- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi kuzularinannesi
-
Çok iyi oldu burası canım teşekkürler hayırlı olsun hepimize.Bebe bisküvisini yaparsanız sonucu paylaşın deneriz.Bende elma elma+havuç suyu veriyorum vede yoğurt şimdilik bu kadar.Hafta sonu hipp elma armut püresi aldık bakalım beğenecekmi:) yemeğe başladılar daha bir tatlı oldular.Bazen ne düşünüyorum biliyormusunuz küçükken evcilik oynardık ya bebeklerimize birşeyler yedirirdik güya:)) birde o zaman altınıdi ıslatan süt içen bebekler vardı çok özenirdim.Şimdi canlı canlı bakıyoruz minik kuzularımıza Allaha hamd olsun
bebe bisküvisini inşallah bu pazar denicem ben
çok şirin oluyolar yerken di migeçen gün püre yedirirken 2 kere hapşurdu oğlum her yanımız püre
beraber çok güldük
Evet çok şirin oluyorlar gerçektende.Meyva sularını nasıl veriyorsun kaşıklamı?Benim oğlum biberona alışkın olduğu için o şekilde veriyorum.Meyva suları için farklı biberonlar varmı acaba? birkaç delikli falan var gördüm ama kullanabilirmi emin değilim almadım.Püreyi blendırdanmı geçiriyorsun?
öncelikle yeni başlık hayırlı olsun....
biz sebze çorbasına bugün geçtik elma armut havuş hepsnin suyu ve püresini hallettik hatta karıştırdık bile bugün sebze çorbası yaptım birkaç kaşık verdim çünkü pazar günkü denememizde hepsini kusmuştu yedi sorun çıkarmadı ben bir şey sormak istiyorum sebze çorbası bayağı uzun sürüyor buzlukta saklanabilir mi bilginiz var mı 8-10 gün olabilirmiş diye okumuştum o kadar bekletmesemde 2 gün en az beklese zaten günde bir öğün vereceğim oda birkaç kaşık....
Eceye gecen hafta yaptıgım sebzesı.havuc patates,yer elması,pirinç ve1 parca kusbası et.hepsını 1,5 sıse hayat su ıle haslıyorum blenderdan gecırıyorum ve ıcıne sızma zeytınyag katıp yedırıyorum.
meyve olarakta 1 kıvı 1 elma 1 armut hepsını robottan gecırıyorum hazır yarısını kızım yıyor yarısını ben
et için erken değil mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?