ipin ucunu fena kaçırdım. Tatile çıkmadan önce 13kg almıştım 25. hafta başında, şimdi annemin 2 haftalık besi kampından sonra ne halde olduğuma bakamıyorum bile. 51kg ile başlamıştım ama doğuma 75le girecem bu hızla gidersem. Tansiyonum aşırı düştüğü için sadece serinlikte dışarı çıkabiliyorum. Zaten serinlikte çıksak da fazla yürüyemiyorum. İlk hamileliğim süper geçmişti oysa ki, aynı yaz 2 tatile çıkmıştık. Şimdi ise hem tek tatile çıktım ondan da 1 hafta erken döndüm.

merhaba kızlar ben 27+5 teyım.şuana kadar 3 kilo aldım.ama zaten kılolu hamile kaldım.Ama canım ne ıstıyorsa yedım hep.hıcbırşeyden kısmadım,bakalım sonunda tplam kac kılo almış olucam?

53 ile hamile kaldım kafadan 2 kilo aldım zaten. 4.ayın sonuna doğru kilo artmaya başladı şu an 61 im. 26. haftamdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…