2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

bende çok hüzünlüyüm bakıcı bulduk görüştük iyi birine benziyor ama ben korkunç gerçekle karşılaştım 2.5 ay sonra işe başlayacağım yabancı biri oğluma bakacak gerçekten çok üzgünüm her bakışımda sarılıp öpüyorum gözlerim doluyor... anladı mı bilmiyorum ama 2 gündür sadece uykuya geçerken kullandığı emziği normaldede atmıyor ağzından endişeleniyorum(

Hilalhili, mimar2011, mustu+, mbulgurcu

kızlar hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor

eşim öğlen yemeğine geliyor ona yemek hazırlıyordum bizim oğluş gündüz uykusunu bayağı düşürmeye başladı saat 6 da kalktı 8 de uyudu sonra hiç uyumadı sürekli mızıldanıyor bende sebze çorbası yapmaya karar verdim onu araştırıyorum o yüzden pc yi açmıştım...

tabiki bu söylediğim sadece anne sütü alıpta kilo alımı normal görünen bebekler içindi canım , bende 6. ayımızı doldurunca önce pekmezle başlicam 1 çay kaşığı ve yanında c vitaminli bir meyve suyu oda bikaç çay kaşığı olur herhalde , 1 hafta sonra meyvenin suyuyla püresini karıştırarak verip sonraki zamanlarda az az miktarı artırıp 1 öğünde yoğurt eklemeyi düşünüyorum , sonrada sebze çorbaları filan bu şekilde gidicez artık , ceviz badem gibi yağlı tohumlar ne zaman verilebiliyor bilmiyorum :26: onları bi araştırmam lazım

allahimmmm bu ne guzellik. masallah subhanallah. saclara bak yaa hic dokulmedimi esra. isiricam telefondan yemin ederim.

yukleyebilmisim demek oyy nihayet pc den yukledim telden yaziyorum simdi ama resim gorunmuyor bana... sagol teyzesi yok dokulmedi cok az dokuldu oy tatli kuzular ya hepsini allahim korusun...

sızın bebıslerınızı gorunce benımkının kucuk kaldıgını anlıyorum valla..doktorlar zaten onu 8 eylul degıl 18 ekım dogumlu sayıyorlar...bu durumda gelısımı ılerıde oluyor ama 8 eylul olunca alt sınırda oluyor

o dr.lar halt etmis e erken dogdu yani bwnimkide erken dogdu 2 hafta ki zaten bebekler 39.haftada anne karninda hizla gelisirmis 1 gun bile cok onemliymis gelisimi icin... ece hicte minik durmuyor kiz gecen m.life emzirme odasinda bi kadin dediki elif icin 4aylik mi gulumsedim yok dedim 3aylik halbuki 5,5 aylikti...

cevizi 6.ayinda kahvalti ogunlerinde veriyolrdi benim tandklarim. bende karar vermedim henuz ceviz badem konusunda. meyve suyu pure yogurt corba die gitmek mantikli bende oyle gidicem insallh. yutmayi bilmiyo oglum diliyle itiyo bisey icmeye calisirken. 3 haftamz var bizim. ufak ufak alisir sanirim o zamana kadar. cok zamn isteyen biseymis bu ek gida olayi. kabiz yapabiliyomus . benimki zaten kabiz

ıyı demıssın sana ne kac aylıksa kac aylık meraklııı

tuce disari cikmaya basladiniz mi bu aralar hava iyi gibi buralarda... bugun ciksammi bilemedim...

hergun cıkıyoruz en az 1 saat..ruzgar cok dıye cıkmdık dun ve bugun..cumartesı pazar dısardaydık..sen tasınmadın mı?burda mısın?

burdayim daha tasinmadim nisan sonu diye karar aldik hava duzelsin elif su telef olcakti yoksa yavrum... kv misin burda mi?

......................................

allahım bu ne tatlı bebek böyle maşallah ...................allahım nazarlardan korusun yavrunu kem gözlerden sakınsın çok güzellllllllll kaç aylık?benimde oğluşum var ama daha 3.5 aylık seninki bizden büyük duruyo kızına taliptim oğluşum için : {

sagol teyzesi amin cumlemizin ins... elif su'm 6 aylik oglusunu gule gule buyut ins.

sagol teyzesi amin cumlemizin ins... Elif su'm 6 aylik oglusunu gule gule buyut ins.

allah bağışlasın cnm.sağol amin inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla büyütelim.ama bişi söleyeyimmi gerçekten reklamlık bir bebek .........maşallah allahım korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…