- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #2.541
esraaa donmussun ne guzelll ozlemisdik seni kizini da gordum cokkkk tatliii
tesekkur ederim canim insaallah atlatirim bebegimi koklamaya hasret kaldim opemiyorum bile hastaik gecmesin diye:2:sagol teyzesi.. döndüm çok sükür kavustum size:13: gecmiş olsun canım ya biz gözümüzden sakınsakta sağdan soldan geliyor hastalık cabucak atlatın inşallah...
gecmıs olsun canımcımm..merhaba kizlarrrr
nasilsinizzz
tam bi haftadir gelemedim
gecen pazar esimin amcasi ailecek bize oturmaya gelmisdiler hepsi de gripti
onlr gitdikden sonra tam 5 gundur hastaydim grip ates yatakdan kalkamiyodum
dun aksamdan beri biraz daha iyiyim yani en azindan yatkda degilim cok sukur ama gripim gecmedi henuz
oglusum iyi ara-sira oksuruyo ama hasta degil cok sukur
hepinizi ozlemisimmm
merhabalar ben de ikizlerimi 5 ekim 2012 gecesi erken doğumla dünyaya getirdim.
gecmıs olsun canımcımm..
hosgeldın canım,banada premature annesı geldıı..kac haftalık dogud bebeklerın ve kıloları e kadardı?merak ıcındeyımm
teşekkür ederim hoşbuldum. 34+6 ' da dünyaya geldiler oğlum 2250 gr, kızım 2150 gr olarak doğdular. 6 gün küvezde kaldılar
benım kızımda 8 eylul de dunyaya geldı 1950 gr dı 34+2 de dogdu.solunum cıhazına felan baglanmadı 1 hafta evde kaldıktan sonra.yemedıgı ıcın 8 gun hastanede besledıler.
kizlar kafami kurcalayan bi konu var Omerin kakasi tamamen degisik halde son 1 haftadir
onceki kimi sulu puturlu degil sert de degil sari ama sanki beze krem surmussun gibi
karni mi doymuyo yedigim bisey mi dokunuyo yoksa acaba normalmi
sizin bebislerde nasil kizlar
ben sadece anne sutu veriyorum
saol canım sanada.nasılsın kızın nasıl?
ben demıstım demıycem artık..olsun bu gunlerde gecıcek allah caresız dert vermesın canımın ıcı
kızlar aşının 2.gununde ateşimiz yine yukseldi yine 37.7 oldu bu kaç gun böyle olcak tedirgin oluyorum allahtan bu gun yanlız değilim sabahtan anneme geldik burda kalıcaz bi sure anneme gelince baya dinlendiğimi hissediyorumkızım dünde kaka yapmadı bu günde yapmadı yapsın diye bekledikce inadıma yapmıyor sanki keşke bazı konularda soğuk kanlı olabilsem kafamda neler neler kurdum yine
Ya kizlar kizim 8-10 gundur surekli agiz dolusu fiskirarak kusuyor. Sadece gunde 5-6 defa tek meme emiyor oda uykuda geri kalanini kusuyor. Yeni bi gidada veremiyorum korkumdan. Gazdan mi acaba diye beslenme sirasinda gazini cikariyorum uzun sure dik tutuyorum yinede kusuyor. Napcam ben?
3 gündür gece saati kurduğum halde uyanamıyorum, bebeğim sabaha kadar aç uyuyor. kendimi çok suçlu hissediyorum. sizler anlatıyorsunuz sabaha kadar başında bekledim diye benimki çok uslu bi bebek, bi gece kalkıcam onu da beceremiyorum
merhaba kizlarrrr
nasilsinizzz
tam bi haftadir gelemedim
gecen pazar esimin amcasi ailecek bize oturmaya gelmisdiler hepsi de gripti
onlr gitdikden sonra tam 5 gundur hastaydim grip ates yatakdan kalkamiyodum
dun aksamdan beri biraz daha iyiyim yani en azindan yatkda degilim cok sukur ama gripim gecmedi henuz
oglusum iyi ara-sira oksuruyo ama hasta degil cok sukur
hepinizi ozlemisimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?