2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

bende aksam gordum ılgınc ne gorursem duyarsam paylasıyorum canım..
tuğçecim senin baktığın mama sandalyesinde hem tekerlek hemde ayaklarını basmak için basamak var mı?

allah analı babalı saglıklı bır sekılde buyutmek nasıp etsın..arkadasına ıı dıleklerımı ılet canımmm
kız madem var boyle bısey bırde oglunun hosuna gıtmıs neden paylasmıyosunn

canm ayni odada yatiyoruz. yatagi benim odamda gece cok uyaniyo. uykumuz biraz duzene girsin ayirmayi dusunuorum. oglum 4030gr dogdu. 3800 du eve geldgmzde sonra ay ay soyle 4800 5800 6800 7800 8600 cok istikrarliydi :)) bes ayligiz biz.

sanada hayrli cumalr kubra. cok gecmis olsun. benimde en cok kortugum sey bu. ama artik daha rahatim. cok sukur alti ay anne sadece anne sutu vermis olucaz allahin izniyle. once sen iyi olmalisinki kizinda ii olsun.

canim gecms olsun. endiselenme bebekken olan egzamalarin geneli geciyo. benim oglumdada var bir aylikken basladi. bizede baslangic dedi. sabun yok dedi. bitkisel sampuan losyon ve yag verdi. her banyoda sampuan kullnma dedi. bi duru suyla bi sampuanla.hep nemli tutmalisin cildini. oglumun yanaklarinda vardi sabah aksam yagliyirum cok kuru bi cildi var. cok sukur kortizollu bisey kullnmadik. gecti gibi. aldigim urunlerin adi 99. ayrica benimde cildim cok kuru son 3-4 yildir bendede egzama var kuruluktan. yazin gecio ama kisin nuksediyor.

Geçmiş olsun canım inşaallah biran önce sağlığına kavuşursun.

Allah beterinden korusun canım bebişine acil şifalar versin Mevlam.

canım aynı senin durumtnda olan bi arkadasım vardı.hamıleligi agrıyla sıkıntıyla gecti.dayanamayıp cok kez agrı kesici kullandı ve dogum sorasındada aynı sıkıntıları yasadı.sora dayanamayıp amelıyat oldu.cokda ıyı oldu.amelıyat sorasında buzamana kadar bosuna agrı cektigni soyledı.sadece bes altı saat kadar emzıremedi dıye bıliyorum.bikac gunde tutmakta zorlandı okadar.doktorlar daha ıyı bılırler ama korkulck bı durum yok sanırım.sıkma canını sen saglıgına biran once kavuşki bebegınde ıyı olsun

bende aynı odada yatırıyorum kızımı.ama besıgne koyuyorum.bazen uykuya dayamamayıp yatagma alıp emzırıyorum hem ben uyuyorum hem kızım.ama kızım bunu unutmuyo her defasında yatagmda emip uyumak istiyo tabı agzındanda memeyı cıkarmıyo bu arada .bende sen gbı bebegımı tnbul zannedıyodum taki herkezın bebeginin kilosunu ogrenene kadar.sımdı kızım nıye zayıf dıye cnım sıkılıyo.3500 dogdu simdi 7800 kg.daha bes aylık ama herkeze bkarak kılosu bıraz dusuk gelıyo bana

Canimmm seni cok iyi anliyorum ama sen onun icin calisiyorsun durumunuz olsa ayril sonra tekrar calisirsin diyor ama offf be desek zor ...ALLAH yardimcin olsun evdeyken nitelikli beraberlik onemli plan uzulme

Cok gecmis olsun canim acil sifalar diliyorum...bak Ben gogsumden neler cektim tum yaralata ragmeb emzirdim zorla emerdi pes etmedim haftada 40gr aldi ilk hafta badkasi olsa coktan pes ederdi yilmadim duzeldi haftalik 400bile aldigi oldu duzeldi diysukrete sevinirken babami kaybettim stress uzuntu ugrasamadim sutum azaldi emmedi mamaya basladim...demek istedigim her sey kader kismet cok zor bir ameluyat degil 6 ay emmis olacak uzulme ALLAH beterinden korusun hem kimbilir tekrar emzirebilirsin bile

Kizim biximle birlikte ayni odada kendi besiginde uyuyor bazen heveslenip sabahlari yanimda uyusun diye aliyorum ama uyumuyor. Kilosuna gelince 38+0 da 3700 kg dogdu. Sarilik oldugu icin kilo kaybetti. 1. Ay 4500 2. Ay 5800 3. Ay 6600 4. Ay hastalandik kilo kaybettik 6900 5. Ay 7600 kg suan 5.5 ayligin tarti 7900 gosteriyor cok sukur..boyumuzda 5. Ayda 67 cm di.

Evet Turkiyeye geldik, 3 hafta burdayim :) ya gercekten, ayni duygular icindeyim.bugun ebebekte hipp kavanoz ek gidalarin icerigine baktim, koruyucu icermez diyor, peki nasil dayaniyor anlamadim, konserve yontemi falan mi? arastiricam bu konuyu, ama bizim doktor organik oldugundan %100 emin degilsen o zaman verme, Hipp ver onlar cok siki kontrol ediliyor dedi.bilemedimmm. yogurt muhallebi gibi sutlu gidalari eger anne sutu aktif bir sekilde emiyorsa ve annenin sutu bolsa 8. ayda veriyor bazi doktorlar.

hosgeldın canım.nereden geldıız pekı?
bızım doktorumuzda hıpp ve mılupa onerdı canımm..
gercı evde yapmak daha ıyı dedı.ben evde yapıyorum artık 3 haftadır ama arada hazırda yedırıyorum kı acıl durumlarda yememezlık yapmasın bırde bız artık ıcıne kıyma atıyoruz ya.evde yapmak daha ıyı oluyor...
kızımın 7 ayını doldurmasına 2 hafta felan var..2 hafta sonrada tarhanayla asıl yemeklere baslıycazz..bakalım hayırlısı ınsallah sever

aglattin beni, ben de kendimi senin yerine koydum..zor gercekten..allah kolayik versin, ama hepimiz, en azindan calisan anneler, ama bugun ama yarin bir sekilde bakiciya krese birakacagiz, bunu oldukca geciktirmeye calisiyoruz.kimimiz malesef daha erken birakmak zorunda kaliyor, keske hepimizin imkani olsa da doya doya buyutsek kendimiz..

kızlar bunu gordum sımdı nette cok guzel eceye haftasonu alıcamm.
ngrakl Patikler | Playskool | playskool,patik
bizde de var cingirakli, cok seviyorlar :)

cok gecmis olsunn, bence de bir an once tedavi ol derim, sen saglikli olacaksin ki bebegine bakabilesin..zaten en zor kismi atlattik, nerdeyse 6 ay oldu, umarim en kisa zamanda iyilesirsin.
gecmis olsun minnosa
almanyadan geldik cnm, aile ziyareti.evt kiyma eklemek cok onemli, demir takviyesi acisindan, ben de 3. haftada eklemeye baslicam ek besine gectikten sonra.

bı ben cahıll kalmısım hepınızde var ben daha almamısımm
bende almanyada dogdum buyudum 10 yıldır burdayım evlenmeden once gıdıyordum sımdı burnumda tutuyor...ara sıra netten bakarım hep ıcım gıder...

ben anneme hep diyorum bu çocuğu bukadar giydirme diye giydiriyoda giydiriyo atlet,zıbın,kazak,hırka,pijama üste bi alt pijama daha, 2 çift çorap bu sadece 1 günlük kıyafeti gecede 2 battaniye 1 yorgan 2 pijama. ben sıcaktan oluyodur diyodum çocukta haliyle çok terliyor demek egzama olabilir

bısey sorcam kuzey kutbunda mı yasıyorsunuz.benım kızıın uzerınde sadece cıtcıtlı body,kulotlu corap bırde altlı ustul takımı var bu kadar.eger hava cok soguksa kadıfe gıydırıyorum,hava guzelse penye..ekstra kat gıydırmıyorum.yatarken sadece pıjama bırde corap uyku tulumunu gıydırıp uzerını cok cok ınce ortuyorumm

Uzun zamandir gelemedim, biraz zor gunler atlattik, ama geride kaldi cok sukur, benim kizim malum geceleri uyanik gunduz uyuyordu boluk porcuk. Son 20 gundur iyice mahvolduk, gecemiz gunduzumuz birbirine karismisti iyice, digil internete girmek yemek bile tek ogunle gecistiriyoduk, buldugum her firsatta uyuyodum cunku gece baslayip oglene kadar hic durmayan uyumayan bi kiz oldu yavrum. Sirayla gaz ilaclari denedik ama cok cok sukur biri care oldu, 5 gundurgece uykusu duzene girmeye basladi cunku gazi cikiyo kizimin. Bugun 5 aylik olduk hala gaz bizde devam ediyo. Buraya hic gelmedim cunku bu surecte sik sik kayinvalidemde kaldik, internet yoktu, simdi de tlf.dan giriyorum sirf buraya gelebilmek icin yukledim, cunku sizi cok ozledim :) ben yokken neler neler olmus, yeni topik yapmisiz :) gec oldu ama hayirli olsun. Bastan okiyim dedim 18. Sayfada pes ettim, bitiremiyorum, sondan geriye gidicem artik.. buarada 3 gun once aniden boynum ve omzum kasildi kaldi kizimi kucagima alamaz oldum aniden kv tasindik, sicak su torbasiyla yata yata duzeldim sukur. Yaa cidden cok ozlemisim sizi kiizz! Yeni isimler gordum aramiza katilan. Ben burdayim terketmedim sakin dislamayin beniii, cok zor gunler atlattik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…