- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #2.121
bende aksam gordum ılgınc ne gorursem duyarsam paylasıyorum canım..canım inanki kaç gündür böyle patik ayakkabı falan bakıyorum bu şekilde olanlar vardı ama hep büyüklere göreydi çok güzellermiş sağol paylaşımın için.Ben kereme örüyorum çok güzel oldu kısa patikler olmuyor ayaklarını birbirine vurup çıkarıyor
tuğçecim senin baktığın mama sandalyesinde hem tekerlek hemde ayaklarını basmak için basamak var mı?
allah analı babalı saglıklı bır sekılde buyutmek nasıp etsın..arkadasına ıı dıleklerımı ılet canımmmçok sağolun kızlar, çok şükür doğmuş bebiş
kraft'ın mama sandalyesi var bizde
tekerlekli olması çok işimize yarıyor bizim balkona mutfağa çekiveriyorum. hatta ütü yaparken salona bile taşıyorum
ayaklarını basması için basamağı da var tabi ayaklar oraya ne zaman yetişir bilmem :)
kız madem var boyle bısey bırde oglunun hosuna gıtmıs neden paylasmıyosunnçok zor canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki. ilk işe başladığımda ağlıyordum
insanın içi gidiyor yetemiyorum bebeğime iyi anne değilim diye düşünüyor di mi?
bakıcımız 1-2 kere banyo yaptırdı doruk'a o kadar üzülmüştüm ki işyerinde oturdum ağladım. sonra konuştum banyosunu, çamaşırını, ütüsünü ben hallederim lütfen yapma diye. en azından oğlum için bişeyler yapabiliyomuşum gibi geliyor böylece.
alışçaz, bebişler de alışçak. keşke başka çaremiz olsa
çıngıraklı patiklerimiz var bizimde bayılıyoruz onlaraayaklarını birbirine vuruyor ses çıkartıyo oğlum çok hoşuna gidiyo
6 ayı doldurduk biz ama daha kahvaltı vermedim ben
geçen hafta yoğurt ve elma vermiştim. bu hafta sebze çorbası (patates, havuç, brokoli) veriyorum
haftaya da ıspanak ve balkabağı vermeyi düşünüyorum patatesle beraber
hafta hafta yeni lezzetlere alışalım, kahvaltı için biraz daha beklicem
geçmiş olsun canım benim anne oğul ikinize de
merak ettik sizi
neyse canım gecmıs olsun valla gelmeyı dusunuyordum o yuzden sordum nerde oturuyosun dıyesukurler olsun allah acılarını gostermesın bende ece yılbasından sonra yattıgınde 4 gun hıc uyumadım aglamaktan perısan oldum vala..anlıyorum senı..nerede oturuyordun canım sen???
amin amin.Allah kimseye yaşatmasın.yani insan onu öle görünce mafoluo ama atlattık cok şükür.kartalda oturuorum canım ben ya
gecmıs olsun canımm ya amelıyat olsan da e azından 6 ay emzırdın boyle dusun zaten en gec 1 aya neredeyse hıc sut ıcmıycek..ben eceye gunde 2 veya 3 defa verıyorum sut..o yuzde hıc dert etme guzelımmHayırlı cumalar kızlar..yaklaşık 2 ay önce başlayan herzaman olmamakla beraber ara ara karnımdan belime vuran bir ağrı vardı..bi saplanıyodu 10-15dk nefesimi kesiyordu..sonra kesiliyodu.her defasında üşütüyorum falan diye geçiştirdik.en son geçen hafta gece yarısı oldu sabah 4e kadar uyutmadı ağrı..evin içinde dolandım durdum..en sonunda bulantı ve istifraa ettim..öyle rahatlattı ve ağrım kesildi..Eşim ısrarlar doktora gidelim desede ben yine üşütmeye bağladım..3 gün önce tekrar vurdu ağrıı gece..o kadar şiddetlive kötü kii ağlamaya başladım..eşim hemen acile gidiyoruz diye aldı götürdü beni..tabi emzirdiğim için ağrı kesici vs.. vermediler..idrar,kan tahlillerim temiz çıktı.ürolojiye yönlendirdiler..herneyse 3 gündür hastanelerdeyiz..ve sonuç Safrakesemde 2 tane taş varmış...Doktor amelyat dedi..İnsan sadece bebeğini düşünüyor..çok şükür beterin beteri var tabiki ama bi karın ağrısıyla gidip amelyat lafını duymak hayli moralimi bozdu... nasıl süt vercem kızım ne yapcak nasıl olcak...?!1 ay sonrada iznim bitiyor..kafam çok karışık yani..aciliyeti yok şuan ama ağrılar sıklaşırsa dayanılcak gibi durmuyor.