- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #2.281
Cnm bence baslamalisin. Ben 4.5 aylikta tattirmaya 5. Aydada once 2 ogun simdide 4 ogun vermeye basladim. Ayni zamanda uykuda emziriyorum. Gunde 6-7 defada emiyor. Yani gec kalinca alismalari zor oluyormus. Meyve ve yogurt u cok seviyoruz sebzeyide 1 yogurt 1 sebze olarak verirsem yiyor. Ari mama ve cici bebe sevmiyor. Ben kahvaltida veriyorum. Fakat anne sutunun icinde veremiyorum sevmedi yemiyor. Bu yuzden tek olarak yumurta ve tuzu alinmis beyaz peyniri nohut tanesi kadar veriyorum gevis getirerek yiyor. Bir cay kasigida pekmez veriyorum kahvaltida.
yok farketmez benım nokıa alıyor resımlerı sorun olmuyor..buyudu teyzesı 7 ayının ıcınde 7000 kg....ay valla aglıycam cok cok ozledım ben senııııı:2::2::2::2:canim ayni ben hele ben hepinizi cok ozledim numaran gelen kutumda kalmis aldim simdi ariycam seni... teyzesi kizim bi tatliki gorme gitsinece de kocaman olmus masallh subhanallah telden yuklebilsem cok isterim kizimi sizle tanistirmak... senin tele resim yollarim teyzesi... marka model farkeder mi benim samsung
maşallah subhanallah bu ne tatlılık böyle sarı şeker
canım bende aynı dertten muzdaribim.benim kızımda 8 gün önce 66 cm di.birçok kıyafette 9 ay giydiriyorum boy için ama bu seferde geniş geliyo cicilerimiz.saraçoğlunun ısıl işlem görmeden hazırlanmış harnup pekmezini aldım canım , diğerlerine güvenemedim , kızımın gelen hediyeleri ya küçüldü yada hala büyükbenim kızım 5 . ay kontrolünde 66 cm çıktı , sanırım akranlarından uzun , birde tam ölçemiyorlar zaten bana 68 var gibi geliyo en az , 9-12 ay giyiyoruz şu an
yok farketmez benım nokıa alıyor resımlerı sorun olmuyor..buyudu teyzesı 7 ayının ıcınde 7000 kg....ay valla aglıycam cok cok ozledım ben senııııı:2::2::2::2:
saol canım evet kızım hala sarı koyulasır dedıler yok guneste altın gıbı parlıyor.hala mavı gozlerıde..degısmez herhalde
canım ögunleri saati saatinemi yoksa rastgelemi veriyosun
bende cok cok ozledim ya kardes gibi olmusuz farkinda olmadan... kizimin prensesimin resmini yolladim ama hala gonderiliyor diyor umarim alirsin...
Yazık sana Tuğçe kız bir de ağladın he mi, boşver gitsin :) Ben dram izleyemiyorum çok sıkıcı geliyor. Leyla ile Mecnun'a takılmıştım ama yarıyı görmeden sızmışım:)kayıp sehır bıttı ama benıde bıttırdı bu gece aglamaktan cok guzeldııı
günaydın güzel anneler, tatlı bebişler
esracım özledik seni
sevnihçim 4 öğün çok gelmiyo mu kuzuya? ben hala korkağım 1 öğün versem yeter diye düşünüyorum veremiyorum
ama dün paşayı sabah emzirmiştim, bakıcımız ilk öğünde azcık muzla beraber anne sütü vermiş
sonra 2 öğün mama, öğleden sonra sebze püresi vermiş.
yavaş yavaş alışçaklar bakalım inşallah
aynen oyle valla resmı almadım..sen bana mesaj at en azından cok merak ettıgımde ararım canım
canim ya bende ayni minik adasin iyi teyzesi 2adet disimiz var artik adasin buyuyordorukta iimis cok sukur ya benim kizce kilo alimini dusurdu ona canim skkin...
ne güzel herkes başlamış yavaştan ek gıdalara..bende meyve püreleriyle başladım kızım çok severek yiyor..İnşallah hep iştahlı olur yavrularımız..
oyy minişimin dişleri mi çıkmış maşallah kuzuma
normal canım artık eskisi gibi hızlı kilo almıcaklar
canım bende aynı dertten muzdaribim.benim kızımda 8 gün önce 66 cm di.birçok kıyafette 9 ay giydiriyorum boy için ama bu seferde geniş geliyo cicilerimiz.
günaydın güzel anneler, tatlı bebişler
esracım özledik seni
sevnihçim 4 öğün çok gelmiyo mu kuzuya? ben hala korkağım 1 öğün versem yeter diye düşünüyorum veremiyorum
ama dün paşayı sabah emzirmiştim, bakıcımız ilk öğünde azcık muzla beraber anne sütü vermiş
sonra 2 öğün mama, öğleden sonra sebze püresi vermiş.
yavaş yavaş alışçaklar bakalım inşallah
sadece anne sütü ile kaç kilo aldı sizinkiler? biz 400 gr aldık son iki ay hep. toplam 800 gr yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?