- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #2.081
wawww adamın sesi çok güzellllll ...
Hakim Bey (Mehmet Erdem) - YouTube
daha yaptırıcak yer bulamadım gıdıp gezmem lazım bırkac yer....ıyı yer olsun dıyorum bakalım...eceyı kesın yazdırıcam ama esımde kararsızımiyiyiz şekerim sen nasılsın ? naptın dövme işini ?
valla ben hıc duymadım yarı yası kutlandıgını ama sen yap yakın arkadaslarını cagırırsın onlarda boyle seyler demez zaten..Kizlar 5 nisanda kizimin yari yasi doluyor. Acaba kizimin yari yasinin arkadaslarimi cagirip kutlasam mi yoksa gormedigin bi cocugu olmus tutmus yari yasini kutlamis mi derler
almadım canım.gıttıgım magzada yoktu gordugum yerede gıdemedım.bakalım ne zaman cıkarsak o zaman alıcam.acelesı yok..Canım bence ayak koyma yeri olması çok güzel kullanışlı olur yani.Tekerlekli dediklerinede baktım çok güzeller ama boyları alçak sanırım.Hepside çok güzel sonuçta iyi markalar.Tuğçe ne yaptı acaba aldımı huck mama sandalyesini merak ettim bende onu düşünüyorum hem yerden tasarruf hemde diğerleri bana göre pahalı gelir o yüzden.Bakalım hayırlısı artık minikler mama yemeye başladılar çok işimize yarayacak inşaallah
trt1 de süper dadı varya hergün öğlen , onu çağırsana
Bugün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım diyebilirim... Evde bebeğimi bırakıp işe gittim kendimi hiç bu kadar çaresiz hiç bu kadar adıyla dolu hissetmedim bugün kalbimi söküp arsalarda yerinden bu kadar acımadı herhalde
Sabah 6:30 da uyandı ben 7:15 te evden çıktım akşam 18:45te geldim oğlumun yatma saati 8 ben yavruma doyamadan böyle geçecek günler
Bütün gün kameradan seyrettim sesini dinledim öyle uzaktan baktım evladıma bakıcısı altını değişirken seyrettim o güzel tomadık bacaklarını ah dedim içimden şimdi orada olsam da yavrumu öpsem koklasam ama nafile
İçimde öyle bir burukluk öyle bir acı var ki atamıyorum
Benim yavruma elin kadını bakıyor yavrum ona gülüyor onunla oynuyor ben de uzaktan çaresiz seyrediyorum
Bu düzenden hayat kavgasından geçim derdinden nefret ediyorum yıllardır özel sektörde eşekler gibi çalıştım karnım burnumda son güne kadar çalışmaya devam ettim... Şu anda yavrumu bırakıp işe gitmeye gücüm yok dua edin bana ne olur Rabbim bana kuvvet versin
çalışırken bi yandan da ek gıdaları araştırıyorumoff ne zor işmiş ya şu 2-3 ayı da atlatsak hemen herşeyi yicek kuzucuklar bzi de rahatlıcaz
ben çok fazla takmamaya çalışıyorum kafama organik olayına, ne kadar güven var onlara da
adam tarlasına kimyasal kullanmıyor belki ama tarla otoyolun kenarında egzoz dumanı vs. gıdanın üzerinde diye anlatırdı okulda hocalarımız.
mevsim dışı bişey yedirmeyelim yeter sonuçta ne koşullarda yetişen bebekler var gıda bulamayan, mama bulamayan...
ne kadar çok takarsak kafaya ne kadar titizlenirsek o kadar problem olcak ilerde bence
yoğurdumu mayalıyorum, lor peyniri yapıyorum, sebzeyi buharda pişirmiyorum ama haşladığım suda eziyorum ki vitaminini atmış olmayayım, meyvesini cam rendede rendeliyorum...çok fazla ince düşünmek istemiyorum
ilk aylarda çocuğumu biri kucağına alsa üzerini değiştiriyodum şimdi daha rahatım valla
Bugün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım diyebilirim... Evde bebeğimi bırakıp işe gittim kendimi hiç bu kadar çaresiz hiç bu kadar adıyla dolu hissetmedim bugün kalbimi söküp arsalarda yerinden bu kadar acımadı herhalde
Sabah 6:30 da uyandı ben 7:15 te evden çıktım akşam 18:45te geldim oğlumun yatma saati 8 ben yavruma doyamadan böyle geçecek günler
Bütün gün kameradan seyrettim sesini dinledim öyle uzaktan baktım evladıma bakıcısı altını değişirken seyrettim o güzel tomadık bacaklarını ah dedim içimden şimdi orada olsam da yavrumu öpsem koklasam ama nafile
Benim yavruma elin kadını bakıyor yavrum ona gülüyor onunla oynuyor ben de uzaktan çaresiz seyrediyorum
Bu düzenden hayat kavgasından geçim derdinden nefret ediyorum yıllardır özel sektörde eşekler gibi çalıştım karnım burnumda son güne kadar çalışmaya devam ettim... Şu anda yavrumu bırakıp işe gitmeye gücüm yok dua edin bana ne olur Rabbim bana kuvvet versin
canım bizede annemler alıcak oyüzden hazır alınıyorken iyisi olsun diyorum.ne de olsa sponsorumuz var :)
ay canım cok zormus oo sut atesı allahtan gecmıs gecmese hastaneye yatırıyorlar...gunaydin tatli annelernasilsiniz
biz Omerimle iyiyiz cok sukur Rabbime
bi kac gundur giremedim ozlemisim sizleri
kocisi ise yollayip oturdum pc onune tum sayfalari okudumtabiki simdi boyleyim
alinti yapamadim elif sevinc zuhal nihal tulin bebelerinize tum bebelere masaAllah cok sirin cok tatlilar Rabbim esirgesin
Idil Duamiz artik evindeymis cok sukur minataha gozun aydin bi daha Allah acisini gostermesin insaAllah
Omer iki gundur ishal bugun sanki daha iyi
su veriyorum memeyi emmek istemese bile zor bela 2 saatde 1 vermeye calisiyorum ishal oldugu icin dogrumu yapiyorum bilmiyoum
:26ndan once 2 gunde ben sut atesine tutulmusdum resmen 40lari gordum
dogumdan beri bol sutlu vaktimde bile ates olmamisdimsut pompasiyla da bu sayede tanismis oldum
cok sukur hepsi gecdi gitdi
gunaydın canımm.dualarımız onunla tabıkı allah kurtarsın saglıkla kucagına alır ınsallah kolaylıkla:18:günaydın güzeller
arkadaşımın doğum sancıları başlamış, dua edin bol bol onun için bugün olur mu
kızlar bunu gordum sımdı nette cok guzel eceye haftasonu alıcamm.
ngrakl Patikler | Playskool | playskool,patik
ay canım cok zormus oo sut atesı allahtan gecmıs gecmese hastaneye yatırıyorlar...
gunaydın canımm.dualarımız onunla tabıkı allah kurtarsın saglıkla kucagına alır ınsallah kolaylıkla:18:
tuğçecim senin baktığın mama sandalyesinde hem tekerlek hemde ayaklarını basmak için basamak var mı?
var herşey varda benim eşim pinpirikli sütçü var ya su katıyorsa diyor başka bir şey desem ya öyleyse ya böyleyse bu gidişle bimin dost yoğurdunu vereceğim çocuğa:)acaba pirinç unuyla mama mı yapsam annem abimi onunla büyütmüş gayette sapasaplam maaşallah...
herşeyi kafaya takmamak lazım abimin eşi yeğenime ne bulduysa tıkıştırmış banada öyle yap dedi yok yiyemez aman şöle böyle deme dedi o yumurta kek bile vermiş 5 aylık çocuğa şuan 2,5 yaşında yemediği yemek sevmediği meyve yok anne babası vejeteryan et bile yiyor maaşallah birtaneme ....kim çocuğuna çok titzlenmişse o çocuk yemek ayırtetmiştir görüyoruz duyuyoruz hepsi büyüyecek yok kimyasal yok bilmem ne bence fazla takmamak lazım iyice yıkayıp Allah'a emanet etmek lazım hiçbirşey olmaz inş....
benim çocuğumu öptülerde sevdilerde günlük üzerini değiştiriyorum ama aman biri dokundu diye değil hepsini giyebilsin diye:))
Evet haklisin bukadar irdelemek de dogru deyil.sakinan goze cop batar derler
Kendi adıma bende ilk zamanlar çok düşünüyordum herşeyin en iyisi olsun istiyoruz ama bazen imkanlarımız elvermiyor.Yinede elimden geldiği kadar dikkat ediyorum yaşadığımız hayat bizi doğallıktan uzaklaştırıyor evet maalesef herzamanda herşey dört dörtlük olmuyor.Kuzularımız için uğraşıyoruz Allah hepsinin canına sağlık versin.Bende o kadar en ince ayrıntısı ile inceleme taraftarı değilim esirgenen göze çöp batar diye korkanlardanım.İmkanı olan tabikide yapsın,olmayanlarda olduğu kadarı ile yetinsin...
kızlar bunu gordum sımdı nette cok guzel eceye haftasonu alıcamm.
ngrakl Patikler | Playskool | playskool,patik
Bende ne cok pimpirikliyim nede cok rahat mevsim meyve sebzelerini evde yapmaya calisiyorum. Yogurdumu evde yspiyorum. Ama mevsimin de olmayan sebze ve meyveleri.milupaninkini alip tattiriyorum. Mesela bugun brokoli patates puresi verdim yedi. Bizjm eve hic brokoli girmedi esimde bende sevmiyoruz o yuzden alip yapmk yerine denemk icin hazirini aldum severse kendimde yaparim. Temizligine kiyafetine banyosuna dikkat ediyorum. Bez degistirirken titizim.ama birileri kucagina aldigi icin hic ust degistirmeyi dusunmedim.
Selamlar fotograf paylasan anneler kucuk hanimlar veckucuk beylere maasallah cook tatlilar.
Malum bebegim kabizdi dra goturduk miktarini ayarlamasak demir ilaci yapavilirmis.bir de ben birden ek gidada pureye gecmistim o da yapabilirmis arti corbasina patates havuc katiyordum meyve suyyu elma veriyordum pureye gecmistik bunlarda kabiza sebep olabilirmus.corbaicerigi degisti ilaca dikkat ediyoruz.bir de emziriyorsan bol su ic kabiz oldugu icin dedi.
insallah bebegim daha iyi olacak. minik paasam kiyamam..
armur puresi vermeye vasladim elmayida degistirdim.tumm onerilere tsk ederim..su vermem lazim di mi dra sormayi unuttum? 18 ekim dogumlu yanill. 5 ayini doldurali bi kac gun oldu kahvaltiya 6. Ayda baslanabiliyormus baslayan var mi baslasm mi ki?bebegimm oglusum benim ya tum dunyam oldu...rabbim hepimizinkini esirgesin bagislasin.
gunaydin tatli annelernasilsiniz
alinti yapamadim elif sevinc zuhal nihal tulin bebelerinize tum bebelere masaAllah cok sirin cok tatlilar Rabbim esirgesin
Idil Duamiz artik evindeymis cok sukur minataha gozun aydin bi daha Allah acisini gostermesin insaAllah
su veriyorum memeyi emmek istemese bile zor bela 2 saatde 1 vermeye calisiyorum ishal oldugu icin dogrumu yapiyorum bilmiyoum
dogumdan beri bol sutlu vaktimde bile ates olmamisdimsut pompasiyla da bu sayede tanismis oldum
gunaydin tatli annelernasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?