- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #2.321
......................................
Hilalhili, mimar2011, mustu+, mbulgurcu
kızlar hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor
canim tabiki ilk 6 ay sadece anne sutu ama sutu yetmeyen var mama veren var topikte. insanlarin erken gecmesindeki nedenler farkli olabilir. ben henuz gecmedim ek gidaya oglum 5 ay 7 gunluk. 6.ay gecicem fakat pat diye 6. ay ogune nasil baslanirki. ben su anda meyve suyu tattiriyorumki ek gidaya rahar geciyim. bir anda ogun olursa bagirsak problemi yasariz. tattirmak dediginde iki cay kasigi elma suyu havuc suyu gibi. son haftada pure tattirim 6.ayda ogune gecerim insallah. tattirmaya 6. ay baslasam ogune gecmem 7. ayi bulur. ben boyle dusunuyorum.
allahimmmm bu ne guzellik. masallah subhanallah. saclara bak yaa hic dokulmedimi esra. isiricam telefondan yemin ederim.
sagol teyzesiesraaa kac yasına gırdı masallah cokk buyuk gorunuyorr
bu sırt ağrısı beni öldürcek ,doruk'u beşiğinden zor kaldırıyorum
bir de grip olur gibiyim bugün hiç halim yok
sızın bebıslerınızı gorunce benımkının kucuk kaldıgını anlıyorum valla..doktorlar zaten onu 8 eylul degıl 18 ekım dogumlu sayıyorlar...bu durumda gelısımı ılerıde oluyor ama 8 eylul olunca alt sınırda oluyor
tabiki bu söylediğim sadece anne sütü alıpta kilo alımı normal görünen bebekler içindi canım , bende 6. ayımızı doldurunca önce pekmezle başlicam 1 çay kaşığı ve yanında c vitaminli bir meyve suyu oda bikaç çay kaşığı olur herhalde , 1 hafta sonra meyvenin suyuyla püresini karıştırarak verip sonraki zamanlarda az az miktarı artırıp 1 öğünde yoğurt eklemeyi düşünüyorum , sonrada sebze çorbaları filan bu şekilde gidicez artık , ceviz badem gibi yağlı tohumlar ne zaman verilebiliyor bilmiyorum :26: onları bi araştırmam lazım
sagol teyzesiaman yarabbim bu ne saçlar böyle , çok tatlıymış kızın Allah bağışlasın , kocaman bi maaşallah ona
ıyı demıssın sana ne kac aylıksa kac aylık meraklıııo dr.lar halt etmis e erken dogdu yani bwnimkide erken dogdu 2 hafta ki zaten bebekler 39.haftada anne karninda hizla gelisirmis 1 gun bile cok onemliymis gelisimi icin... ece hicte minik durmuyorkiz gecen m.life emzirme odasinda bi kadin dediki elif icin 4aylik mi gulumsedim yok dedim 3aylik halbuki 5,5 aylikti...
tuce disari cikmaya basladiniz mi bu aralar hava iyi gibi buralarda... bugun ciksammi bilemedim...
ıyı demıssın sana ne kac aylıksa kac aylık meraklııı
hergun cıkıyoruz en az 1 saat..ruzgar cok dıye cıkmdık dun ve bugun..cumartesı pazar dısardaydık..sen tasınmadın mı?burda mısın?
allahım bu ne tatlı bebek böyle maşallah ...................allahım nazarlardan korusun yavrunu kem gözlerden sakınsın çok güzellllllllll kaç aylık?benimde oğluşum var ama daha 3.5 aylık seninki bizden büyük duruyo kızına taliptim oğluşum için : {
sagol teyzesi amin cumlemizin ins... Elif su'm 6 aylik oglusunu gule gule buyut ins.
allah bağışlasın cnm.sağol amin inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla büyütelim.ama bişi söleyeyimmi gerçekten reklamlık bir bebek .........maşallah allahım korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?