2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

canım ögunleri saati saatinemi yoksa rastgelemi veriyosun

yok farketmez benım nokıa alıyor resımlerı sorun olmuyor..buyudu teyzesı 7 ayının ıcınde 7000 kg....ay valla aglıycam cok cok ozledım ben senııııı:2::2::2::2:
maşallah subhanallah bu ne tatlılık böyle sarı şeker

saol canım evet kızım hala sarı koyulasır dedıler yok guneste altın gıbı parlıyor.hala mavı gozlerıde..degısmez herhalde

canım bende aynı dertten muzdaribim.benim kızımda 8 gün önce 66 cm di.birçok kıyafette 9 ay giydiriyorum boy için ama bu seferde geniş geliyo cicilerimiz.

ne güzel herkes başlamış yavaştan ek gıdalara..bende meyve püreleriyle başladım kızım çok severek yiyor..İnşallah hep iştahlı olur yavrularımız..

bende cok cok ozledim ya kardes gibi olmusuz farkinda olmadan... kizimin prensesimin resmini yolladim ama hala gonderiliyor diyor umarim alirsin...

canım ögunleri saati saatinemi yoksa rastgelemi veriyosun

Canim uyutunca emzirdigim icin uyaninca veriyorum 1. Kahvaltidan sonra verdigim kahvalti doyumlik degil. 2. Ogle uykusundan sonra 3. Aksam uykusundan sonra 4. Yude gece uykusuna yatmadan veriyorum . Bugun aksam verdigimi kustu neden bilmiyorum sanirim biraz usuttu. Midesi rahatsiz diye 4. Ogunu vermeyecem uyutup emzirecem

günaydın bugün ben erkenciyim annemler gitti giremiorum bile onlar yokken buraya başımı kasıcak wakit bulamadım dun sbh acil dr a gittik gece idil sbha kadar 7 kere kustu üşütmüş mafoldu yawrum dün aksama kendine geldi barii :2: bugünde ameliyat sonrası kontrolümüz war artık bıktım dr a gitmekten

günaydın güzel anneler, tatlı bebişler

esracım özledik seni

sevnihçim 4 öğün çok gelmiyo mu kuzuya? ben hala korkağım 1 öğün versem yeter diye düşünüyorum veremiyorum

ama dün paşayı sabah emzirmiştim, bakıcımız ilk öğünde azcık muzla beraber anne sütü vermiş

sonra 2 öğün mama, öğleden sonra sebze püresi vermiş.

yavaş yavaş alışçaklar bakalım inşallah

canim ya bende ayni minik adasin iyi teyzesi 2adet disimiz var artik adasin buyuyor dorukta iimis cok sukur ya benim kizce kilo alimini dusurdu ona canim skkin...

canim ya bende ayni minik adasin iyi teyzesi 2adet disimiz var artik adasin buyuyor dorukta iimis cok sukur ya benim kizce kilo alimini dusurdu ona canim skkin...

oyy minişimin dişleri mi çıkmış maşallah kuzuma

normal canım artık eskisi gibi hızlı kilo almıcaklar

ne güzel herkes başlamış yavaştan ek gıdalara..bende meyve püreleriyle başladım kızım çok severek yiyor..İnşallah hep iştahlı olur yavrularımız..

biz de başladık ek gıdalara. ilk hafta meyve rendesi vardı sadece gunde bir kez. ikinci hafta meyve + yogurt oldu. 2-3 çay kaşığı yiyor şimdilik alışma doneminde. meyve olarak armut ve elma karıştırıyorum ilk başta ayrı ayrı verdim alerjik durum olursa diye. siz hangi meyveleri veriyorsunuz?

bir de bir sonraki hafta gece muhallebisi var.onu veren var mı? kafama cok takıldı.dr inek sütü yasak dedi. arkadaşlarım pastorize gunluk sütü yogurt yapıyoruz demişlerdi mayalandığı için etkisi gidiyor diye yaptım. ama şimdi muhallebide ne kullanacağım?

bir de kahvaltıda inek peyniri mi keçi peyniri mi veriyorsunuz yumurta sarısı ile? yumurta +pekmez+peynir mi sadece?

bizim dr yogurdu gunluk mayala dedi. her gun mayalıyorum. zaten 3 cay kasıgı yiyor. küük kavanoza mayalıyorum kalanı ben yiyorum. siz her gun mayalıyor musunuz? yoksa 2-3 gun aynı yogurdu mu veriyorsunuz?

günaydın hanımlar , sabah erkenden kocişle bir kahvaltı yaptık , kuzumun karnını doyurup yatırdım tekrar , çamaşırları bile yıkadım geldim nihayet , bu ek gıda konusunda ne kadar önyargılısız yahuu ... ben 6. ayını doldurmadan bişey vermeyeceğim , özellikle ilk 6 ay sadece anne sütü diyen uzmanların bir bildiği vardır herhalde ...! 6 aydan sonrada öğün şeklinde başlamayacağım , sizler çocuğum yemek seçmesin düşüncesiyle veriyorsunuz herşeyi ama ek gıdanın amacı artık daha çok enerjiye ihtiyaçları olduğu için anne sütünün yetersiz kalması , benim hiç öyle bir endişem yok açıkçası , sevdiğini yesin sevmediğini yemesin kuzucum , sonuçta sevmediği şeylerinde illaki alternatifi var içerik olarak

mama yerine devam sütü kullansana canım , o daha iyi diye biliyorum ben

sadece anne sütü ile kaç kilo aldı sizinkiler? biz 400 gr aldık son iki ay hep. toplam 800 gr yani.

benim kızımda 5. ay kontrolünde 400 gr almıştı , bi önceki ay 800 dü halbuki , artık baya hareketlendiler o yüzden böyle , yoğurduda en güzeli günlük sütle günlük mayalamak , 2 gün verilebilir diyorlar ama imkanın varsa günlük yapmak en iyisi tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…