- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #2.581
ah canım ya.benım kızımda aksıne tek basına az da olsa zaman gecırıyor kahvaltısını yedırdım ve yatırdım temızlıge baslıycam sımdı
Selam kızlar kızım geceleri kulağını çekip duruyor götürdüm doktora bir şey çıkmadı neden yapıyor acaba:26:dişte yok dedi doktor ama dişten dolayı ağrıyor olabilir kulağı
merhaba güzel anneler,paylaşımları okudukça sorunların ortak olduğunu görüyorum..benim kızımda 5.ayda sürekli elini kulağına götürüyordu..doktorumuz oldukça tecrübeli..bana bebeğin kulağındaki kemiklerin bebekle birlikte gelişmeye başladığını ve bebeğin bu yüzden elini kulağına götürdüğünü söyledi.orta kulakta iltihap falan yokmuş..dişten olabilirmi dediğimde ise dişinin çıkması için daha vakit var dedi..
benim kızımda tek başına hiç oyalanmıyor..en fazla 5-10 dk. yalnız kalabiliyor..ben uyudukça işlerimi yapmaya çalışıyorum..her işim yarım yamalak oluyor haliyle...birde gündüz uykularımız sık ama kısa süreli en fazla 45. dk .uyuyor..bende en az 1. 1buçuk saat uyumasını istiyorum.tam olarak dinlenmesi için..ama mümkün olmuyor..aranızda aynı sorunu yaşayan var mı??
aç olsa durmaz canım merak etme kalkar , bu aylardan sonra artık sabaha kadar emmeden durabilirmiş bebekler
bizde de durum tersine döndüyenidoğan gibi saatbaşı emiyoruz. dün gece 11:30da zor uyuttum ,1e kadar ütü yaptım tam yattım yerime uyandı kuzu
1-2-3-6-7-8 böyle böyle sabaha kadar yat kalk
dişten diye düşünüyordum ama doymuyor mu kızlar acaba ya? gece mama mı verip uyutsam acaba?
semacım kulak çekme bizde de başladı yine onu da dişe yoruyorum, ishal, hafif ateş ne olsa buara dişe yoruyoruz inşallah gelir de atlatırız şu dönemi
tuğçecim esracım tecrübeli dişli bebek anneleridiş döneminde ishal kaç gün sürüyor? dişler kaç günde geliyor?
günaydın canım
ben dorukla hiçbişey yapamıyorum ya delircem artık. aynı odada bile olsam yüzümü görcek illaki oyun oynucaz o zaman mutlu
sürekli ilgi bekliyo uyanıkken de uyurken de
millet börek açıyo ben hazır pudingi zor pişirdim döktüm borcama
genel olarak çok neşeli bir çocuk ama sürekli oyun oynayıp ilgilenirsen
ne zaman kendi kendine oyalanmayı öğrencekler, azcık otursa oyuncağıyla oynasa
merhaba güzel anneler,paylaşımları okudukça sorunların ortak olduğunu görüyorum..benim kızımda 5.ayda sürekli elini kulağına götürüyordu..doktorumuz oldukça tecrübeli..bana bebeğin kulağındaki kemiklerin bebekle birlikte gelişmeye başladığını ve bebeğin bu yüzden elini kulağına götürdüğünü söyledi.orta kulakta iltihap falan yokmuş..dişten olabilirmi dediğimde ise dişinin çıkması için daha vakit var dedi..
benim kızımda tek başına hiç oyalanmıyor..en fazla 5-10 dk. yalnız kalabiliyor..ben uyudukça işlerimi yapmaya çalışıyorum..her işim yarım yamalak oluyor haliyle...birde gündüz uykularımız sık ama kısa süreli en fazla 45. dk .uyuyor..bende en az 1. 1buçuk saat uyumasını istiyorum.tam olarak dinlenmesi için..ama mümkün olmuyor..aranızda aynı sorunu yaşayan var mı??
bazen bişeye takılıyo oyalanıyo ama çok kısa sürüyor. dün yanımda yatıyo pijamasının etiketine takıldı gözü, mavi küçük etiket var pijamanın yanında bacağını kaldırıyo onu yakalamaya çalışıyo. uğraştı uğraştı o kadar komikti ki
dün sabah canım sıkıldı yattım yatakta ağladım doruk'u getirdi eşim yanıma yatırdı uyanınca
yavrumun öyle tatlı bi bakışı vardı ki bir bir gözüme bakıyor bir diğerine , öyle ciddi ciddi sakin bi şekilde koca adam gibi
ben mama veriyorum ama yemiyor bizimde sorun bu ne denediysem olmuyor artık saatte bir emmek istiyor kilo problemimiz var mama yemesi lazım ek gıdaları yiyor ama çok az bende anlamadım ağız suyu akıntısıda kesildi artık ben dişten de umudumu kestim bizimki 5 te kalktı babası gece ders çalışıyor o baktı ben azıcıkta olsa uyudum ama 8 de devir teslim oldu zaten şu saatlleri ileri alma meselesi allak bullak oldum çocuğun olmayan düzenide mahvoldu...siz beni sabah 10 görecektiniz yatağa koydum yanına yattım mızıldandıkça küçük kurbağayı söylüyorum ama sonu hiç gelmiyor saniyelerde olsa uyuyup uyanıyorum bu anı birkaç ay öncesindende hatırlıyorum...
bizimkininin bazen keyfi oluyor oynuyor ama nadiren ce oyununu öğrettim bayılıyor hatta kendisi battaniyesini kafasına çekip indiriyor kahkahalar atıyor sürekli ilgi bekliyor elimde bir şey olmayacak sadece ona odaklanacağım...
gündüz uykusu sık olmamalı artık düşmesi gerekiyor 45 dk da normal bizimde öyle öğleden sonra uyuduğunda uyandığı vakit ben yeniden uyutuyorum böylelikle 2.5 3 saati buluyor bazen ama artık gündüz bile 3-4 saat uyanık kalabiliyor...gözünün önünde olursan iş yaparsan az da olsa oyalanıyor arada konuşman iyi gelir ben öyle yapıyorum dün mesela çarşafları değiştirmeme izin verdi
bızım kızda ugur bocegı patıklerı var onları yakalamaya calısıyor yakalayamıyncada bagrıyor ayyyy..bende dun esıme kızdım aglaık artık sınırlerım bozuldu ece yuzume baktı dudakları buzdu ellerıyle yuzumu oksadı basladı aglamaya
selam kızlar
ce e bizde yapıyoruz çok seviyorama dediğin gibi sürekli ilgi lazım başka bişeye müsade etmiyor
bu gece mama vericem bende 30-40 dk emiyor uykuya dalamıyor bir türlü
muhallebi yapanlar nasıl yapıyosunuz muhallebiyi?
çığlıklar hiç durmuyo zaten sevinince kızınca herşeye çığlık
bende eşime kızdım dün
selam canım
pamuk prenses napıyo
ben yaptım pirinç unundan cimcimeye yemedi sevmedi
zorla uyuttu şimdi yarım saat uyur kalkarçok zor uyuyor :44:senin paşa nasıl
dün paşaya tam buğday unu, irmik, pirinç, pekmez aldım bisküvi için. pirinç unuyla muhallebi deniyeyim bakayım yicek mi? normal sütle mi yaptın?
tam demiştim artık rahat uyumaya başladı zorlamıyo beni, yine keyfimiz kaçtıuykuya dalmakta zorlanma, ishal, hafif ateş zorluyo bizi buaralar
dişler geliyo galiba
böcüş seniiii
çığlık mı atıyo? ne çok seviyolar çığlık atmayı?
Skopumm bu neeeee
Maşallahhhh çok güzel çoookkkk şu sevimliliğe de bak hele ya
ben de esıme kızdım dun alısverıse gıttık.aslında baska planlarımız vardı.esımın babaannesı ben koye gıdıcem olursem oglumun mezarını goremem dıye duygu somurusu yaptı.esımde onu goturmeye calıstı amac bızım planımızı bozmak bılıyorum kotu nıyetlı.esımde ben babaannemı babamın mezarına goturuyorum demez mı bende gıcıklık olsun dıye eceyıde aldım gıttm.esımde uzak u cocugu nıye goturuosun dıye kızdı.bende dedım zaten her dk aynı evdeyız bırakın bı pazar gunu bas basa olalım yanıı sınır oldum konusmuyorum esımle...ozel degılse senınkıyle nıye atıstınız?çığlıklar hiç durmuyo zaten sevinince kızınca herşeye çığlık
bende eşime kızdım dün
selam canım
pamuk prenses napıyo
cok tatlı masallahhhhh
sızın sıkıntınızda hıc bıtmedı be bacımmkızlar canım sıkkın , pek uğramadım o yüzdende , bu antibiyotikten sonra oluşan pişikmidir mantarmıdır nedir , tam geçti sanıyorum yeniden hortluyor , mecburen travazol sürüyorum geçiyor bırakınca 2 gün sonra gene başlıyor , napıcağımı bilemedim , desitin önerdi doktorumuz , ondada paraben var , travazolda kortizon var , var da var , öfff yaaa , çok sinir oldum artık , benzer durum yaşayan varmıki bana bi çare söyleyin kızlar ?
kızlar canım sıkkın , pek uğramadım o yüzdende , bu antibiyotikten sonra oluşan pişikmidir mantarmıdır nedir , tam geçti sanıyorum yeniden hortluyor , mecburen travazol sürüyorum geçiyor bırakınca 2 gün sonra gene başlıyor , napıcağımı bilemedim , desitin önerdi doktorumuz , ondada paraben var , travazolda kortizon var , var da var , öfff yaaa , çok sinir oldum artık , benzer durum yaşayan varmıki bana bi çare söyleyin kızlar ?
ben de esıme kızdım dun alısverıse gıttık.aslında baska planlarımız vardı.esımın babaannesı ben koye gıdıcem olursem oglumun mezarını goremem dıye duygu somurusu yaptı.esımde onu goturmeye calıstı amac bızım planımızı bozmak bılıyorum kotu nıyetlı.esımde ben babaannemı babamın mezarına goturuyorum demez mı bende gıcıklık olsun dıye eceyıde aldım gıttm.esımde uzak u cocugu nıye goturuosun dıye kızdı.bende dedım zaten her dk aynı evdeyız bırakın bı pazar gunu bas basa olalım yanıı sınır oldum konusmuyorum esımle...ozel degılse senınkıyle nıye atıstınız?
inanmıcaksın ama yeşil zeytin yüzündenabuk subuk bir meseleye döndü bende kahvaltıyı bıraktım gittim yatağıma ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?