2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

canım bu ürün sadece egzama için filanmı yoksa normaldede kullanılır bi ürünmü ?

Vermicem ben canım zorda kalmadıkça. Kendim yapmayı düşünüyorum nasip olursa. İnternette bi kaç tarif var 1 ay dayanıyormuş sanırım bi dene istersen

canım ben yazdım milupaya gelen cevabıda kopyaladım buraya , milupa kullanmıyorsa koruyucu hipp hiç kullanmıyordur , yazdıklarına göre kavanozlar bizim nenelerin yöntemiyle konserve gibi yani saklanıyor , raf ömürleri 2-3 ay olsa gene tamamda 16-20 aylardan bahsediyorlar , diğer yandan bebeklere konserve gibi gıdalar verilmez deniyor , pazardakilere zaten güvenmek imkansız , saldım çayıra mevlam kayıra yapamam ben , çok muallaktayım bu konuda halen :26:

Gunaydin kizlar :) gerci artik oglen oldu ama biz kahvaltiyi yeni yappabildik, hala uykum var, biraz burda takiliyim uyucam sanirim kizimda suan beni emzik olarak kullanarak uyuyor. Hemen okudum yazilanlari. Biskuvlyi ben kendim yapicam uzun sure dayaniyo zaten yapar yapar yediririm, bu arada pekmezle ilgili bi uzmandan sunlari duymus cok sasirmistim; pekmez demir acisindan zengin degildir, tamam demirde vardir icinde ama biz sadece demir icin degil icindeki diger besleyici ogeler icin tavsiye ediyoruz yoksa bilinenin aksine pekmezde hersey kadar demir icerir kansizliga iyi gelmez, kansizlik besin takviyesiyle cozulemez mutlaka demir depolari dolduurlmali beslenme takviye olarak kulllanilmali demisti. Bende o gunden beri amamn pekmez yiyim demeyi biraktim kan icin

tekrar hoşgeldin o zaman , bikaç kez sorduk seni , yazdım hatta eski topiğe ama gözükmedin , neyseki şimdi atlatmışsınız şükür , gaz olayının bitmesi gerekiyor artık canım , bende 10 gündür bıraktım gaz ilacını , fazla özletme gel artık sık sık

Ama pastorize edilerek muhafaza ediliyor, konserve gibi degilki, pastorizasyon ile sut bile ne kadar uzun omurlu oluyor. Ama ben pastorize edilen meyve sebzenin vitamini kalmicani dusunuyorum cunku ani yuksek isi ve sogutma goruyo. Ama dayanma konusunda normaldir bence

Vermicem ben canım zorda kalmadıkça. Kendim yapmayı düşünüyorum nasip olursa. İnternette bi kaç tarif var 1 ay dayanıyormuş sanırım bi dene istersen

neye gücenip de vericez biz bebeklerimize ya? bebek için yapılan bisküci bile kanserojen oluyosa daha ne olsun

pekmez sağlıklı diyoruz pekmez kanserojen deniyor

ne vericez bu çocuklara biz

FactorB yasadigin yerde organik ekolojik pazar yok mu? Belediyenin sitesinde yaziyo varsa, ordan sertifikali guvenilir urun alsan kendin versen? Ben oyle yapcam ins

bende keçiboynuzu pekmezi alıcam sanırım veya dönüşümlü verebilirim üzüm pekmeziyle :26:

hipp biskivileri çok methediyorlar canım , bi bak istersen , ekmek için çok erken bence henüz

aaaa çoğu bebek cicibebelerle büyüdü ama , üzüldüm bak şimdi

ben saraçoğlu hocanınkini alıcam canım , ısıl işlem görmeden hazırlıyor onlar bak bu
https://www.saracoglu.at/bolum.php?name=urunler&s_op=ushow&urunid=keciboynuzu_harnup_pekmezi

32 adet için

2 çay bardağı tam buğday unu

2/3 çay bardağı irmik

2 çay bardağı pirinç unu

4 yemek kaşığı tereyağı

3 yemek kaşığı üzüm pekmezi

yarın deniyeyim bakalım

Son düzenleme:

baş çevremiz 41 çıktı canım , ortalamasıda bu sanırım , 6 . ayda 42.2 normal değer olarak yazıyor , 5. ayı atlamışlar :))

Dr. Kadir Tuğcu
şunu yazmış:

Cici bebe de tek zarar günde 5 den fazla verirseniz aşırı kilo yapabilir,kanserojen filan değildir. Biz çocukların beslenmesini isteriz, karınlarının doyurulmasını değil.Günde en az 500 ml. sütü garantiye alın , üstüne ne isterseniz verebilirsiniz. Çocuk doyurmak marifet değil, beslemek idealdir. O yüzden cicibebe de aşırıya kaçmayın, Az da olsa her gıdadan tattırın.

FactorB yasadigin yerde organik ekolojik pazar yok mu? Belediyenin sitesinde yaziyo varsa, ordan sertifikali guvenilir urun alsan kendin versen? Ben oyle yapcam ins

bende ilk öyle düşündüm canım ama bilirsin bizim milletimizi , ne kadar güvenebiliriz bilemedim , öfff bu ek besin konusu beni deli ediyor , pimpirikliyim kabul ama her uzman söylüyor bebeklerin organik beslenmesi gerektiğini , ne vardı sanki yiyeceğimizi içeceğimizi zehir etmeselerdi , araştırdıkça herşeyde bişey çıkıyo , öfff sinir oldum gene

en güzeli böyle olur canım , için rahat verirsin hem , dene sen , güzel olursa haber ver

yüksek sıcaklıkta pişme olayına takılırsak evdeki de yüksek sıcaklıkta pişçek düşün düşün kararsız kalıyorum herşeyde

ama şeker kesinlikle vermek istemiyorum bebeğime o yüzden en iyisi pekmezle evde pişirmek

dün sağlık ocağına ve göz doktoruna gittik oradanda anneme , amma sayfa birikmiş anca okudum geldim cevaplaya cevaplaya , böyle oluncada 2-3 sayfa sırf benim yazılar oluyo topiği gasp etmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…